Şimdi Ara

Battlefield 3 texture pack soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi bu texture pack bildiğim kadarıyla 2. dvd ile birlikte gelecek.Biz texture pack ı yüklemek için doğrudan 2.dvd yi hdd yemi aktarmamız gerekiyor?

• önce 1. dvd'yi tak zaten otomatik oyuna girerken senden yüklemeni istiycek yükle sonra single oyuna girmek istesende girmiycek çünkü 2. dvd'yi takmanı istiycek..

2. dvd'yi tak ve oyna bu kadar
  • ben hiçbir bug ile karşılaşmadım oyunda ilginç...
  • hocam 1. dvd'yi tak başlarken sana yükeleyeyim mi diye soruyor orda tamam deyip yükle. Sonra oyunda hikaye kısmına girince zaten 2. diski takın diyor, 2. diski takıp oynuyorsun.

Fakat xbox360'ta harddisk olarak harici harddiskini kullanıyorsan bu HD Pack yüklenmiyor. Böyle saçma bi hata var oyunda. yalnızca sabit harddiske sahip olmanız lazım.

Yani eğer arcade xbox360 almışsanız ve oyuna 100 küsür lira vermişseniz bu oyunu hakkıyla oynamak için ayrıca birde microsoftun orjinal harddiskine para verip almanız lazım. böyle de saçma bi olay var.
  • Usb yapsalardı böyle sorun olmazdı

Belki ilerki günlerde fix fln cıkar belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 25 Ekim 2011; 1:18:26 >
  • Şöyle de yapılabilir her iki dvd'yi de dashde iken y'ye basıp hdd'ye install ettikten sonra 2. dvd takılarak hdd'den oynanabilinir diye düşünüyorum. Sizin dediğiniz şekilde oyun dvd'den oynanmış olacak çünkü.
  • oynanmıyor birçok oyunda denedim baş kısımlarda disc 1 ilerledikçe disc ikiyi istiyor. Eğer önceki bölümlere dönerseniz disc 1 i isteyecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 4 Texture Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne yani 16 GB'lık USB belleğim var ve onun içine yükleyemeyecekmiyim oyunu?
  • @Weycell 61 'in dediği gibi 2. diski takın Y ile detaya girip install game diyin sorun olmayacaktır bence. castlevania'nın 2. dvd sini o şekilde install etmiştim ben.
  • yanlış biliyorsun
    hd content 1.dvd de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Şöyle de yapılabilir her iki dvd'yi de dashde iken y'ye basıp hdd'ye install ettikten sonra 2. dvd takılarak hdd'den oynanabilinir diye düşünüyorum. Sizin dediğiniz şekilde oyun dvd'den oynanmış olacak çünkü.

ben denedim hocam olmuyor, iki dvd yide install edip girdim oyuna, kaplamalar yine düzelmedi. Hd pack'i ayrıca yüklemek lazım. Ama usb harddisk falan kullananlar bunu yükleyemiyor.
  • Arkadaslar texture pack i yukleyip oynayabilen arkadaslara soruyorum: bu texture pack in boyutu ne kadar 1. cd nin hepsi texture pack mi? Bende harddisk yok da o yuzden soruyorum 512 mb dahili var yukleyemem sanirim degil mi texture packi? Yardim.arkadaslar lutfen simdiden tesekkurler ;)))
  • Disc 1 Multi ve Co-Op, Aynı Zamanda İçinde HD Content Var Bu Packin Boyutu 1.5Gb . 1. Disk İle Oyuna Girip Yükleyin Komple İnstall Etmenize Gerek Yok. Single Player 2.Disk 'te , Bunu İstediğiniz Gibi İster Yükleyin İster Yüklemeyin , ama Tadını Alacam Diyorsanız HD content Yüklenmeli
  • Arkadaslar hd pack usb bellege yuklenmiyor puff :(
  • Cd 1 den yuklesekte Cd 2 dede faydalaniyoruz dimi. Birde MW3 dede boyle bir sey var mi ? Ayrica bu pack grafigi ne kadar yukseltiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKillerBerk

Cd 1 den yuklesekte Cd 2 dede faydalaniyoruz dimi. Birde MW3 dede boyle bir sey var mi ? Ayrica bu pack grafigi ne kadar yukseltiyor ?

Emin ol oyun zevkini %100 derecede etkiliyor texture pack
  • Peki bu 2. dvd yani texture pack in boyutu nedir?Ben Slim4gb kullanıyorm.4GB yeterlimidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Peki bu 2. dvd yani texture pack in boyutu nedir?Ben Slim4gb kullanıyorm.4GB yeterlimidir?

1.5 GB olması lazım. Memory'den bakmıştım 2-3 gün önce.
  • quote:

Peki bu 2. dvd yani texture pack in boyutu nedir?Ben Slim4gb kullanıyorm.4GB yeterlimidir?

hocam hd pack 1. dvd'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

quote:

hocam hd pack 1. dvd'de

1. veya 2. de olması pek sorun değilde.Yani ben slim 4gb ile sorunsuz oynayabilirmiyim bu oyunu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.