Beyler şimdi bende oyun aclıyor baslıga ek olarak nfs the run ile de bisyler ilave edicem. Dediğim gibi 2 oyunda acılyo ama ikisinde de control ayarlarında sadece tus ayarlarının yapılacagı ekran cıkmyo BF3 de asırı kasma var sesler de donma ve tekrar var yanı silah ateslendiginde tak tak tak diye 3 4 kere tekrarlıyor. lutfen bi çare bekliyorum.
Kardeş moralini bozacam biraz ama kusura bakmada sen bu sistemle biraz zor oynarsın bu oyunları senin bahsettiğin ekran kartı neredeyse 4 senelik bi ekran kartı diğerlerini hiç söylemiyorum en iyisi oyun oynamak istiyorsan parana kıyıp masaüstü almalısın benim sistemim bi senelik bile değil ben bile normal ayarlarda oynayabılıyorum fazla kastırıp yorma bilgisayarını
quote:
Orijinalden alıntı: Ecdad
Kardeş moralini bozacam biraz ama kusura bakmada sen bu sistemle biraz zor oynarsın bu oyunları senin bahsettiğin ekran kartı neredeyse 4 senelik bi ekran kartı diğerlerini hiç söylemiyorum en iyisi oyun oynamak istiyorsan parana kıyıp masaüstü almalısın benim sistemim bi senelik bile değil ben bile normal ayarlarda oynayabılıyorum fazla kastırıp yorma bilgisayarını
Kırdın beni ama dost acı söyler nese tesellibuluyorum böyle. Ama ben bu sistlemde cod mf3 yeni bitirdim? ı neden bf3 de ise yaramıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: assasincreed
quote:
Orijinalden alıntı: Ecdad
Kırdın beni ama dost acı söyler nese tesellibuluyorum böyle. Ama ben bu sistlemde cod mf3 yeni bitirdim? ı neden bf3 de ise yaramıyor?
mw3 ün grafikleri 7-8 senelık grafikler senelerdır aynı motoru kullanıyorlar ama bf3 ün grafik motoru daha yeni oldugu için kastırır makınayı.
quote:
Orijinalden alıntı: assasincreed » EKRAN KARTI : ATI Mobility Radeon HD 3650