Şimdi Ara

Battlefield 3 multiplayer kasma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar... Bende Battlefield 3 multiplayer da çok fazla takılıyor... Ben sorunun ramdan kaynaklandığını düşünüyorum ancak çoğu arkadaşım 4 gb ram ile rahatça oynayabiliyor... Sistemim İntel core i3 lga 1155 3.1 ghz işlemci Powercolour hd7850 ekran kartı ve 4 gb 1333 mhz ddr3 ram var... Yardımcı olursanız sevinirim...

• Hangi ayarlarda kastiginida yazin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medium grafiklerde 4x msaa ile oynuyordum en son ultra da single player ve co-operative modda kasmıyor...
  • Ayni sorun bendede var 32 kisiden sonra kasma basliyor.en ucuz ne kurtarir ki ram mi ssd mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: slevinus

Medium grafiklerde 4x msaa ile oynuyordum en son ultra da single player ve co-operative modda kasmıyor...

4xaa da oynayamassin tabi 7850 ile. Aa yi kapat rahatlarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

Orijinalden alıntı: slevinus

Medium grafiklerde 4x msaa ile oynuyordum en son ultra da single player ve co-operative modda kasmıyor...

4xaa da oynayamassin tabi 7850 ile. Aa yi kapat rahatlarsin.

Tamam da single player ve co-operative modda neden 70 fps ile oynarken multi player de 70 fps de takılmalar yapıyor?
  • slevinus S kullanıcısına yanıt
    Bildiim kadarı ile yanıtlayayım sorunu.

MP da gelişi güzel ve anlık gelişen patlamalar, oyuncuların hareketlteri ve benzeri bütün olayları bilgisayarın hesaplarken zorlanır. SP mod da ise oyunun işleyişi belli kalıplar üzere kurulmuştur ve bilgisayarın neyi hesaplayacağını hangi işlem yapacağını bilir. Bu sebepten mp da kasan oyun sp kasmayabilir.

AA-Vsync-HDR-Shadow gibi bazı özellikleri kısarsan rahatlayablir bilgisayarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 26 Ağustos 2013; 14:30:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 4 Optimizasyon sorunu
    5 ay önce açıldı
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    GTA 5 Online hileciler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki 4 gb ram üzerine 4 gb ram daha eklersem sorun hafifleyebilir mi?
  • slevinus S kullanıcısına yanıt
    4 gb ram çok sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum. Ben ram takmak istiyorum dyorsan 6 gb yaparsın ama sorunu çözeceğini çok sanmıyorum. MP da rahat etmek istiyorsan işlemci-ekran kartı iklisini iyi ayarlaman lazım. Ekran kartık güzel bence sistemindeki sıkıntı çıkaran parça işlemcin. Bu sorunu bende yaşamıştım 2-3 yıl önce 2 çekirdekli athlon x2 işlemcimle.Ekran kartım iyiydi ancak işlemcim kötü olduğundan darboğaz yapıyorduki aynı sorun sende de var.İşlemcimi x4 965 ile yenileyince benim sıkıntım kalmadı.

Şahsi düşüncem ram değilde işlemcine odaklanıp varsa imkanın yeni bir işlemci ile değiştirmendir.En az 4 çekirdek ve üstü orta seviye bir işlemci seni taşır.Şu sıralar pek bilgim yok tavsiyede bulunanamayacağım işlemci konusunda sana.Ramlerinide 6 gb yaparsın sıkıntı kalmaz sanıyorum.Kısacası odak noktan işlemcin olmalı.

Ekran kartın güzel seni taşır hatta imkan bulabilirsem bir üst modelini almayıda düşünüyorum kendime-->hd7870.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 26 Ağustos 2013; 17:24:06 >

• Sorunu çözdüm galiba arkadaşlar Battlelog a internet explorer ile bağlandım henüz sorun yapmadı... Herkese teşekkürler...
  • ben bu komutu yazmıştım kasma sorunu bu bcdedit /set increaseuserva 3072 komutadan dolayı olabilirmi iptali nasıl olur ? Multiplayer ve bf 4 de singelplayer oynadığımda bf oyununu kasıyor yardım!
  • Bende sorun yok bazı kişilerde sorun var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.