Şimdi Ara

Battlefield 3 kurulum hatası acil cas_06.cas

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben torrentle battlefield 3 reoled indirdim 2 tane iso indi a ve b olmak üzere ilk a.iso yu kurmaya başladım ortalarda crc file in data \cas_06.cas kırmızı yazı ile yazdı sonra diğer game files part dosyalarını çıkarmaya devam etti 2.iso yu yani b yi istedi imaj yerleştirdim onu da kurdu kurulumun sonunda some installation files arr corrupt plasr download a fresh copy and rety thr installation hatası veriyor ne yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legand54 -- 27 Ağustos 2016; 11:48:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler acil fikri olan yokmu ?

• Yada elinde setup mevcut olan bana cas_06 yi upload edebilir mi ?

• İndirdiğin dosya eksik inmiş, yeniden kontrol ettir tamamla. Yapımcı bu oyunu bedava dağıttı. Resmi kaynaklardan edineceğine neden ne olduğu belli olmayan illegal işlerle uğraşırsınız...
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    birşeylerin eksik veya yanlış indiğinin bende farkındayım oyun şuanda bedavamı ki ben almadım. benim ricam belirttiğim dosyayı birisinin upload edip edemiyeceği niye azarlıyosun çocuk yok karşında !
  • legand54 kullanıcısına yanıt
    Forumun kurallarına aykırı olduğu halde eksik inen dosyayla ne yapacağını söyledim, sırf harcadığın zaman ziyan olmasın diye. Nerede ne istediğini bilmeyeni azarlamaktan beter ederler ya neyse büyüklük bizde kalsın...
  • Kardeşim ben zaten eksik dosyayı yazdım oraya sen azarlar gibi diyosun tajildiğim nokta o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İndirme esnasında oluşan bir sorundan ötürü arşiv eksik inmiş olabilir, belki özgün yapısı eksik değildir, kullandığın zorrent programına dosyayı kontrol ettirdiğinde arşivi tamamlama ihtimalin var.

Benim tepkimi anlamadıysan daha net ifade edeyim: Bu forumda korsan kullanıma karşı bir duruş var. Sen zorla azar işitmek için elinden geleni yapıyorsun, bu tür paylaşımları başka platformlardan beklemelisin burası yeri değil. Umarım daha açıklayıcı olmuştur, ben kurala nizama girmeden be müslüman hazır oyun orjinal dağıtılmıştı, madem ilgin var piyasayı neden takip etmedin kendi platformundan sıkıntısız indirmedin, ne güzel 3.parti ne olduğu belirsiz arşivlerle uğraşmaz paşa paşa indirir orjinal oynardın diye anlattım...
  • Kardeşim görmedimki denk gelmedi ki bedava dağıtıldığı ana yeni ekran kartı aldım onu test edecek işlemcim düşük sevdiğim oyunu sağın alıyorum zaten ets2 garrys mod Mount and blade hepsini aldım ama öncesinde korsan oynadım test ettim hoşuma gitmeyecek bir şeye neden para vereyim ki benim tek istediğim cas_06 dosyasını birisinin upload edip edemiyeceği emin aynı sorun başkalarından vardır

Özelden pm at bana teamwiever bilgilerini, uzakmasaüstü kullanarak origin hesabımdaki bf3 ile yasal olarak eksiklerini tespit ettirip tamamlat. başka eksikler varsa onları da indirsin oyunu güncellesin madem en kolay yolu bu.
  • Şu 2 gün içinde pc ye erişimim yok ne yazık ki

• Uygun olduğunuzda eksik dosyaları bu şekilde sağlayabilirim, tercih sizin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.