Şimdi Ara

Battlefield 3 ile ilgili bir kaç sorum var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1) Limited edition aldım içinde mass efect 3 künyeleri olan bir kağıt çıktı arkasında da bir silah resmi vardı. Bunlar nedir ve bunları nasıl kullanabilirim?

    2) Back To The Karkand DLC'sini naasıl kullanabiliyorum.(Çıkınca mı yoksa direk kullanabiliyor muyuz?

    3) Battle Feed mi ne var onu nasıl kullanıyoruz?

    Şimdiden herkese teşekkürler.



  • 1. sorunun cevabını bende bilmiyorum ama ben o künyeleri bıçaklayarak aldım başka bir arkadaşım herkeste açık dedi ama aldığım için kesin olarak bilmiyorum ve o silah M1911 ea gunclub a üye olup Xbox Gamertag ini belirtince acılıyor ama cok tavsiye etmem silahın 9 mermisi oldugu için M9 gibi 16 mermi taşıyan pistollere cok yetisemiyor.

    2. soruna gelirsek o online pass cod unu girdiysen Back to Kankard DLC si cıkınca oyun sana haber verecek ve ekstra bir para olmadan indreceksin tabi bölge sorunu vermesse ( İnşallah vermez bende aynısından aldım ).

    3. Battle Feed EA DICE ın Cod un CoD Elite e karşı çıkardığı bir forum gibi bir şey. İstatistiklerini ve eklediysen arkadaşlarınınkileri gorursun clan oluşturabilirsin ve clan tag ını yazma gibi çeşitli işlemleri ordan yaparsın.

    Umarım yardımcı olmuştur.




  • 1 Oyunun ana menusunde store yazan bir bölüm var. Store'a girdikten sonra redeem code yazan bölüme elindeki kodu gir.
    2'ye zaten yanot verilmiş. Ek olarak şimdiye kadar hiçbir Battlefiled title'ında bölge kodu sorunu yaşanmadı. Bundan sonra da olacağını zannetmiyorum.
    3http://battlelog.battlefield.com/bf3/gate/
  • beyler oyunun pariste geçen bölümünde bir adamı yakalamaya çalışıyorsun önden benim arkadaşım koşuyor ben adama yetişemiyorum ve görevi başaramadın diyor benim bilmediğim koşma tuşu falanmı var yada farkılı bir yolumu ? yardımlarını bekliyorum ..
  • Herkese çok teşekkür ediyorum.
    Birde galiba avatar suit hediyesi varmış aldığım adam yazmıştı. Bunu nasıl kullanabilirim.
  • Benimde benzer bir sorunum oldu birkaç arkadaşımda vardı bende çıkmadı sonra onlara sorduğumuda Shopto'dan istetince onların ekstradan email ile kıyafetin kodunu verdiğini söledi yani normal Limited Edition'larda yok sadece Shopto'dan istetirsen adamlar sana ayrıyetten kıyafet kodu yolluyor.
  • BATTLEFIELD 3 EXCLUSIVE XBOX LIVE AVATAR SUIT kodunu nereye giriyoruz acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.