Şimdi Ara

Battlefield 3 hileci macro kullanan kaynıyor yeter artık!!!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
6.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: setek01

Vurduğu mesafeler yakın. 2 mermi headshot olursa alıyor zaten M16. Adam %50 Accuracy ile oynuyor. Reconda bile tutturmak kolay değil %50 accuracy

Hacı m26 mass Accuracy %189 Yani 1 mermide 1,89 adam alıyor adamda damage hack+macro=EZİK
  • ben daha damage hack cıkmadan önce bana damage hack diyen bir adam oldu o yüzden metebansta bazı serverlara giremiyorum...sadece tek bir adam bana 30 kez vurulmuştu ki o gün şanslıydım ... 64 kişilk tdm de bir ondan ses cıktı kimseden cıkmadı bu durumu nasıl düzeltirim bilmiom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

Macrolar şimdi A4 tech ve diğerleri olarak 2 ye ayrılıyor :)

A4 techin olağanüstü macro kabiliyeti var. Tek tek açıklamak zor o yüzden direk link verdim yine vereyim..
    http://www.youtube.com/watch?v=57u06R_jb8A

Nerdeyse bütün silahların bunun gibi macrosunu bulabilirsin.

Diğer farelerde ise sadece No-spread kısmı yapılıyor ama recoil yine oluyor.

ulan bizde adama headshot yapicaz diye bütün yetenek ve yılların birikimi olan tecrübelerimizi zorluyoruz adamlar 200 mermiyi headshot yapabiliyor

• nasıl yapılıyor bu olay ? Normal bır sey sanırım bazı arkadaslar oyle demıs.yanı hıle olarak sayılmıyorsa bz de yapalım bılen bırı varsa yardımcı olabılır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

quote:

Orijinalden alıntı: setek01

İzleyin bakalım sırrına vakıf olabilecek biri var mı. Adam yani jika dene bu adam 800*600 oynuyor ve CRT monitör kullanıyormuş. Bunlar genelde 5on5 ESL oyuncuları. Ortak noktaları genelde hepsi Fransız. Ari olmayan Fransız yalnız bunlar. Videoda sol tarafta sponsorları göreceksiniz.
    İki gece önce dolaptan CRT monitörü çıkarıp 100hz *1280 çözünürlükte denedim bir değişiklik göremedim Ne 100HZ'in faydasını gördüm. Ne düşük çözünürlüğün ne de düşük milisaniye gecikmenin. Tamam akıcılık vardı ama

Bir ara yoğun TDM oynardım, eylül 2012'de gelen yamaya kadar M16A3 fazla güçlüydü ve izleyeceğiniz videodaki gibiydi. Sanki bu sponsorlu adam(son videolarda gördüm ASUS da buna sponsor olmuş) yamadan etkilenmemiş gibi.

Ya adama bak 4 mermi sıkmıyor ey Allah'ım

bu nasıl bir heck dir bilader adam 60 a tek oynuyo resmen

• Şöyle videoları izledikçe sinirlerim bozuluyor. Sanki adam görünmezlik iksiri içmiş gibi 3 kişi karşısında koşturuyor kimse görmüyor. Biz olsak 5km ötedeki reconla beraber 3-4 kişi daha ateş eder.
    Birde sanki sadece benim mermiler supressionda 180 derece dönüyor. Adam supresteyken birkaç mermi ile işi bitiriyor ben bir şarjor boşaltsam yine tutmaz :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 18 Nisan 2013; 20:08:38 >
  • Bu macro tam olarak ne oluyor

edit : anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 18 Nisan 2013; 20:33:54 >
  • Adam mesafeye göre macro ayarlamış zaten yakından m16 ile 4 mermi le alıyosun mesafe 70 metreden uzaksa 5 mermı yapar 100 ise 6 yapar vs. vs. adam o şekil macro atamış bize garip geliyor tabi ama adamın pingi düşük en fazla 20 ping alıyor bizim gibi 60 70 te değil. Zaten dünyanın en iyi takımlarından birinde oynuyo dünya kadar da sponsorları var çoğu turnuvaya girip şampiyon olan bi takımdır pLine eski adıyla 6kNoutch.
  • ESL kurallarına göre macro yasak benim bildiğim.
  • Vay arkadaş demekki bu oyundan keyif alan bir tek ben varım. o kadar rahatım ki oynarken sürekli görüyorum bende 65-1 falan oyun bitireneleri ama hangi birisini report edeyim.

0.7kd ile oynuyorum. İnanın hiçte şikayetçi değilim. Oyunda oynamadığım silah kalmamıştır her silahı denemek bana keyif veriyor. Aynı silahla aralıksız yarım saatten fazla oynadığımı bilmem. Bu oyunda silah sesleri zaten muazzam onları dinlemek bile hoşuma gidiyor.
    Önceden cod oynuyordum hilenin her türlüsünü gördüm orada zaten oyun ufacık alanda bir avuç insan arasında geçiyor. Hile de olunca oynanmayacak hale geliyordu neyseki bf3 daha oynanabilir.

Hile varsa antisi de mutlaka var. onu da şöyle izah edeyim. Oyunun en güzel yanı takım oyunu. Eğer takım oyununu iyi yaparsanız galibiyet almak çokta zor olmuyor. Çünkü herkeste k/d derdi var. oyunun gidişatıyla sonucuyla uğraşan pek fazla kimse yok. Takım oyununu arkadaşlarınızla yapıyorsanız zaten onun keyfi paha biçilemez.

Bu oyunu ilk oynadığım zamanlar silahların sekmesi vs. gerçekten zor gelmişti bana da cod oynamaktan kaynaklı olarak. Şimdi baya alıştım elimden geldiği kadar oynuyorum. Kızıp sinirlenecek bir durumda göremiyorum. Akşamları şu bilgisayarın başına oturduğumda stres yapacaksam milletin çocukluklarına kafayı takacaksam bırakmam gerekir bu oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

millet araçlarda wallhack kullanıyor dostum aimbot bile cıkmış onun için

yuhh dıyorum..hohh ohaaa..hadı ınf. ıcın cok duydukta araclar ıcınde varmıs demekkı

ben bırde ucaklarda bıle hıle yapıldıgını duydum..hey allahım ne ezık ınsanlar var cozemedım gıttı..para vermek ıstemeyen ve parası yetmeyenler macro hılesıne basvuruyor

oyle macro kullananlar varkı sankı adamda aımbot var zannedersın..

O uçakta hile yapan çok şerefli hasiyetli insanlar yüzünden joystick'i kırdım şurda topu tupu cumartesi pazar toplasan 2 saat anca oyuna girerim. Alakasız bir açıdan adam mermileri öyle bir denk getiriyor ki 3 saniyede patlıyorsun bir insan hiç mi ıskalamaz. Birden hızlanır birden havada asılı kalır 90 derece birden döner. Ocak şubat ayından sonra iyice arttı

Noshair canals TDM'de adam koşarken pecheneg ile tek mermide kafadan beni alıyor. Ben o silahı yere sabitlediğimde bile sekiyor

• coddaki hackerlar ile bf deki hackerlar arasında ve yapılan hackler arasın şöyle farklar var...bir kere bf3 özel bir oyun ve bf3 de yapılan hack coddakinden daha sinir bozucu..ben tanktayken adam kendi baseinden m16a3 ile vuruyorsa yada bıçakla o zaman sorun var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

ESL kurallarına göre macro yasak benim bildiğim.

Dogrudur hocam ama battleloga konulara baktiginizda fare basliklari var. Adam hangi fareyi alayim demus. Millette x faresini al makrosu daha iyi demis. Konu ne kilitlenmis ne silinmis. Saka gibi. Ben sikayet icin konu acip bir hilecinin profilini verdim. Mesajim sansurlenip konu kilitlendi. En alta da admun soyle yazmis: profil linki verip insanlari rencide etmek yasaktir. Nedir bu ya ??????

• quote:

Orijinalden alıntı: funkerman

Adam mesafeye göre macro ayarlamış zaten yakından m16 ile 4 mermi le alıyosun mesafe 70 metreden uzaksa 5 mermı yapar 100 ise 6 yapar vs. vs. adam o şekil macro atamış bize garip geliyor tabi ama adamın pingi düşük en fazla 20 ping alıyor bizim gibi 60 70 te değil. Zaten dünyanın en iyi takımlarından birinde oynuyo dünya kadar da sponsorları var çoğu turnuvaya girip şampiyon olan bi takımdır pLine eski adıyla 6kNoutch.

Eğer Dünyanın en iyi oyuncularından birisi ise sen,ben ve ya X kişi daha iyi be la bizde macro yok micro yok dün gördün 6-7 kişi aynı takımda olduğumuz zaman önümüzde durana aşk olsun. Ve ya tam tersi o adamlar sana bana sponsor olsa demek ki biz daha farklı yerlere geleceğiz anladığım kadarı ile

• makroyla AN-94ü 1200RPM kullanıyor adam x7 mouse varmış . 1200rpm ve dümdüz gidiyor. onun karşısında adammı durur. ya bu makro yakın zamanda kalkar. yada gider bende alırım x7. zaten 40lira falan oluyor. bi laf varda söylemek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_wizard006

makroyla AN-94ü 1200RPM kullanıyor adam x7 mouse varmış . 1200rpm ve dümdüz gidiyor. onun karşısında adammı durur. ya bu makro yakın zamanda kalkar. yada gider bende alırım x7. zaten 40lira falan oluyor. bi laf varda söylemek istemiyorum.

Ben aldım sakına alma derim gerek yok zaten macroyla yapılanı ben elimle yapıyormuşum bunu anladım o yüzden tekrar g500 taktım oynuyorum 40 tl çöp oldu.

• arkadaşlar bende logitech g300 var macro yapmak istiyorum silahın sekmemesi için işte nası lyapıcaz yardım edicek varmı ?
  • A4 Tech Blood serisi Mouse ile beraber bir deneme sürümü yazılım veriliyormuş.

• setek01 kullanıcısına yanıt
    Abi valla bir program vardı Oscar diye ancak bir gün kullandım mouse'u arkadaşa verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

Abi valla bir program vardı Oscar diye ancak bir gün kullandım mouse'u arkadaşa verdim.

Bu farklı bir programmiş Rifat'ım. Kısa bir süre denedikten sonra parayla alınıyormuş. Artık işi hangi noktaya getir diler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.