Şimdi Ara

'Battlefield 3 has stopped working /Çalışmayı Durdurdu Hatası [ÇÖZÜLDÜ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
15.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende asus p7h55 anakart, i5 işlemci bu oyun içinde gtx 570 ekran kartı almıştım ama oynayamıyorum çalışmayı durdudu hatasından kurtulamadım
  • herseyi denedim ama olmuyor :S
  • BATTLEFİELD 3 ÇALIŞMAYI DURDURDU.
    arkadaşlar SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULAN VARSA LÜTFEN YAZSIN... GERİDE KALANLARI DA DÜŞÜNSÜN...
    ŞİMDİ YAPTIKLARIMI SÖYLEYECEĞİM

1. Oyunun kurulu olduğu yerdeki tm yi sildim. Hatta regeditten girip tüm tm' leri sildim.

2. Kurulduğu dizindeki installer içindeki directx-redist-Dxsetup kurun. Ardından punkbuster-redist-pbsvc kurun. Ardından vc-vc2008sp1-redist (64 bit ise sounda 64, 32bit ise sonunda 86 olanı kurun. DEDİLER aynısını yaptım.

3. Oyunu tüm ekran çözünürlüğündeki şekilleriyle giriş yaptım.

4. Enson ekran kartı driverini indirdim kurdum.

5. Neredeyse Bütün form sitelerini araştırdım.

YİNE DE OLMADI. YAPAMADIM. Bazan oyun açılırken battlefield 3 çalışmayı durdurdu hatasını veriyor bazan oyunu oynarken bazan da bölüm geçerken. BU HATANIN ÖNÜNE GEÇEMEDİM.
    (Oyun orginal değil. hem çekme cd aldım hemde torrend reloaded olarak internetten indirdim. Oyun D de kurulu.)
    OLDURAMADIMMM.

• quote:

Orijinalden alıntı: berbat_82

BATTLEFİELD 3 ÇALIŞMAYI DURDURDU.
    arkadaşlar SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULAN VARSA LÜTFEN YAZSIN... GERİDE KALANLARI DA DÜŞÜNSÜN...
    ŞİMDİ YAPTIKLARIMI SÖYLEYECEĞİM

1. Oyunun kurulu olduğu yerdeki tm yi sildim. Hatta regeditten girip tüm tm' leri sildim.

2. Kurulduğu dizindeki installer içindeki directx-redist-Dxsetup kurun. Ardından punkbuster-redist-pbsvc kurun. Ardından vc-vc2008sp1-redist (64 bit ise sounda 64, 32bit ise sonunda 86 olanı kurun. DEDİLER aynısını yaptım.

3. Oyunu tüm ekran çözünürlüğündeki şekilleriyle giriş yaptım.

4. Enson ekran kartı driverini indirdim kurdum.

5. Neredeyse Bütün form sitelerini araştırdım.

YİNE DE OLMADI. YAPAMADIM. Bazan oyun açılırken battlefield 3 çalışmayı durdurdu hatasını veriyor bazan oyunu oynarken bazan da bölüm geçerken. BU HATANIN ÖNÜNE GEÇEMEDİM.
    (Oyun orginal değil. hem çekme cd aldım hemde torrend reloaded olarak internetten indirdim. Oyun D de kurulu.)
    OLDURAMADIMMM.

sisteminiz nedir artı işletim sisteminiz ve şu konuyu inceleyin
    http://resim.donanimhaber.com/m_54398450/tm.htm

• hocam sistemim :

Intel® Core™2 Quad İşlemci
    6 GB RAM
    asus gtx640 cu ekran kartı (1gb, 256 bit, ddr5)
    500Watt powersuplay
    windows 7 64bit.
    Yardımcı olunursa sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  • @pspfreak

Dostum harikasın gerçekten. Sayende oyunu silmekten kurtuldum.
    Bu hatayı görünce demiştim oynamam bu oyunu artık direk sileyim.

• Orijinalden alıntı: pspfreak

Orijinalden alıntı: sagolayn

@pspfreak kardeş valla hacker gibi adamsın oyunu indirdim büyük bir şevkle kurdum ve hatayı aldım onlarca partı indirdikten sonra bu hatayı almak nasıl koyuyor biliyorsunuzdur neyse nette biraz araştırma yaptım yok 64 bit yüzünden bu hatayı veriyor diyenler oldu küfür ede ede 32 bit kurmayı düşünürken senin çözümünü gördüm valla helal olsun büyük adamsın

Rica ederim dostum.Bir işine yaradıysa ne mutlu bana

Orijinalden alıntı: ombreee

Orijinalden alıntı: pspfreak

Orijinalden alıntı: Eddie Vedder

ben de betada aynı hatayı alıyordum

Kendi kendime çözdüm

Kısayoldaki Tm'yi ve kısayolun eriştiği klasörlerdeki tm'yi silin sorun kalmıyor.

örnek vermek gerekirse;

C:/Games/Battlefield 3™/...

Kısayolun adıda "Battlefield 3 ™ " tüm ™ leri silin o zaman sorun olmuyor.

Dostum senin sorunun içinde Béta adındaki "é" leri "e" ile değiştirmen gerektiğini öğrendim dene bakalım.

hocam ben şuan alıyorum o hatayı çözümünü anlayamadım limited edition kullanıyorum

Dostum fazla zor değil aslında biraz daha açık anlatiyim.

-Masaüstündeki oyun kısayoluna sağ tıkla ve adını değiştir.

Kısayolun adı "Battlefield 3 ™" ise orda sağ üstteki ""yi sil.

Yani masaüstündeki kısayolun adı "Battlefield 3 " olsun.

Daha sonra kısayola sağ tıkla ve özelliklerden kısayolun nereye gittiğini öğren.Yani kısayolun neyi çalıştırdığını öğren.Şöyle bi adres olması lazım;

"D:\Games\Battlefield 3™\bf3.exe"

O klasörü aç yani D:\Games klasörünü aç ordada "Battlefield 3 ™" klasörünün isminden "" yi sil.

Ve artık oynayabilirsin kusursuzca.Eğer dediklerimi harfiyen uyguladıysan ve yine çalışmadıysa ne yazık ki başka bir sebepten dolayı o hatayı alıyorsun.İstek olursa resimlide anlatabilirim bu çözümü.

açıklaman için çok saol o problemden değilmiş zaten tm yi bulamayınca anlayamadım sorun ekran kartı güncellemesinde güncelledim girdi ama pciyi yeniden başlattığımda yine aynı hatayı veriyor daha sonra ekran kartı driverini sildim tekrar yükledim yine çalıştı ama bunu sürekli yineliyorum yoksa hep çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ekran kartım asus eah5850 vede güncelleştirmeden sonra ekranın çevresi kara kaldı 1 cm kadar altan üstten yandan bu konuyu araştırdım ama net bişi bulamadım nette bilen biri yardım ederse çok hora geçicek çözene kadar artık ekran kartını silip silip kurucaz herkese iyi forumlar

ben bu çözümü şimdi okudum ve uyguladım.
    gerçekten harika bir çözümdü. teşekkür ederim.

• Orijinalden alıntı: kosemeen

Orijinalden alıntı: sagolayn

@pspfreak kardeş valla hacker gibi adamsın oyunu indirdim büyük bir şevkle kurdum ve hatayı aldım onlarca partı indirdikten sonra bu hatayı almak nasıl koyuyor biliyorsunuzdur neyse nette biraz araştırma yaptım yok 64 bit yüzünden bu hatayı veriyor diyenler oldu küfür ede ede 32 bit kurmayı düşünürken senin çözümünü gördüm valla helal olsun büyük adamsın

Rica ederim dostum.Bir işine yaradıysa ne mutlu bana

Kendi kendime çözdüm

Kısayoldaki Tm'yi ve kısayolun eriştiği klasörlerdeki tm'yi silin sorun kalmıyor.

örnek vermek gerekirse;

Dostum senin sorunun içinde Béta adındaki "é" leri "e" ile değiştirmen gerektiğini öğrendim dene bakalım.

hocam ben şuan alıyorum o hatayı çözümünü anlayamadım limited edition kullanıyorum

Daha sonra kısayola sağ tıkla ve özelliklerden kısayolun nereye gittiğini öğren.Yani kısayolun neyi çalıştırdığını öğren.Şöyle bi adres olması lazım;

O klasörü aç yani D:\Games klasörünü aç ordada "Battlefield 3 ™" klasörünün isminden "" yi sil.

Ve artık oynayabilirsin kusursuzca.Eğer dediklerimi harfiyen uyguladıysan ve yine çalışmadıysa ne yazık ki başka bir sebepten dolayı o hatayı alıyorsun.İstek olursa resimlide anlatabilirim bu çözümü.

açıklaman için çok saol o problemden değilmiş zaten tm yi bulamayınca anlayamadım sorun ekran kartı güncellemesinde güncelledim girdi ama pciyi yeniden başlattığımda yine aynı hatayı veriyor daha sonra ekran kartı driverini sildim tekrar yükledim yine çalıştı ama bunu sürekli yineliyorum yoksa hep çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ekran kartım asus eah5850 vede güncelleştirmeden sonra ekranın çevresi kara kaldı 1 cm kadar altan üstten yandan bu konuyu araştırdım ama net bişi bulamadım nette bilen biri yardım ederse çok hora geçicek çözene kadar artık ekran kartını silip silip kurucaz herkese iyi forumlar

ben bu çözümü şimdi okudum ve uyguladım.
    gerçekten harika bir çözümdü. teşekkür ederim.

Rica ederim işe yaradıysa ne mutlu

• orjinal aldım bf3'ü tm falan yoktu önünde oyun D de kurulu regedit'ten bulamıyorum ve hala aynı sorun var kafayı yiyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidayi1223

orjinal aldım bf3'ü tm falan yoktu önünde oyun D de kurulu regedit'ten bulamıyorum ve hala aynı sorun var kafayı yiyeceğim

Merhabalar

sorun uzantıda tm yazması tabiki. Bir arkadaş reg editten siliyorum demiş oda çözüm ma en güzeli başka bir arkadaşın dedği gibi kurarken oyunu tm yazan kısmı silip o şekilde kurmak aksi takdirde bir çok yerde bu tm yazan yeri bulup silmek gerekir regeditte.

Ben sonunda bu şekidle çalışştırdım.

Gittim oyunu c:/battlefiled 3 olarka klasörünü oluşturup oraya kurudum diğer geri kalan direx güncellemesi ve grafik kartı dirverlarını yükledim.

Ardından burada cevap yazan diğer arkadaşın dediklerini yaptım

Kurulduğu dizindeki installer içindeki directx-redist-Dxsetup kurun. Ardından punkbuster-redist-pbsvc kurun. Ardından vc-vc2008sp1-redist (64 bit ise sounda 64, 32bit ise sonunda 86 olanı kurun. DEDİLER aynısını yaptım.

crackledim ve nihayet oynayabildim. Orginal oyun değil torrent indirdim reloaded ssürümü

umarım side çalıştırabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kendi kendime çözdüm

örnek vermek gerekirse;

Hocam var ya sen adamın dibisin dibi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.