Şimdi Ara

Battlefield 3'de farklı bir sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben multide oynarken bazen silahlar gözükmüyor oyuna giriyorum yürüyorum,zıplıyorum ama ateş edemiyorum silah gözükmüyor birde ilk oyuna başlamadan önce sadece silahların adı yazıyor resimleri yok. Bu sürekli olan bir şey değil çoğunlukla ölünce ya da direk oyuna girince oluyor. Yardım ?

Resim 1

Resim 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thphoone1 -- 7 Nisan 2012; 14:09:04 >

• Ekran Kartından Olabilir Kardeşim Bendede Oluyor Bug Giriyor Silahlar Kayboluyor Ölünce Geri Geliyor 5 10dk sonra Tekrar Gidiyor Low Ayarlada Çok Oluyordu. Heralde Sende Low Oynuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crynet

Ekran Kartından Olabilir Kardeşim Bendede Oluyor Bug Giriyor Silahlar Kayboluyor Ölünce Geri Geliyor 5 10dk sonra Tekrar Gidiyor Low Ayarlada Çok Oluyordu. Heralde Sende Low Oynuyorsun

Bilmiyorum ama herhalde medium ya da kendi ayarlarında oynuyorumdur. Yinede bir bakim.
  • Eğer Low Ayarlarda Oynuyorsan Bu Çok Oluyor Medium High Ayarlar Açtığın Zaman Oyundaki Görüntü Ve Hatalar Giderilmeye Başlıyor Ben High'ta Oynayabiliyorum Eski Ekran Kartımda Low Ayarlada Bendede Çok Oluyordu Yenibir Ekran Kartı Alıp High Açınca Birdaha Öyle bir Hata Olmadı Yeni Bir Güncelleme Gelicek Oyuna O Güncellemeyle Birlikte Oyun Hızlanabilir Yeni Gelen 2 3 Hafta Önce Gelen Güncelleme Benim Pc'de Oyunun Daha Rahat Bir Şekilde Çalışmasını Sağladı Bu Güncellemeyle Birlikte Daha İyi Olacaktır.
  • quote:

Eğer Low Ayarlarda Oynuyorsan Bu Çok Oluyor Medium High Ayarlar Açtığın Zaman Oyundaki Görüntü Ve Hatalar Giderilmeye Başlıyor Ben High'ta Oynayabiliyorum Eski Ekran Kartımda Low Ayarlada Bendede Çok Oluyordu Yenibir Ekran Kartı Alıp High Açınca Birdaha Öyle bir Hata Olmadı Yeni Bir Güncelleme Gelicek Oyuna O Güncellemeyle Birlikte Oyun Hızlanabilir Yeni Gelen 2 3 Hafta Önce Gelen Güncelleme Benim Pc'de Oyunun Daha Rahat Bir Şekilde Çalışmasını Sağladı Bu Güncellemeyle Birlikte Daha İyi Olacaktır.

mediumda oynuyordum şimdi medium-high arası bir şey yaptım daha rastlamadım olmadı öyle bir şey. Saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcn123

quote:

Eğer Low Ayarlarda Oynuyorsan Bu Çok Oluyor Medium High Ayarlar Açtığın Zaman Oyundaki Görüntü Ve Hatalar Giderilmeye Başlıyor Ben High'ta Oynayabiliyorum Eski Ekran Kartımda Low Ayarlada Bendede Çok Oluyordu Yenibir Ekran Kartı Alıp High Açınca Birdaha Öyle bir Hata Olmadı Yeni Bir Güncelleme Gelicek Oyuna O Güncellemeyle Birlikte Oyun Hızlanabilir Yeni Gelen 2 3 Hafta Önce Gelen Güncelleme Benim Pc'de Oyunun Daha Rahat Bir Şekilde Çalışmasını Sağladı Bu Güncellemeyle Birlikte Daha İyi Olacaktır.

mediumda oynuyordum şimdi medium-high arası bir şey yaptım daha rastlamadım olmadı öyle bir şey. Saol

Önemli Değil Kardeşim Bu Forum'un Amacı Bu Zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.