Şimdi Ara

Battlefield 3 - Aşırı Kasma ve Ses Yankı Sorunu Çözümü (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
92.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lostfalcon

quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

Slm Arkadaşlar Aranıza yeni katıldım ama uzun süredir bu siteyi takip ediyorum... Oyundaki Bu sorun %100 CPU yani işlemciden kaynaklanıyor.. Ekran kartları genellikle çok çok kötü olmadıktan sonra pek sorun çıkarmıyor bu tip oyunlarda.. Çünkü Crysis 2 yi açarken Ekran Kartı Uyumsuz uyarısı almama rağmen Sorunsuz oynamış birisi olarak bunu söylüyorum... Ha derseniz ki Bu Oyuna Cift çekirdek işlemci yetmiyo da çok özellikli bir oyun mu? Kesinlikle değil Büyük İhtimalle yazılımsal bir problemi var.. bilgisayarı gereksiz yere aşırı derece de kasıyor.. Bazı arkadaşların bahsettiği Görev yöneticisindeki Bf3'e öncelik ayarını yüksek yapmaları, Gene Aynı yerdeki Benzeşmeyi Ayarla sekmesindeki 2 çekirdeğin sadece birini seçmeler falan hep Bu yüzden... yani bilgisayar Bf3 açıkken bütün işini gücünü bırakıyor bütün gücünü tek çerkirdeğe veriyor ve oyunu yürütmeye çalışıyor... olmuyor mu? oluyor ama işlemcinin aşırı ısınmasına ve bazen de donmalara yol açıyor.. İnşallah En Kısa zamanda yeni bir patch yayınlarlar da Başta ben olmak üzere Orta Seviye Donanım Sahibi olanların yüzü güler zira orjinal oyuna verdiğim para boşa gidecek... Hepinize Mutlu Günler Dilerim...

biraz katılıyorum biraz katılmıyorum
    katılıyorum sorun oyunun işlemci ile alaşamamasından kaynaklı,
    katılmıyorum sorun işlemci sorunu değil oyun sorunu yani, işlemci ısınmıyor, oyun bazı işlemci tipleriyle iyi anlaşamıyor, iyi yönetemiyor yani, çünkü kontrol edilen çoğu sorun yaşayan bilgisayarda, işlemci ısıları normal, işlemci ve bilgisayar değil zaten kitlenen de oyun.. küt diye desktopa çıkıyosun en kötü halde bile.. İşlemci kitlenmesi olsa masaüzerine dönemezsiniz.

Peki Bu Sorunla İlgili Bir Patch Yayınlamayı Düşünüyor mu acaba Bu Adamlar Bilgin Var mı?

ben az önce sevgili 2smoke'un dediklerini yaptım ve habire takılan bir yer vardı orayı geçtim, uzun uzun test edemedim ama sanki sorun bitmiş gibi.

edit: olmadı bu da :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 27 Kasım 2011; 9:36:44 >

• Yeni nvidia beta sürücüsü çıktı 285.79, aynı zamanda yeni psyhx sürücüsü de çıktı. Bu ikisni yükleyin, bayağı bir FPS artışı oluyor, aynı zamanda NFS RUN dada çok işe yarıyor yeni sürücü.

Ümit sağol kardeşim, oyun sorunlu biraz. Millet kendi kendine yama yapıyor işte :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Yeni nvidia beta sürücüsü çıktı 285.79, aynı zamanda yeni psyhx sürücüsü de çıktı. Bu ikisni yükleyin, bayağı bir FPS artışı oluyor, aynı zamanda NFS RUN dada çok işe yarıyor yeni sürücü.

Ümit sağol kardeşim, oyun sorunlu biraz. Millet kendi kendine yama yapıyor işte :))

Bu Physx i normal sürücüden ayrı olarak mı kuruyoruz bu konuda hiç bilgim yok.. Biraz bilgi verebilirmisin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Yeni nvidia beta sürücüsü çıktı 285.79, aynı zamanda yeni psyhx sürücüsü de çıktı. Bu ikisni yükleyin, bayağı bir FPS artışı oluyor, aynı zamanda NFS RUN dada çok işe yarıyor yeni sürücü.

Bu Physx i normal sürücüden ayrı olarak mı kuruyoruz bu konuda hiç bilgim yok.. Biraz bilgi verebilirmisin?

guru3d.com a git orda download kısmında görürsün zaten. onu çek kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur0785

ACİLL YARDIMM...
    Delircem...
    oyunun orjinalini aldım ultra detay açıyor hiçbir sorun yok gel görki 2 dakka oynayınca ya masaüstüne atıyo aya bilgisayar kapanıyor..en düşük ayarlarda denedim low oğlu low yaptım yine aynı atıyo yada kapanıyo pc.. şimdi nolcak sinirimden kuduruyorum bu sistemle orjinal oyun böyle problem yaratırmııı ??????????
    siz sormadan söyliyim xilice 650 watt power ım var sorun olmaması lazım...
    sıcaklık diyosanız anakartı 64 gördüm işlemcide 54 ekran kartı 55 teydi hadi taş çatlasın analart 70 olsun işlemci 60 ekran kartıda 65 olsun yinede oyundan atmaz hele kapanma bu ısılarda asla olmaz sorun ne acaba ??????????

Bende benzer bir sorun yaşıyodum sorun ramlerin ısınmasıymış sende ramleri bi kontrol et
  • Ses sorunu için denedim, hiçbiri işe yaramadı. Kasma yok bende ayrıca. Sadece ses sorunu var.
  • windows 7 seçeneği yokki benmkinde :S
  • quote:

arkadaşlar benim sistemde imzamdaki gibi yani PES diyorum Gigabyte ın oc li versiyonu Gtx 560 ti ile oyun kasıyo hatta oyundan atıyo ama bişeyi itiraf etcem oyunu korsan indirdim bi incelemek adına sonra orjinalini almayı planlıyorum bi bakmadan bisürü para vermek mantıksız geliyo acaba diyorum benim gibi korsan yükleyenler mi sorun yaşıyo yoksa arkadaşların dediği gibi nvdia nın yeni driver ı hatalı mı ?? korsan olanlar bi söylesinlerde sorunu anlayalım yada orjinal alanlarda aynı sorunları yaşıyomu ?? ( ki henüz çıkıp çıkmadığını bile bilmiyorum )

bendede aynı kartın MSI olanı var bendede anlık frame düşmeleri oluyo. Normlade 50-60 arası fps alıyorum ama patlama falan olduğunda yada başka yerlerde bir anlık frame 10 lara falan düşüyo sonra tekrar çıkıyo. nvidia nın beta driverı çıkmış onu deniycem akşam bakalım çözüm olacakmı. (oyundaki ayarlarım high bu arada)

• quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

arkadaşlar benim sistemde imzamdaki gibi yani PES diyorum Gigabyte ın oc li versiyonu Gtx 560 ti ile oyun kasıyo hatta oyundan atıyo ama bişeyi itiraf etcem oyunu korsan indirdim bi incelemek adına sonra orjinalini almayı planlıyorum bi bakmadan bisürü para vermek mantıksız geliyo acaba diyorum benim gibi korsan yükleyenler mi sorun yaşıyo yoksa arkadaşların dediği gibi nvdia nın yeni driver ı hatalı mı ?? korsan olanlar bi söylesinlerde sorunu anlayalım yada orjinal alanlarda aynı sorunları yaşıyomu ?? ( ki henüz çıkıp çıkmadığını bile bilmiyorum )

bendede aynı kartın MSI olanı var bendede anlık frame düşmeleri oluyo. Normlade 50-60 arası fps alıyorum ama patlama falan olduğunda yada başka yerlerde bir anlık frame 10 lara falan düşüyo sonra tekrar çıkıyo. nvidia nın beta driverı çıkmış onu deniycem akşam bakalım çözüm olacakmı. (oyundaki ayarlarım high bu arada)

ben sorunları çözdüm yeni ekran kartı aldım zaten imzamda yazıyo evga gtx 570 aldım şuanda hiçbi problem yok ama gtx 560 ti varkende son beta driverdan sonra baya düzelme olmuştu umarım herkes düzgüncene oynar bu oyunu..

• abi multide her map sonu ctrl alt del yapıp kapıyorum yeniden açıyorum oyunu ya deliricem niye böyle oluyo????

oyun içinde kasma problemim yok ama böyle saçma sapan bişey var ya
    oyundan soğudum resmen iğrenç bir olay...

multi için map açıyorum mesela ilk giriştede girmiyo bazen siyah ekran ve mouse imleci kalıyo öyle duruyo

ne yapabiliriz bunun için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

e8400
    1 Gb 4850 ekran kartı
    4 gb bellek full ayarda çok rahat oynadım bitirdim
    demek ki bellek yetersiz sende :)

FULL AYARDAMI FPS KAÇTI PEKİ
  • up
  • BATTLEFİELD 3 ÇALIŞMAYI DURDURDU.
    arkadaşlar SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULAN VARSA LÜTFEN YAZSIN... GERİDE KALANLARI DA DÜŞÜNSÜN...
    ŞİMDİ YAPTIKLARIMI SÖYLEYECEĞİM

1. Oyunun kurulu olduğu yerdeki tm yi sildim. Hatta regeditten girip tüm tm' leri sildim.

2. Kurulduğu dizindeki installer içindeki directx-redist-Dxsetup kurun. Ardından punkbuster-redist-pbsvc kurun. Ardından vc-vc2008sp1-redist (64 bit ise sounda 64, 32bit ise sonunda 86 olanı kurun. DEDİLER aynısını yaptım.

3. Oyunu tüm ekran çözünürlüğündeki şekilleriyle giriş yaptım.

4. Enson ekran kartı driverini indirdim kurdum.

5. Neredeyse Bütün form sitelerini araştırdım.

YİNE DE OLMADI. YAPAMADIM. Bazan oyun açılırken battlefield 3 çalışmayı durdurdu hatasını veriyor bazan oyunu oynarken bazan da bölüm geçerken. BU HATANIN ÖNÜNE GEÇEMEDİM.
    (Oyun orginal değil. hem çekme cd aldım hemde torrend reloaded olarak internetten indirdim. Oyun D de kurulu.)
    OLDURAMADIMMM.

• hocam 560 ti ile kaç frame alıyodun high'da ve 570 ile kaç alıyosun nasıl bir fark oldu? Acaba yol yakınken bu kartı satıp 570 mi alsam cünkü oyuna girince fanlar çok çalışıyo ve baya gürültülü
  • quote:

hocam 560 ti ile kaç frame alıyodun high'da ve 570 ile kaç alıyosun nasıl bir fark oldu? Acaba yol yakınken bu kartı satıp 570 mi alsam cünkü oyuna girince fanlar çok çalışıyo ve baya gürültülü

her zaman demişimdir eğer yüksk seviye ekran kartı alıyorsanız referans soğutuculusundan almayın... hepsi sesli değil ama en azından garanti olur özel soğutucu daha serin ve sessizdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

quote:

hocam 560 ti ile kaç frame alıyodun high'da ve 570 ile kaç alıyosun nasıl bir fark oldu? Acaba yol yakınken bu kartı satıp 570 mi alsam cünkü oyuna girince fanlar çok çalışıyo ve baya gürültülü

her zaman demişimdir eğer yüksk seviye ekran kartı alıyorsanız referans soğutuculusundan almayın... hepsi sesli değil ama en azından garanti olur özel soğutucu daha serin ve sessizdir

hocam zaten özel soğutuculu Twin frozr modeli benimki ama ona rağmen çok sesli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

quote:

hocam zaten özel soğutuculu Twin frozr modeli benimki ama ona rağmen çok sesli

db ölçün dicemde alet yoktr büyük ihtmal

internet sitesine gidin biraz yorum okuyun bunu alanlar hakkında forumlarda sizin gibi derdi olan yoksa kesin arızalıdır sizinki...

aldığınız yerede sorabilirsiniz çok sesli diye..

belkide fan fazla hızlı çalışıyordur kasa içi sıcaklığada bakmak lazım

driverdan yavaşlatabilirsiniz

• EN9500GT 10-15 fps
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

EN9500GT 10-15 fps

bilinçli kullanıcı
  • windows 7 seçeneği olmayanlar win 7 service pack 1 yüklesinler çıkar..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.