Şimdi Ara

Battlefield 3 - Aftermath'den Çaylaklara Merhaba! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    24.10.2012 20:57:04

hani farklar hissedilmiyor.. değil.. bi asw-r bi ara çok populerdı nasıl birşey bilmiyorum.. ama... forumda oynayan arkadaşlarda farkına varmıştır..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Premiumcular zıplayacak..

Ulan adam nerden baksan 15 metreden pompalıyla, dikkatinizi çekerim pompalı diyorum tek el atışta öldürdü!!!!!!!!!!

Daha ne olsun??

Ama yok yok premiumda öyle bir şey yok.
    Ya pingtir, ya ben çaylağımdır, ya adam çok ustadır ya da hack vardır.
    Premiumda olmaz böyle şeyler!

• Eğlenceli bir mod olacağa benziyor. Artık multilier için gerekli böyle yenilikçi modlar. TDM, Capture the flag v.s nereye kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: stun

Archangel™
    24.10.2012 14:14:21

ya ben kendım... yakından 95 vuran.. sniper kullanıyorum.. m98b adı.. ama ilk defa 100 canımın hepsını kafama mermı yemeden premıum üyesi... beni vurdu..bu da kalkmış normal silahları koymuş.... oyunu bılmesem... niye yazıyım bunu ... her boku biliyorsunuz ya..

hocam bende premium um lütfen söylede tek mermide alan sniper ı bende kullanıyim.
  • Beni bazen premiumsuz adamda sniper ile tekte öldürüyor.Siz neyin kafasında yaşıyorsunuz
    Bendede bazen JNG ile tek attığı oluyor adamın dibinden ama hiç üst üste tek atıldığına denk gelmedim.Ama her konunun altında premium güçlü diye ağlayanlar,ağlayacaklarına videolarla ispatlamaya çalışsınlar teorilerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc-rıdvan -- 25 Ekim 2012; 1:09:36 >
  • Millet tutturmuş premium silahları diye :D yav onlar DLC silhaları premiumun tek avantajı serverlere loginde öncelik tanınır ve de silahlara kamoflaj gelir o kadar birde tüm dlcleri uygun bir fiyata almış olıyorsun o kadar.

• arkadaş kafadan yemiş mermiyi o yüzden tek kurşunda inmiştir kafadan tek atıyo bu arada bende premium üyesiyim arkadaşlar gereken açıklamayı yapmış extradan xp veriyo bence tek avantajı o ha bide harita seçeneği silahları söylememe bile gerek yok paketlerle geliyo çünkü

• kusura bakmayın flood yaptığımın farkındayım ama bunu yazmayı çok istiyorum STUN kardeşim sakın yanlış anlama burda güzelcene muhabbet ediyoruz bu oyun hakkında eğer gerçekten öle düşünüyosan premium olan birinden dene seni hangi silah vurduysa bak bakalım tek atıyomu değişik bi açıdan bakalım olaya benim premiumum yok ama senin var ben bunu sana desem zoruna gidermi gitmezmi bu kadar millet tek atmaz diyo hepsimi yalan sölüyo hadi diyelimki öle bişey var kardeş yanlış anlama ama biz bu oyuna extradan bir oyun parası daha verdik bırakta olsun ama yok işte sen büyük bir ihtimal kafadan yemişşindir o kurşunu yoksa hiç bir sniper tek atışta kafadan vurmadığın sürece öldürmüyo buna emin ol

• Arkadaşlar ben bugün sabah oyunu aldım premium edition vardı normal paket almadim premium aldim su anda cikmis butun ek paketleri bedava verdi bu premiumda süre varmıdır ? bugün premiummum başladı bu ek paketi bedava indirebilirmiyim ? yardimlarinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cRyoFeaR234

Arkadaşlar ben bugün sabah oyunu aldım premium edition vardı normal paket almadim premium aldim su anda cikmis butun ek paketleri bedava verdi bu premiumda süre varmıdır ? bugün premiummum başladı bu ek paketi bedava indirebilirmiyim ? yardimlarinizi bekliyorum

evet tüm çıkmış ve çıkacak olan haritalara sahip olcaksın ve premiumun bi bitiş tarihi yok artık premiumsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenss_06

quote:

Arkadaşlar ben bugün sabah oyunu aldım premium edition vardı normal paket almadim premium aldim su anda cikmis butun ek paketleri bedava verdi bu premiumda süre varmıdır ? bugün premiummum başladı bu ek paketi bedava indirebilirmiyim ? yardimlarinizi bekliyorum

evet tüm çıkmış ve çıkacak olan haritalara sahip olcaksın ve premiumun bi bitiş tarihi yok artık premiumsun :)

Oleeeey sağolasın kardeş coddan iyidir onda elite alınca insan süresi bitmeye yaklaşınca içi bulanıyor offf artık bf3 fanboyuyum :D
  • quote:

quote:

quote:

Oleeeey sağolasın kardeş coddan iyidir onda elite alınca insan süresi bitmeye yaklaşınca içi bulanıyor offf artık bf3 fanboyuyum :D

hayret ilk defa cod fanı bf3 fanı oldu genelde aleştirirler bf3 ü doğru yolu bulduğuna sevindim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayret ilk defa cod fanı bf3 fanı oldu genelde aleştirirler bf3 ü doğru yolu bulduğuna sevindim :)

Bf3 çok eylenceli Araçlara binmek en sevdiğim şey arkadaşlarla toplanıp buçak maç atmak mw3 te bir basıyorsun salliyor buçağı knife only mod olmuyor malasef ama ben knife only çok severim o yüzden bide bu premium işi beni çok mutlu etti zaten bıktım codun eski grafik motorundan frost bite mükkemmel

• abi ne saçma sapan konuşuyorsunuz benim kd premium aldıktan sonra değişmedi , oynamayı bilmeyenler atıp tutuyor yok premiumlar çok iyi , haksızlık var , onlar ayrıcalıklı diye . Sniperdan headshot yersen tabiikide adam seni bi atışta alır. ve premium silah yok DLC lerle gelen silahlar var. Premium bi künyeler var , bide server doluysa sırada başka premium oyuncu yoksa seni sırada birinci yapıyor ,birde DLC leri beleş alıyon başka bir şey yok .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.