Şimdi Ara

Battlefield 3 1920x1080p Herşey Full 560Ti aşırı ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün aldıgım cift fanlı asus 560Ti cift fanlı ekran kartımla bf3 oynayım dedim herşey full acıkken ekran kartı aşırı sekılde ısınıyor,hatta ekrana görüntü gelmeyi kesti pcye res attım öyle düzeldi hdmi no signal yazdı monitörde monitöre görüntü gitmedi nedeni nedir? ekran kartında sorunmu var yoksa cözünürlügü falanmı düsürüp oynamam lazım?

• Kasa kapalı bir alandaysa dışarı çıkart.Bir de güç kaynağı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35mm

Kasa kapalı bir alandaysa dışarı çıkart.Bir de güç kaynağı nedir?

kapalı alanda derken? normal pc masasında iste assada, güc kaynagı 700w +80 ocz proxstream herşey high de ultra da bile degil :S oyuna gırer gırmez vuuuuuuvv diye kasadan acayip ses gelıo fanlar hızlanıyo heralde cok ısınıyor galıba
  • aşırı ısınıyor derken bir programla ölçtün mü ısısını ?
    kart değiştirince driver yüzünden de olmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 1 Mayıs 2012; 13:44:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

aşırı ısınıyor derken bir programla ölçtün mü ısısını ?

ölçmedim,asırı sekılde fanlardan ses gelmesi sonrada ekrandan görüntü gitmesinin baska bi sebebı olabılırmı? eskı kartın driverlarını komple kaldırıp yeni kartın driverlarını kurdum (en güncelini)zannetmiyorum öyle bisey oldugunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjack

quote:

ölçmedim,asırı sekılde fanlardan ses gelmesi sonrada ekrandan görüntü gitmesinin baska bi sebebı olabılırmı? eskı kartın driverlarını komple kaldırıp yeni kartın driverlarını kurdum (en güncelini)zannetmiyorum öyle bisey oldugunu

ölçsene hocam ona bakarsan bende gtx 470 var oc yapınca bf3 de 90 derece oluyor ama mis gibi de oynatıyor.
    sana on tane sebep sayarım ama önce bir ölç sıcaklığı da boşa konuşmuş olmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 1 Mayıs 2012; 13:46:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jjack

quote:

ölçsene hocam ona bakarsan bende gtx 470 var oc yapınca bf3 de 90 derece oluyor ama mis gibi de oynatıyor.
    sana on tane sebep sayarım ama önce bir ölç sıcaklığı da boşa konuşmuş olmayalım.

nasıl ölçebilirim? bi program falan varsa söyleyin oyuna girip bakayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 YETERLİ SİSTEMDE KASMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MSI Afterburner ile ölçebilirsin
  • gpu-z indir kur (sağda download now arayı tıkla)
    http://www.techpowerup.com/downloads/2120/TechPowerUp_GPU-Z_v0.6.0.html
    açtığında üstte sensors diye bölüm var oraya tıkla orada bir sürü gösterge görmen lazım
    onu kapatmadan oyunu aç biraz oyna sonra oyunda çıkınca GPU Temperature de ısı değerine bak onu yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 1 Mayıs 2012; 13:52:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

MSI Afterburner ile ölçebilirsin

afterburner ile karıştırabilir bence gpu z daha basit
  • quote:

quote:

doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapry

quote:

quote:

doğru

Afterburner ile oyun içindende takip edilebiliyor diye yazdıydım

• Güç kaynağın nedir ?
  • biraz oynayım dedim gene gitti görüntü :S mavi ekran gelıo heralde anlayamadım ben ya görüntü gidio monitörden
  • oyundan cıkar cıkmaz 65 e düstü

Battlefield 3 1920x1080p Herşey Full 560Ti aşırı ısınma
  • asırı ısınmadan dolayı fanlar % 100 calısıyor ve sogutamadıgından kart kendını korumaya alıyor keskın kart arızalı garantıye gonder ugrasma benımde bır ara basıma geldı kart 102 dereceye cıkıp goruntu gıdıyordu reset atınca kartın ısısı dusuyor acılıyordu zaten 3dmark testı yap onda da kapatır kart btf3 e has bır durum degıl ayrıca o kart ıle full oynayamazsın full oynayabılecegın kartlar gtx480 ve gtx580 ve ustu kartlart gtx570 de bıle ram mıktarı yetmedıgınden ram dolunca fsp dusmelerı yasanır alt tab yapınca duzelır ama 1-2 dk sonra yıne aynı sorun bas gosterır
  • 700w +80 ocz proxstream
  • Ben herşey ulltrada oynamadımki herşey high de :S
  • Power'ın iyi. Garantiye yolla kartı. Soğutucu gpu'ya tam temas etmemesinden dolayı muhtemelen çok ısınıyor kart.
  • cözünürlügü cok yüksek oldugundan dolayı kartımı yoruyor? 1920x 1080p hersey high de böyle olması normalmı? 8gbm ram var core 2quad q8300 islemci 700w+80 psu daha ne eksık anlamadım ben :S nasıl is bu garantiyemi götürecem simdi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.