Bu salaklar max 10k oyuncu kaldı diye belliki sunucu kapasitesini düşürüş şimdi ise sadece steam 10k oyuncu var demek ki 25k filan toplam oyuncu girince sunucular patladı, bunların yapacağı iş bu kadar olur. |
Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (468. sayfa)

-
-
Bende ortalama 10-15 fps düşüş oldu 10gb güncellemeden sonra fakat karekterler sağa sola bakarken akicilik arttı bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur4591 -- 9 Haziran 2022; 15:54:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni sezon gelmeden 1 dk öcne oyundaydım. Geri sayım bittikten sonra ana menüye döndüm. Sonrası bir daha oyuna giremedim. Şuan menüye bile giremiyorum. Oyuna başlatır başlatmaz direk hata veriyor.
-
edit: reddit'de bir sürü böyle konu var. Bf açıklama yapmış;
https://twitter.com/BattlefieldComm/status/1534869870646644736?s=20&t=-6pkyp0kyWCL_IAueKISfA
-
zero concent, zero gameplay
-
Yeni harita gerçekten güzel olmuş =)
Girebiliyor musun? Ben bi kere girdim sonra girmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyuna girdiğim gibi bağlandım herhangi bir problem yok. Şimdi baktım twitchde de sorun yaşayan yok gibi oyundalar
Bu eşşekler bu mapi nasıl tasarlayabilmiş gerçekten şaşırttılar beni =D
Ben akşam bi kere girdim sonra bi daha girmedi.
45dk dır sorunsuz oynuyorum ben 3. Maça giriyor şimdi hata vs yok. Bi ara istersen denersin =)
Oyun yine 1 günde sıktı, değişen hiç bişey yok optimizasyon yine aynı.
Oyuna getirceğin son içerik zaten oyunda ölmüş, bare yeni map ile breakthrough modunuda koysaydın insanalar yeni bir mapte breakthrough deneyebiliyseydi, yeni bir içerik yapmışsın ama kendi elinle sadece conquest ile kısıtlıyorsun, bunlar ne kadar garip insanlar ya. Bilerek mi yapıyorlar hiç mi kafaları çalışmıyor anlamıyorum. Milletin parasını çaldılar en aızndan şu basit şeyleri yap insanlardan daha çok tepki toplama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 10 Haziran 2022; 11:48:51 > -
Merhaba, yeni mapta sanki ağırçekim oynuyormuş gibi bir his var. Bende mi böyle bilmiyorum güncelleme öncesi 128 lik conquest map neredeyse hiç oyuncu yoktu. Portal modunda da dolu olabilecek hemen hemen hiç harita yoktu, 64 lük eski bc2 bf3 mapları açılıyodu, birde üst üste hourglass çıkıyor en son kızıp kapatıyorum genelde mi böyle.
-
Yeni harita guzel olmus ama cok çok buyuk digerleri gibi, aksiyon cok az yaşanıyor ve sıkılıp kapatıyorsun.
128 kişilik serverlarda İşlemci çok fazla zorlanıyor. Ekran kartını tam güçte çalıştıramıyor. Tavsiyem 64 kişilik serverlarda oynayın.
-
Grafikler fena değil.
bf 5 ve bf 1 de haritalar küçüktü bu yüzden grafik kalitesinden ödün vermediler. bf 2042 de haritalar çok büyük. Bu sebeple biraz kısmış olabilirler grafiklerden fps oranları yüksek olması için.
Cod'a benzeme konusunda evet haklısın. Oyunu biraz daha hızlandırdılar ve cod oyuncularınıda bf ye çekmek için biraz oynanışı değiştirdiler. Fakat asıl bf ci tayfa kitle bu duruma biraz sinir oldu.
-
Oyun akıcılığında gözle görülür iyileştirme var sadece 10-15fps düşüş oldu bende fakat eskiye nazaran daha akıcı stuttering baya baya yok gibi birşey.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X