Şimdi Ara

Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.064
Cevap
139
Favori
591.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc icin on siparis veya ea play olmak zorunda degil mi yarin oynayabilmemiz icin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt

Evet Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] 

• Yaklaşık 50 kere falan Try İt First yaptım.20 defa da PC’yi kapatıp açtım ama olmadı 🙂. Nadasa bıraktım belki yarına kadar otomatik gelir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar ps4 üzerinden bugun indirebilen var mı ön sipariş yaptım buna rağmen beta cıkmıyor indiremedim durum bu

• 2K da medium ayarlarda 120fps almış Tom'un yalancısıyız =)

• Ea Desktop’ta yok mu bf2042 beta? Gamepass üyesiyim ea play Origin üzerinde geçerli değil abone ol diyor tekrar. Beta da oradan yapılıyor gördüğüm kadarıyla daha doğrusu erken erişim betası.

• Kendi eklenir diye bekliyordum bende store sayfasından kütüphaneye eklemeden erişilmiyor.

Otomatik eklenmesini bekleyen varsa hiç beklemesin. aşağıdan Pre-load Now diyerek platformunu seçip kütüphaneye eklesin.

Battlefield 2042 Open Beta – Electronic Arts (ea.com)

• Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU]

Açık beta degil mi anlamadim

• Steamde nasıl ekliyoruz?

Edit:Kütüphanede/store sayfasında gözüküyormuş direkt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAGRNT -- 5 Ekim 2021; 13:36:41 >
  • ugurss222 kullanıcısına yanıt
    Açık beta erken erişim zamanı şu an, o yüzden bu şekilde uyarı vermiş

• spader S kullanıcısına yanıt
    Game pass ultimate gerekiyor twitterda öyle yazmışlardı. Ben ultimate aldım ama daha bakamadım indiriliyor mu diye akşam bakacağım. Game pass ultimate olup indirebilen varsa haber versin lütfen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • epic games üzerinden ekledim ben de. oyun pre order oldugu halde beta indirmede origin sıkıntı yaşıyordu. umarım early accesse giriş yaparız.

steamde aynı şekilde origine betayı ekliyor fakat altında steam logosu çıkıyor.o nedenle epic gamesten yaptım.

• 2 gün fazla oynamak için EA PLAY alıp deneyeceğim. Steam de bakiye var diye oradan almak istiyorum ama Steam problem çıkarır gibime geliyor :D Origin den çalışır da Steam de çalışmaz ise çok gıcık eder

• webmaster33 kullanıcısına yanıt

Bunu nerede gördünüz acaba gönderebilir misiniz ? Durduk yere 29 TL vermeyelim EA PLAY Basic de çalışmayacak ise

• Arkadaşlar ön sipariş vermediğiniz halde betayı indirmeniz gayet normal çünkü ön yükleme betayı denemek isteyen herkese açık zaten :) Sakin olun sadece herkes sırası geldiğinde oynamaya hazır olsun diye açılıyor

• PanikAtak kullanıcısına yanıt

benimde nvidia kod ile bu yöntemle yaptım.

https://twitter.com/BFBulletin/status/1445303533998329859

Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU]
    Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU]Battlefield Bulletintwitter
    “NOTICE: EA DICE is aware that some users can't download the #Battlefield 2042 Open Beta through Origin or the EA Desktop app on #PC. They're working on it.”
    https://twitter.com/BFBulletin/status/1445294308878426113
    Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU]
    Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU]Battlefield Bulletintwitter
    “UPDATE: There's a "workaround" for the #Battlefield 2042 Open Beta bug on Origin, as long as you have the Epic Games launcher. 1. Search for 2042 on Epic Games https://t.co/xBpsAvA5Mw. 2. Click on download Open Beta. 3. Click install in library. 4. Log into Origin. Via u/MadMn_”
    https://twitter.com/BFBulletin/status/1445303533998329859

• Fuzix kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bahsettiğim xbox game pass ultimate, siz Steam'den ea play alacaksanız sizi ilgilendiren bir şey değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İsteyen var ise elimde promosyon kodu mevcut, 250 TL olarak satış yapabilirim.

ÖNEMLİ NOT: Promosyon kodu Etkinleştirmesi için Geforce Experience üzerinden sadece sistemde RTX 3070, 3070Tİ, 3080, 3080Tİ ve 3090 var ise etkinleştirilebilir. İstediğiniz Origin hesabına eklenir. Sisteminizde farklı bir kart mevcut ise kodu etkinleştiremezsiniz. Bu nedenle yukarıdaki NVİDİA kartlarından birine sahip değilseniz kod aktif edilemez.

Ürün iadesi kod güvenliği açısından yapılamamaktadır.

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.