Bildirim
Battlefield 1943
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok kardeş ses seda . pc ye hiç bişey çıkarmıyolar. şu an konsollar oyunların kralı yapacak bişey yok. blizzardı beklicez. gerçi ben beklemicem artık geçiyorum hayırlısı ile xbox a -
Para hazır oyun yok çıksa direk parayı basıp alıcam orj sonra bekle beni iwo jima
Bu oyun için hazirandan beri para biriktiriyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: SyLaR25
Para hazır oyun yok çıksa direk parayı basıp alıcam orj sonra bekle beni iwo jima
Bu oyun için hazirandan beri para biriktiriyorum
Oyun zaten maksimum 30 olur. Konsoldaki fiyatlarına bakarsanız 10 € civarı olduğunu görürsünüz. Ben oyunun BC2'den kısa bir süre önce çıkacağını düşünüyorum. -
ne zaman çıkar arşive eklemek lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: KingRoger
quote:
Orijinalden alıntı: SyLaR25
Bu oyun için hazirandan beri para biriktiriyorum
Oyun zaten maksimum 30 olur. Konsoldaki fiyatlarına bakarsanız 10 € civarı olduğunu görürsünüz. Ben oyunun BC2'den kısa bir süre önce çıkacağını düşünüyorum.
bc2 ne zaman çıkıcak bilgin varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 3 Aralık 2009; 22:16:52 > -
Bc2 mart ayı başı gibi.
Bf43'ü uzun süredir bende bekliyordum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X