öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar ben dj abdulkadir ben battlefield 1 de cpu 100 de 100 sorunu yaşamaktayım resimlerde görceniz üzere cpu 100 de 100 neyse uzatmadan format attım donanım parçalaına hepsine baktırdım aldım yerde yeniden driver yükledim oyunnu en baştan yükledik ama bi türlü bu kasmanın önüne geçemedik bu resimlere bakarak parça değişikli yapmadan napmamı önerirsiniz systemlerim: gtx 1060 6gb i3-8100 8 gb ram z370-a pro anakart
İşlemciniz darboğaz yapıyor. Tek yapabileceğiniz oyunun grafik ayarlarını ve çözünürlüğünü yükseltmek veya kare hızını sınırlamak.
kare hızını sınırlamak derken
Ne yaparsan yap hiç bir çözümü yok daha doğrusu çözümlük bir durumu yok çünkü bu bir hata yada sorun değil. 4/4 işlemciler BF1 gibi oyunlarda yetersiz kalıyor en aşağı 4/8 yada 6/6 bir işlemci şart. Ayrıca 8GB ram de BF1 için yetersiz normal şartlarda 10GB civarı ram kullanan bir oyun.
Hangi ayarlarda oynuyorsun bilmiyorum ama ben orta ayarlarda 70-85 arası, ultra da 40 fps civarı oynuyorum 1050 Ti ile
O işlemci günümüzün işlemcisi değil 8.nesil olması hiç bir şey ifade etmiyor 4 çekirdek devri bitti