Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (895. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.035
Cevap
153
Favori
728.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 893894895896897
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu araçların silahlarını nerden değiştiriyoruz aradım taradım bulamadım
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Sunucu tarayıcısı kısmından boş bir servera girerek;

doğma kısmında tank seç sol atta özelleştir kısmına gelerek ağır tank , hafif tank ve diğer tüm araçları istediğin gibi özelleştirebilirsin. Daha sonra dolu bir servera girerek ayarladığın şekilde devam edebilirsin
  • Bf4 de conquest harici bi yere girmezdim ama burda akın çok zevkli geliyor
  • FearDive kullanıcısına yanıt
    sağol hocam
  • Sonbahar Güncellemesi ile gelen yeniliklerin listesi :https://eaassets-a.akamaihd.net/dice-commerce/battlefield1/Patch%20Notes%20Assets/Fall%20Update/FallUpdate_EN.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 17 Kasım 2016; 15:49:17 >
  • bir sonraki büyük güncelleme ne zaman gelcek ocaktamı
  • arkadaşlar uçaklarla oynamayı çok istiyorum ama ne yaptımsa başaramıyorum. Acaba diyorum uçaklar için olan joy stickten alsam bi fark olur mu? Var mı hiç kullanan stick? Ayrıca hem mouse klavye hem jot stick bağlı iken hepsi çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepra61

Büyük ihtimal sorulmuştur ama bulamadım. Xbox one ile pc serverları aynı mı acaba. Ben xbox one dan arkaadaş da pc den aynı ortamda oynanır mı?

Sanmıyorum öyle olacağını çünkü sadece windows mağazasındaki oyunlar öyle oynanıyor forza horizon 3,gears of war gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar nvidia gpu dalgalanmasini sorununu yasayan ve cozen var mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fps ve aim bilgisi iyi olan arkadaşları squadımıza bekleriz.. ID: r4tuk ses programı : Discord oyun modu (operasyon, üstünlük, TDM)

• ATERS kullanıcısına yanıt
    level'ler kaç
  • arkadaslar fps drop yasiyordum yazmistim onceki sayfalarda ve sorunumu cozdum sanirim.

fps drop yasayan veya gpu kullanimi dusuk olan arkadaslarin denemesini tavsiye ederim.

arkadaslar nvidia experience dan nvidia share ozelligini kapattim

oyunu baslttiktan sonra gorev yoneticisi sonra ayrintilardan battlefield 1 e sag tiklayip oncelik yuksek olarak seciyoruz.

ve originden origin ingame arayuzunu kapatiyoruz arkadaslar.

ben bunu reddit de okudum ve su an droplar neredeyse tamamen duzeldi. gtx 970 i5 6500 ile sabit 70-80 aliyorum arkadaslar.

• boras06 kullanıcısına yanıt
    Klavye + Mouse la çok kolay oynanıyor tuşlarını ayarla boş serverda bol bol uç ters istikametinde bir hedef belirle dönüşünü yap dalışa geç ve o hedefi vurmaya çalış el alışana kadar biraz zorlanırsın sonra alışırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saranghapanida

Klavye + Mouse la çok kolay oynanıyor tuşlarını ayarla boş serverda bol bol uç ters istikametinde bir hedef belirle dönüşünü yap dalışa geç ve o hedefi vurmaya çalış el alışana kadar biraz zorlanırsın sonra alışırsın.

Boş server o konularda çok işe yarıyor keşke bf4 teki gibi alıştırma yapacak yerler koysalar.

• AnNka-tr kullanıcısına yanıt
    Evet bencede training yeri yapmaları gerekiyordu isteyen istediği zaman açıp silahlarını ve araçları deneyebilmeliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

arkadaslar fps drop yasiyordum yazmistim onceki sayfalarda ve sorunumu cozdum sanirim.

fps drop yasayan veya gpu kullanimi dusuk olan arkadaslarin denemesini tavsiye ederim.

arkadaslar nvidia experience dan nvidia share ozelligini kapattim

oyunu baslttiktan sonra gorev yoneticisi sonra ayrintilardan battlefield 1 e sag tiklayip oncelik yuksek olarak seciyoruz.

ve originden origin ingame arayuzunu kapatiyoruz arkadaslar.

ben bunu reddit de okudum ve su an droplar neredeyse tamamen duzeldi. gtx 970 i5 6500 ile sabit 70-80 aliyorum arkadaslar.

Nvidia share özelliği nasıl kapanıyor hocam?
  • MErhaba arkadaşlar. Klavye ve mouse ikilisi ile uçak kullananlar, oyun içi ayarları nasıl yaptınız acaba? yardım eder misiniz.
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    hocam sag asaagidam nvidia experience a girin ordan sagda ayarlar sigmesi var oraya girince nvidia share i kapatma ozelligi var hocam onu kapatin. ayrica oyunu actiktan sonra gorev yoneticisine girip onceligi yuksek yapin hocam ama bunu her girisinizde yapmaniz lazim. surekli yapmak icin birkac program mevcut

• Arkadaşlar oyunda ne kadar canımın kaldığı görünmüyor, kaç mermim kaldığı doğru düzgün gözükmüyor, adam vuruyorum veya hasar veriyorum ama hiçbir yazı çıkmıyor sesten anlıyorum vurduğumu. Uçakta veya araçta tps moduna geçemiyorum c tuşu çalışmıyor. Saçma sapan oyundan atmalar ve bağlanma hataları yaşıyorum. Arkadaşımda da durum böyle. Sorun nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu indiriyorum %66 şu an Play tuşu geldi neden acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 893894895896897
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.