Şimdi Ara

Battlecast Shyvanna (Fan Art)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Redditte görmüştüm. Keşke riot fan artları skin yapsa. Şuana kadar bir kere yaptı galiba dragonmaster swain oda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten çok hoş ancak böyle birşeyin shyvanaya skin olarak gelmesini istemem. onun yerine tamamiyle yeni bir karakter tasarlamaları daha uygun olur gibime geliyor. khazix-rengar'ın dişi versiyonu falan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Redditte görmüştüm. Keşke riot fan artları skin yapsa. Şuana kadar bir kere yaptı galiba dragonmaster swain oda.

Pool Party Ziggs ve AstroNautilus da fan art yapimi skinlerden alinti yapilarak gelen skinler arasinda.
  • çıksada hemen alsak böyle bi saniye bile beklemesek
  • bir mecha khazix değil
  • RIOT PLSSSSS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yüzü demir adama benzemiş
  • Şu fan artları Riot halka açsa oylama falan yapsa süper olur. Oylamaya göre onaylasa falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnstabuy.avi
  • Ben bu riotu çözemiyorum arkadaş. O kadar fan art var adamlar bedavaya bile verirler sen adamların yaptıklarını oyununa koyacaksın sonuçta. Bedavaya bile verecek olanları ekleseler her heroda en az 8 skin olmuştu belkide. Hem çeşit olunca oyuncular için pişti olma ihtimali kalkıyor hem de riot skinler için ekstra efor sarfetmesine gerek kalmıyor. Eklememesinin sebebini anlamıyorum .
  • Battlecast volibear daha güzel bence.
  • gladyatör draven de fan artlardan esinlenme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.