beyler ben şimdi bp açıcam ama bütün charları biliom tek priest hakkında bilgim yok.bide bp açıcam normal priest deil.bildiğim kadarıyla hepsini str ye vericez.ben elmorad seçmeyi düşünüyorum.karus ve elmorad priest lerinin farkı varmı ? bide female in int daha fazla ama str ve hp düşük.bp de hangisi daha ii oluyo ? en son olarak baya güçlümü ?
Female el muratian ol 74 int ver gerisi str debuffer olursan 60 ta 65lik adamlara kafa tutarsın
beyler bp hakkında daha fazla bilgi verebilecek olan varmı ?
eğer karussan 72 ye kadar int e verecen sonra geri kalanını hep stry verecen ilk başlarda atağın olmaz ama lwl ilerledikçe eline large breaker alırsın +6 vy bulursan +7 iyi olur skillerini buff ve heal e ver daha hızlı lwl kasarsın ve tek solo yaparsın elbislerine gelince +7 str basılı olacak ama yedekte +6 hp elbise yapsan iyi olur başka soru varsa cvplarım..
bence yanında bide İNT set hazırla apos partyleri için çok ii oluo
quote:
Orjinalden alıntı: herscher
bence yanında bide İNT set hazırla apos partyleri için çok ii oluo
en iyisi sen 3 set hazırla +7 str +6 int +6 hp olsun idare eder seni
benim 66 lwl bp vardı sattım ama int 80 kalan full str idi elimde +9(dupe) ms üstümde (+9/19) str set vs... vardı solo apos dönüyordum bence bp olma lwl 62 ye int kas 62 de bp ol (TECRUBE KONUŞUYOR)
battle priest olarak başlarsan mana konusunda sıkıntı çekersin ben int başladım lvl kasıp bp oldum bence bu daha ii bi yol
Bence stat pointlerini 100 int diğerlerini str olacak şekilde dağıtılırsa faydasını görürsünüz
itemlerin +7 str bonus basılı olcak we en az large breaker alman lzm.
skill ise ben bufer oldum [8D)
bak int 72 gerisi str olcak armorlar str olcak ayırıca battle priest eziktir ilk başta sora 45 lvl da kitağ kulaanma özleiğin olcak çok güçlenceksin inanılmaz 4 wuruita ash kesebilcek duruma gelcektisn
üstlük +7 74int istio ama sen o yüzden 74int ver
şuan bi bp kasıorum bence 76 int ver ve +8 set giy +8 set hem yüksek defanslı gi senin için defans çok önemli hem ucuz bp için 10 tane +7 e sırayla bus bas biri geçior +7 yapmak ise çoçuk oyuncağı sonra üstündeki parçalarıın yarısını str(yani takılarına göre 3 ünü ya str yap ya da hp) ve hp olarak dağıt takılarını str le hp beraber veren ağırlıkta tak yani Warrior Earnig ya da ne bilim white dragon nacklace ROC fln gibi şeyler ama bulamassan hp tak yani bi amacın olsun böle canım 1300 olsun diorsan hesaplar yap mesela 60. lvl bi prieste 1 hp 10 can civarı verior işte orcsan 60+70 yap hpni gerisini str ayarlar o tip şeyler yani kolay gelsin birde tabiki ben senin yerinde olsam 63. lvl olup en azından hem judgement hem masive hemde 1920 heal açarım :D yani debuffer olmayı unutma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme