Şimdi Ara

Battle of The Immortals | Dev Rehber | 3-5 Resim Degil, Herseyiyle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
30.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende az önce başladım oyuna güzel gibime geldi bakalım hayırlısı...
  • Quest demek Görev demektir. Yapıp yapmamak elindedir. Event'tan farkı ne?

LvL'im 40 lakin yeniyim dediğin gibi... Fakat sana oyun gerçeklerini öğretebilirim. Ukalalık yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bossa

Quest demek Görev demektir. Yapıp yapmamak elindedir. Event'tan farkı ne?

LvL'im 40 lakin yeniyim dediğin gibi... Fakat sana oyun gerçeklerini öğretebilirim. Ukalalık yapma.

Yakındığınız şeylere cevap verir nitelikte açıklama yaptım ve sonunda bir ricada bulundum buna ukalalık diyen bir kişinin ''sana oyun gerçeklerini öğretebilirim'' tarzında bir laf etmesi gülünücek bir ironidir.Burda bu oyunu oynayan çoğu kişiye elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum az çok beni tanırlar oyundan da ulaşırlar bana fakat senin gibiler çıktığı sürece inan boşa kürek çekiyorum gibi bir his oluşuyor içimde.Şuan oynanacak kalitede sayılı oyunlar içinde olan bir oyunu ''bilgisiz ve küstah'' kişilerin karalamasına izin vermemek ukalalıksa evet kardeşim ukalayım kendin çöz oyunu çözemediğin gibi sadece quest var bu oyunda der lekeler çıkarsın 40 levelde...

• sonhanedean bende 5 10 lvl oynayip cıkmadım bilip bilmeden konusma senin dogum tarihin kadar mmo oynadım rahat ol oyunda 35den sora quest fln bittgi yok kafanmi güze? bende 40 kadar kastm baydı pvp olsa kac yazar ? kotu ırk yok bişe yok skiller hoş degil zaten saçma sapan level aralıklarşinda geliyor bi tat alamıyorsun dungeon dedgn şeye sen dungeon diyosan hiç dungeon a girmemişin kayp bu senin için :) biz burda dusuncemızi yazdik oynayan arkdaslarla groupdan muhabet ettgm ve saygım oldugu icin oyunu kotulemedm yoksa daha 1000tane şey yazarim neyse ukalalık etme birak kim dusunuyorsa yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

sonhanedean bende 5 10 lvl oynayip cıkmadım bilip bilmeden konusma senin dogum tarihin kadar mmo oynadım rahat ol oyunda 35den sora quest fln bittgi yok kafanmi güze? bende 40 kadar kastm baydı pvp olsa kac yazar ? kotu ırk yok bişe yok skiller hoş degil zaten saçma sapan level aralıklarşinda geliyor bi tat alamıyorsun dungeon dedgn şeye sen dungeon diyosan hiç dungeon a girmemişin kayp bu senin için :) biz burda dusuncemızi yazdik oynayan arkdaslarla groupdan muhabet ettgm ve saygım oldugu icin oyunu kotulemedm yoksa daha 1000tane şey yazarim neyse ukalalık etme birak kim dusunuyorsa yazsın.

40 level gerçekten güzel kasmışsın oyunu bilen için maximum yarım saatlik birşey.Herneyse söylediğin şeylere gelelim:
    1.35 ten sonra level atlamak için questlere gerek yok dedim sadece hikayeyi(scenario) devam ettirebilmek için scenario questlerini yapıyorsun(Eminim ki hikayesini bilerek okuyarak anlayarak başlamışsındır ve devam ettirmişsindir...)
    2.Pvp 46 levelde geliyor 35 levelde ancak pk açabiliyorsun
    3.Doğum tarihim kadar mmo oynamışsın(ki gülünç ve vasat seviyesiz bi itham) hala tek bildiğin tek düze ırk savaşından bahsediyorsun
    4.Skillerin sadece 2 slotunu açmışsın o kullandıklarını yüksek levelde uplamadığın sürece kullanmıyorsun bile.Saçma level aralıklarında skill gelmek nedir onuda merak ettim skill dediğin belli level aralıklarında gelir 1 levelde tüm skilleri açık bir oyun oynamadım daha.
    5.En komik açıklamalarından biri de instancelarına laf atman daha 1 tanesine bile girmeden... 40 levelde girebileceğin bir instance yok ilk dungeon 45te geliyor girsen girsen Knight jail e girmişsindir o da instance degil yüksek levelde kullanılmayan setler için sadece stamp topluyorsun item dahi düşmüyor.Ona da 60dan sonra hiç girmedim. Birde bana laf dokundurmaya çalışıyorsun şu halinle (Ek bilgi veriyim oyunun en iyi itemlarının((soul)) düştüğü dungeonlar 45 60 75 90da girilen Dragon emperor specter island giza ve lavadır)
    Benim her zaman yapılan eleştirilere kapım açıktır sadece oyunda değil her konuda eleştiri kabulumdur ama mantıklı elle tutulabilen nedenlere dayandırılan eleştirilere sanırım 2nizinde yaptığı eleştirilere oyun hakkında düşüncelerinize veremediğim bir cevap olmadı. Hani bir laf vardır önce söze bakarım söz mü diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye heh aynı o hesap bu kadar açıklama yeterli çıkarılabilecek dersi siz çıkarmışsınızdır.
    Ama yinede peki kardeşim şu seviyesiz ve bilgisiz yazının(Doğum tarihi kadar mmo,Kafan mı güzel..) üzerine daha fazla sizlere açıklanacak,cevap verilecek birşey yok zaten bil ki sevindim oyunu bıraktığına oyunun sizin gibi kayıpları oynayanların kazançları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonhanedan -- 11 Haziran 2010; 0:58:41 >

• sen bir şeyden haberin olsaydi böyle f2p oyunlariyla kafayi bozmazdın bu 1. 2.si skiller sacmaligi şöyle oyunu bilion diye acıklma yapmadım da algılamada problem oldugu icin yaziyim misal 25 de geliyor soraki 40 da sora 70 de anladi Suanakadar olan 5 en iyi mm0 hicbirnde böyle birşey yok.3.sü dungeonlarin youtube diye bi yer var ordan izleniyor ki hala onlara onu diyorsan vay haline Jail tamamen sacmalik level 20 25 ken 75 lvl la adamla jaile girioz xaxaxax:Asdasdqwe oluyosun birden event var diolar odul ne xp cantada gelio item ne double xp sagda skil barda vermis double xp körcahil bile olsan azcık wow l2 (ki belki oynanamasndr bu 2si aionla beraber ilk 3 dur player sayisi vs grafik.)ben bu oyunlara göre yazdim senin oynadgn perfectworld oyunlarina göre degil gir bi lineage oyna ondan sora ben pvp yapiom ben skill atiom fln dersin dogum tarihn kadar oynadım demek türkcede mübalag sanatina vakf gelr zamanla bunlarida ögretirim istersen bu laftan çok fazla mmo oynadım anlamını cıkaramıyorsan zaten dicek laf yoktur sana
    Benden sana abi tavsiyesi hic bi zaman unutma Hiç kimse Hiç bir şeyi begenmek sevmek zorunda degildir hiç birşeye köru körune koruma benm oyunu hala oynayan arkdaslarm var begenen begenir begenmeye sen kendi kafana göre yok sen ne bilirsin tarzinda yazarsan seni oynadıklari yuzlerce mmo le sınarlar sora

• Bende o msn gruptakilerle oynadım mertin dediklerine %100 katılıyorum.Sonhanedan başka oyunlarda oynamani öneririm PVP 46 DA gelior gibi aptallik nerde var ? Senini o tek düze dedigin ırklı oyunlar misal wow 12 milyon playeri var bu oyun gibi 1000 kişilk oyun degil kimse kurtulamadı tek düzelikten bi sen kurtulmusun oyun oynancak kalitede degil ama zaman öldurmek icin takılınr.
  • Vasat Rehber :) isteyen quest yapar ki bir süre sonra questler tek başına yapılmayacak hale geliyor +70 isteyen eventta kasar zevk meselesi oyun o kadar çok iteme bağlı değil skillerinin seviyesi yüksek olan 1 adım önde hep
  • Çogu dogru arkdasm dediklerinin ben hala devam ediyorum ama sıkılmaya başlamdım görev falanda bitmiyor zaten jail bile bir görev sürekli görev üsütüne kurulu oyun craft sisteminden çakan varmı ? yok kimse sorsak zor o cok zor vs vs en yuksek turk 86 mi ne civariyms o bile bilgisi yok craf hakkında anca o mobu kes bu mobu kes 50 + oldm birakacam yakında pet işi güzel bi tek gerisi hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

Vasat Rehber :) isteyen quest yapar ki bir süre sonra questler tek başına yapılmayacak hale geliyor +70 isteyen eventta kasar zevk meselesi oyun o kadar çok iteme bağlı değil skillerinin seviyesi yüksek olan 1 adım önde hep

onun nedeni belli yaw oyunda zaten item yok yani çok çok kısıtlı itemler çeşitlik 0 ondan skil up a yöneltmişler oyunu.köru körune korumadıktan sora bölyle konusmlar herzaman iyidir teşekkurler
  • KENCHAN güzel söylemiş. oyunda çok karmaşık olaylar var. questten queste yetişilmiyo. tam heh bu haritadaki 10 questi bitirdim vereyim de çıkayım dyosun bir 10 tane yenisi geliyo :D craft sistemi halen soru işareti. asıl onu birisi açıklasa güzel olurdu. oyunun resmi forumunda da mod lar açıklama yapmıyolar. aynı KO nun ilk hali gibi. Olayı önce çözen yol alcak 2-3 hafta sonra forumlarda duyanlar arkadan koşturcak gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

quote:

Orijinalden alıntı: Bossa

Quest demek Görev demektir. Yapıp yapmamak elindedir. Event'tan farkı ne?

Yakındığınız şeylere cevap verir nitelikte açıklama yaptım ve sonunda bir ricada bulundum buna ukalalık diyen bir kişinin ''sana oyun gerçeklerini öğretebilirim'' tarzında bir laf etmesi gülünücek bir ironidir.Burda bu oyunu oynayan çoğu kişiye elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum az çok beni tanırlar oyundan da ulaşırlar bana fakat senin gibiler çıktığı sürece inan boşa kürek çekiyorum gibi bir his oluşuyor içimde.Şuan oynanacak kalitede sayılı oyunlar içinde olan bir oyunu ''bilgisiz ve küstah'' kişilerin karalamasına izin vermemek ukalalıksa evet kardeşim ukalayım kendin çöz oyunu çözemediğin gibi sadece quest var bu oyunda der lekeler çıkarsın 40 levelde...

Oyunda yardım edebildiğin kişiler beni ilgilendirmiyor. Yardım etmişsen bana değil kendine sakla! Ukalalık ettiğin zaten yazılarından belli, ben koca oyunda küçük bir parçasını söylemek istedim ama muhalefetlik yapıcaksan senin bileceğin iş. Söylediğim şeyin hala arkasındayım. 40LvL değil en tepeye kadar hala quest yapıyorsun yada event yapıyorsun farketmiyor yani.... Sonucunda ikisi de görev statüsünde gözüküyor ve iptal edebiliyorsun her ikisini de... Yanlışmıyım ?

Senin gibi bilmişlerin elinden bişey öğrenilmez ben sana bunu söyliyim. Yazmak için yazma yardım ediceksen boşa post kasma soruları yanıtla !

• Ana konusundan devam ederseniz sevinirim. Bir süreliğine rehberi genişletir ve ana konuyu buraya taşırız diye düşündüm ama konu açıldığıyla kaldığı için böyle birşeye gerek kalmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.