Şimdi Ara

Battle Of The İmmortals [BOİ] Open Beta Açıldı 04.05.2010!... (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
666
Cevap
0
Favori
51.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gemini Server'inda basladim bugun 30 level oldum oyun ingame Farogiven turk guildine girmek iyi olur oyunla ilqili hic birsey bilmiyorum :D
  • Bende kayıt oldum , indiriyorum şuan. Gemini de oynuyorsanız bende orda açarım arkadaşlar.
  • Oynayan arkadaşlar Gemini de sanırım ben de öylesine girip günlük 1-2 event yapıp çıkıyorum. Oyun hakkında sorunuz olursa iletişime geçebilirsiniz.
  • Gemini 3 deyim . Heretic kasıyorum. Knight Jails görevimde kaldım arkadaşlara oraya gidemiyorum.

Nickim : JeTKiLLeR

yardımlarınızı bekliyoruz :D
  • Aquarius serverında 107 lvl karakterim var,oyuna başlamak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.Karakterinizi oluşturuken sol üstteki Introduction ID kısmına vereceğim kodu copy/past yaparsanız ilk olarak oyuna daha iyi bir kıyafet seti ile başlıyorsunuz.Karakterinizin lvli yükseldikçe,ID yazmadan oyuna başlayanlardan farklı petler,bonus itemler kazanıyor ve her X0 lvlde 1 lvl atlacak kadar experience veren görevler alıyorsunuz.Oyuna başladığınız anda sağ altta yer alan 'introduction' a tıklayarak bana pm atabilirsiniz.Oyunda ayrıca master-öğrenci sistemi mevcut,öğrenci her X0 lvllere ulaştığında hem master-hem öğrenci bonus experience ve materyal kazanıyor.Ne kadar düşük lvlde öğrenci olursanız gelen bonus experience daha fazla oluyor,karakter lvli 75 e ulaşınca öğrenci mezun oluyor.Daha hızlı lvl atlamanız için açıklama gereği duydum,bu şekilde 4-5 günde 75+ olabilirsiniz.Genelde oyundayım pm atarsanız hemen dönerim,fakat bazen pazar kurup dizi/film seyrediyor oluyorum er geç yanıt veririm.Yalnız şunu belirteyim,6 tane arkadaşım oynamaya başladı 5 tanesi bıraktı bir süre sonra.Nedeni de düşük lvllerde yapacak fazla event yok,görev sayısı da bir hayli fazla,rutine bağlıyor.Yine de oynamak isteyenlerle oyun içerisinde görüşürüz,sizlerle birlikte kalabalıklaşırsak kendi guildimizi de kurarız(yabancı guilddeyim fenalık geldi artık).

Introduction ID : 7760149G060605023009465Sffb29f

• quote:

Orijinalden alıntı: electronicq

Aquarius serverında 107 lvl karakterim var,oyuna başlamak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.Karakterinizi oluşturuken sol üstteki Introduction ID kısmına vereceğim kodu copy/past yaparsanız ilk olarak oyuna daha iyi bir kıyafet seti ile başlıyorsunuz.Karakterinizin lvli yükseldikçe,ID yazmadan oyuna başlayanlardan farklı petler,bonus itemler kazanıyor ve her X0 lvlde 1 lvl atlacak kadar experience veren görevler alıyorsunuz.Oyuna başladığınız anda sağ altta yer alan 'introduction' a tıklayarak bana pm atabilirsiniz.Oyunda ayrıca master-öğrenci sistemi mevcut,öğrenci her X0 lvllere ulaştığında hem master-hem öğrenci bonus experience ve materyal kazanıyor.Ne kadar düşük lvlde öğrenci olursanız gelen bonus experience daha fazla oluyor,karakter lvli 75 e ulaşınca öğrenci mezun oluyor.Daha hızlı lvl atlamanız için açıklama gereği duydum,bu şekilde 4-5 günde 75+ olabilirsiniz.Genelde oyundayım pm atarsanız hemen dönerim,fakat bazen pazar kurup dizi/film seyrediyor oluyorum er geç yanıt veririm.Yalnız şunu belirteyim,6 tane arkadaşım oynamaya başladı 5 tanesi bıraktı bir süre sonra.Nedeni de düşük lvllerde yapacak fazla event yok,görev sayısı da bir hayli fazla,rutine bağlıyor.Yine de oynamak isteyenlerle oyun içerisinde görüşürüz,sizlerle birlikte kalabalıklaşırsak kendi guildimizi de kurarız(yabancı guilddeyim fenalık geldi artık).

Introduction ID : 7760149G060605023009465Sffb29f

usta nickin ne ?

• 5 günde 75 olmanız için günlük eventlerin neredeyse tamamına yakınını yapmanız gerekmekte heralde ben 1 hafta da 65-70 gibi bişey olmuştum.
  • herkes ayri server'da oynarsa tabiki kalabalik olup oyundan zevk alamayiz ben gemini deyim nerede daha fazla turk varsa o server'da oynayalim derim ben
  • Bende Gemini deyim orda belirli bir finansı yakalamışken şimdi öbürüne geçmek garip olur.
  • gemini de girilebilir bir guild var mi peki?
  • 2 tane türk guildi vardı ki çok kişi gelicekse kurulabilir bir tane burdan topluluk.
  • en yeni server hangisi ?
  • ben 2 hafta önce başladım şuan 69 lwl magus um Aquarius da bi kaç sorum olcak öncelikşe bi pazar kurma olayı nası oluyor bende vendor still i degiştiren bişe var galiba bu pazar olayı ile alakalı bide ben nerdeyse 30 lwl dan beri görev yapmıyorum normal raid le kasıyorum genelde eventlerde falan filan bu görevlerin özel bi getirisi varmı sadece exp ve paramı ?
  • http://www.boiwar.com/index.php

exp:20x
    drop:15x

private serveri açılmış ilgilenenlere duyrulur...
  • Oyunu oynayan var mı.Ben 3 gün önce başladım.Kaç defa yazdım türk var mı diye.Hiç cevap gelmedi.

İlk serverde başladım ben.29 lvlim.

Başka servere de geçebilirim oynayan var ise.

Oyun gayet güzel.Görevler hem kolay hemde hepsi ex veriyor.Görev yapa yapa geldim bu lvl'e.İleride nasıl olur görevler onu bilmem tabi.

Knight Jail görevinide 2 tane yabancı elemanla party kurdum yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknspmz -- 22 Aralık 2011; 11:01:03 >
  • Hala oynayan var mı bu oyunu bende yeni başladım.
  • ben oynuyorum
  • bu arada atlantisteyim 65 slayer
  • geminide de açtım 42 slayer oldum
  • geminide 92 berserker başka güzel bir oyunla takas olur veya satılır armorlar +5 üstü weapon +8 yada 9 du
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.