Şimdi Ara

battle field 3 multiplayer oynamak istiyorum.sorularım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar.bugüne kadar multi tecrübem olan tek oyun wolfteam,oda hileden oynanmayacak kadar kötü..bu nedenle bi 30-35tl paraya kıyıp bf3 alayım diyorum

öncelikle forumda nuclear adlı bir arkadaşta satılıyor bu key ler

http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_1/key_/tm.htm

-buradan key alınca elimdeki bf3 ile(torrentten indirdim,crackli) server lara bağlanabilirmiyim yoksa tekrar oyunu indirmem gerekir mi?

-bu keylerin herhangi bir süresi var mı,ne kadar güvenilir(3-5 ay sonunda iptal olma gibi)

-rus key vb yazılar görüyorum,alsam ingilizceye çevirmek zor bir iş mi

-oyunda hile vb durumlar oluyormu(çok kızıyorum bu hile işine)

-bazen ek paketler çıktığını okuyorum,ben bu keyi satın alsam işimi görür mü yoksa sürekli oynamak için masraf etmeye devam mı edeceğim?ek paket almadan key ile gelen haritalar bana yeterli ama ya bir süre sonra kapanırsa vb

-ttnet bağlantım genelde iyi(700-800kb görüyor download ta) ama bazen 200kb a düştüğü oluyor..oyun için yeterlimi bu hız

x4 640,9800gt,4gb ddr3 win x64 ile 1280x720 mediumda single player 40-60fps arası geziyor..multide çok fark edermi,detayları low da yaparım sorun değil

uzun oldu biliyorum ama bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

mrb arkadaşlar.bugüne kadar multi tecrübem olan tek oyun wolfteam,oda hileden oynanmayacak kadar kötü..bu nedenle bi 30-35tl paraya kıyıp bf3 alayım diyorum

öncelikle forumda nuclear adlı bir arkadaşta satılıyor bu key ler

http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_1/key_/tm.htm

-buradan key alınca elimdeki bf3 ile(torrentten indirdim,crackli) server lara bağlanabilirmiyim yoksa tekrar oyunu indirmem gerekir mi?

-bu keylerin herhangi bir süresi var mı,ne kadar güvenilir(3-5 ay sonunda iptal olma gibi)

-rus key vb yazılar görüyorum,alsam ingilizceye çevirmek zor bir iş mi

-oyunda hile vb durumlar oluyormu(çok kızıyorum bu hile işine)

-bazen ek paketler çıktığını okuyorum,ben bu keyi satın alsam işimi görür mü yoksa sürekli oynamak için masraf etmeye devam mı edeceğim?ek paket almadan key ile gelen haritalar bana yeterli ama ya bir süre sonra kapanırsa vb

-ttnet bağlantım genelde iyi(700-800kb görüyor download ta) ama bazen 200kb a düştüğü oluyor..oyun için yeterlimi bu hız

x4 640,9800gt,4gb ddr3 win x64 ile 1280x720 mediumda single player 40-60fps arası geziyor..multide çok fark edermi,detayları low da yaparım sorun değil

uzun oldu biliyorum ama bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

1- Oyunda çakışmalar falan olmaması için torrent'ten indirdiğin oyunu silip key'i origin'e aktif ettikten sonra origin'den cracksiz olarak indirebilirsin.

2- Keylerin herhangi bir süresi yok. İstediğin zamana kadar oynarsın.

3- Rus keyi aldığın için oyun rus altyazılı geliyor. Sana keyi aldığın adam ingilizceye çevirmenin yöntemini anlatacak.

4- Her oyunun multplayer versiyonunda olduğu gibi bu oyundada hile mevcut. Fakat oyundan sıkılacak kadar değil. Oyunu 100 saat oynasan 2 tane hileci görürsün o kadar.

5- Ek paketlere sahip olabilmek için ayrıca para ödemen lazım. Bu keyde işini görür senin. Sonradan harita kapanması olmaz. Yoksa ayaklanma çıkar.

6- İnternet bağlantın hakkında bilgim yok. Pek bilgi veremem.

7- Bu sistemle 40-60 FPS aldığına göre multidede düşse düşse taş çatlasın 20 fps'ye düşer ki bu da çok kötü değil. Yine oynarsın ;)

• cevap için çok sağol dostum..bağlantım ttnet 8mbit..25gb ı geçince 1mbit e düşecek ama sağolsun hiç düşmedi 1 yıldır :)

key i aktif edip oyunu indirince direk kurup multi oynayabileceğim yani(yanlış anlamadım değil mi)

bf3 ü araç kullanım olanağı için istiyorum,yoksa cod da olur ama tank,helikopter vb zevkli olur diye düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 12 Şubat 2012; 16:09:30 >

cevap için çok sağol dostum..bağlantım ttnet 8mbit..25gb ı geçince 1mbit e düşecek ama sağolsun hiç düşmedi 1 yıldır :)

key i aktif edip oyunu indirince direk kurup multi oynayabileceğim yani(yanlış anlamadım değil mi)

bf3 ü araç kullanım olanağı için istiyorum,yoksa cod da olur ama tank,helikopter vb zevkli olur diye düşündüm

Bütün internet sekmelerini kapatıphttp://www.speedtest.net adresine girip upload, download, ve ping'ini ölçtür. Buraya sonucunu yaz bakalım ;) Umarım ping 30 ve yukarısı çıkmaz.

• ping 24ms
    download speed 10.63mbps
    upload speed 0.80 mbps

recomended server seçtim..lazımsa google dns kullanıyorum onuda yazayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 12 Şubat 2012; 16:24:43 >

ping 24ms
    download speed 10.63mbps
    upload speed 0.80 mbps

recomended server seçtim..lazımsa google dns kullanıyorum onuda yazayım

Bendede nerdeyse aynı değerler çıkıyor. Ping 35 bende, Upload 0.67, Download 10.65.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.