Bildirim
Battle camp (çok zevkli oyun)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İndiriyorum bakalım -
pişman olmazsın pokemondan arak da ypmışlar şu an birliğe davet edildim birlikte savaşıyoruz ödüller fazla geliyor -
pokemondan arak yapmaya çalışmışlar ama olmamış. yükledikten sonra 10 dakka bile tahammül edemedim silmiştim. emülatörle gerçek pokemon oyunlarını oynamak varken böyle kalitesiz çakmalar kesmiyor artık beni. -
burda pvp sistemi var herkes türk klanlar var sen ilerlemeden silmişsin zevk alamazsın tabi. Pokemonlada kıyaslamaman lazım tabiki pokemon bir efsane -
Evet gelçekten zevkli bir oyun. bende ilk yüklediğimde fazla iyi gelmedi az kalsın siliyodum ama oyunada ilerledikçe zevk vermeye başlıyo tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani arkadaslar oyun guzel bende devam ediyorum ama biraz yardim konusunda eksikleri var mesela mesajlari nasil siliyoruz yada butun birlikleri nasil goruyoruz yada refarans kodu veriyorsunuzda bu kodu nasil ekliyoruz bu konularda yardim alacagimiz bir sayfasi yok malesef yoksa oyunu bende oynuyorum 23 levelim ama bunlari bulamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni başlayan arkadaşlarwww.battlecamptr.com site adresimizden , oyun hakkında sorularınızı sorabilirsiniz..Türkiyenin ilk ve tek türkçe destek forum sitesi , Battle Camp Türkiye herkesi bekleriz. -
Arkadaslar telefonum 5 gune gelir yer ayirin banada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X