Şimdi Ara

Batman vs. Superman gişe rekoru kırar mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Iron Man 3 bile 1.2 milyar yaptı Man of Steel 665 milyon.

Iron Man onu haketmedi ama sırf reklamdan bi de Robert Downey Jr. dan dolayı adamlar deli gibi hasılat yaptı.Man of Steel güzel bir filmdi reklamını da iyi yaptılar belki ama hem ilk film olması insanların aklında soru işareti bıraktı.Hem de ses getirecek bir oyuncu yoktu.Daha yeni gördüğümüz bir isim Superman oldu.Oraya ses getircek birini koysan uçar giderdi film.

Bence Superman vs. Batman 1 milyarı geçer ama rekor filan beklemeyin.Oyuncular çok göz önünde popüler kişiler değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

Cristian Bale oynayaydı iyiydi.
    Bu tarz durumlar bana saçma geliyor. Örneğin thor'u avengers'ta başka birisi oynasa tat verir mi?

Alakası yok. Thor devam eden bir film, Bale'in Batman'i bitti. Şimdi baştan alıcaklar Batman'i. Amazing Spider-Man gibi

Ya da Incredible Hulk'ta Edward Norton oynayıp, Avengers'ta Mark Ruffalo oynaması.

Alakası yoktan kastınız bana saçma gelmesi mi
    Avengers'ı thor ve loki için izlemiştim, benim düşüncemle izleyenlere tat vermezdi. Sonuçta herkes tüm dc ve marvel evrenini takip etmiyor.

Thor ve Batman serisini karışlaştırmanız için dedim hocam.

O sizin keyfiniz bişey diyemem. Ben bütün kahramanlar birleştiği için izlemiştim. Yani Thor'u da farklı biri oynasa, Iron Man'ı da farklı biri oynasa yine tat verirdi ki verdi yani Hulk'ın değişmesine üzülmüştüm ama Mark Ruffalo sevdiğim bir aktördür o yüzden pek yadırgamadım filmde aynı şey Ben Affleck için de geçerli. Ayrıca Ben Affleck'in Batman'e son derece uyacağını düşünüyorum. Bale'i pek aratmayacaktır.

sacma bi yorum . Sirf yorum yapicam diye kendinizi zorlamayin kardesim . Gelmis burda iron mani ve thoru baskasi oynasaydi yine ayni tadi verirdi demis . 500 milyonu bile gecemezdi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala Bale diyorlar ya

Nolanın Batmanı Justice Batmanı değildi bir kere onu kafanıza sokun.Ben Affleck başarı olur mu bilmem ama bana Dc'de izlediğim dedektif kavramına çığır açmış adamı sunarlarsa her türlü tatmin olurum.

Bu arada konuya gelirsek, eğer Doomsday denildiği gibi gerçekten bu filmde olacak ise hasılat rekoru için beklentim oldukça yükselir.Zack Metropolis'i yerinden oynatacaktır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Batman'e bağlı.

+1

Christian Bale olsa çok rahat 2 milyarı görürdü ama farklı bir Batman olması işleri değiştirebilir.

aynen batman Christian Bale olsaydı çok rahat geçerdide biraz zor geçmesi
  • Geçmesi lazım.İlk filmin 1 milyar doları geçmemesine üzüldüm.Ironman 3'üde, MoS'uda sinemada izlemiştim çıkar çıkmaz.Bana göre MoS çok daha gaza getirici, efektleriyle göz dolduran bir film olmuştu.2.si 1 milyarı çok rahat aşar.Bazı arkadaşlar reklam demişte, filmin çıkış süresine daha var.Eminim reklamları yapacaklardır yeterince.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.