Şimdi Ara

Batman mi Iron man mi ? kafam çok karıştı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Belki bin tane yabancı forum da ingilizce yorum okudum belki yüzbini geçmiştir, abi HAYIR NON-CANON, genel kabul bu, yani cidden niye inat ettiğini anlamıyorum?

Sorulara cevap:

Wonder Woman'ı Storm nasıl yensin, saçmalık, LOBO'yu Wolverine nasıl yensin saçmalık, Superboy'u Spider Man nasıl yensin saçmalık.

Hiç birşeyi kabul etmiyorsun ama olmaz ki, mantıklı olanları da kabul etmiyorsun...

Yani varyaa, takiyyenin, demogojinin dibinin dibini gördün yemin ederim haa.

• Hele şükür, anlaştık oh be, inat inat aaaaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urazs

Mahmut, niye ısrar ediyorsun?

Belki bin tane yabancı forum da ingilizce yorum okudum belki yüzbini geçmiştir, abi HAYIR NON-CANON, genel kabul bu, yani cidden niye inat ettiğini anlamıyorum?

Sorulara cevap:

Wonder Woman'ı Storm nasıl yensin, saçmalık, LOBO'yu Wolverine nasıl yensin saçmalık, Superboy'u Spider Man nasıl yensin saçmalık.

Hiç birşeyi kabul etmiyorsun ama olmaz ki, mantıklı olanları da kabul etmiyorsun...

Yani varyaa, takiyyenin, demogojinin dibinin dibini gördün yemin ederim haa.

Hocam acikladim ya? Tekrar okuyun isterseniz

Ve dedigim gibi canon olan seyler ANA EVRENDEKİ OLAYLARDİR Bu olay ana evrende gecmiyorsa non canon dir. Baska turlu non canon kabul edilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hele şükür, anlaştık oh be, inat inat aaaaa.

• Wolverine LOBO'ya hiç birşey yapamaz abi, tamamen saçmalık, sende biliyorsun bunu, Storm da WW'a bi halt yapamaz, yav SAÇMA işte niye kabul etmiyorsun?
  • Şunu da kabul et susçam.

LOBO nereee Wolverine neree, WW neree, STORM nere, yani akıl var mantık var.
  • quote:

Wolverine LOBO'ya hiç birşey yapamaz abi, tamamen saçmalık, sende biliyorsun bunu, Storm da WW'a bi halt yapamaz, yav SAÇMA işte niye kabul etmiyorsun?

Tam bir savas yok ama Yani 1 saniye bile hareketsiz biraksalar, tanrilarin koydugu kurallarca yenmis sayiliyorlardi Yani cok takilmaya gerek yok

Lobo ve WW nin kazanmasi gerekir normal sartlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Wolverine LOBO'ya hiç birşey yapamaz abi, tamamen saçmalık, sende biliyorsun bunu, Storm da WW'a bi halt yapamaz, yav SAÇMA işte niye kabul etmiyorsun?

Tam bir savas yok ama Yani 1 saniye bile hareketsiz biraksalar, tanrilarin koydugu kurallarca yenmis sayiliyorlardi Yani cok takilmaya gerek yok

Aynen, evet öyle bir kural vardı okudum o seriyi.

LOBO da WW'da çok rahat alır her türlü, çok kötü yazılmıştı açıkçası.

Bak buna PIS deniyor, plot induced stupidity.

Yani bariz saçma sapan olduğu zaman canon kabul etmiyor insanlar.

Hulk Superman'i yense şimdi Canon mı diyeceğiz misal, herkes bilir olmaz öyle şey...

• Bu bir saniye mevzusu bir tek Spider Man vs Superboy savaşında mantıklıydı, gerisi tırt yazılmış, tırışkaa.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Aynen, evet öyle bir kural vardı okudum o seriyi.

LOBO da WW'da çok rahat alır her türlü, çok kötü yazılmıştı açıkçası.

Bak buna PIS deniyor, plot induced stupidity.

Yani bariz saçma sapan olduğu zaman canon kabul etmiyor insanlar.

Hulk Superman'i yense şimdi Canon mı diyeceğiz misal, herkes bilir olmaz öyle şey...

Sacma ama yapacak bir sey yok

Bir ara arastiririm ana evrende gecip gecmedigi konusunu

• Öyle aynen...

Ben okumuştum açıklamaları.

O aralar X-MEn furyası vardı, Jim Lee'si osu busu, aşırı popülerdi X-Men o vs çıktığında, onun da etkisi var Wolverine ve Storm galibiyetlerinde. :D
  • İster Marvel ister DC benim bildiğim en güçlü kadın karakter Wonder Woman.

• quote:

Nasıl yüksek değil?

Darkseid Tony'den çok daha zeki bir varlık, Batman koskoca Apokolips'in Darkseid'e göre kırılması imkansız olan cephaneliğinin şifresini kırmış adam, Tony'mi hackleyemeyecek...

Teknolojik zeka ile hacker'lık farklı şeyler.

Biri kod yazma, çözümleme, öbürü mucitlik.

Tony olsa olsa en fazla mucitlik konusunda Batman'den zekidir, geriye kalan herşeyde Batman'den zeki değil...

Tony evrendeki en zeki 3-4 insandan biri.

Darkseid neden ondan zeki? Ne alanda?

Eee sanki Jarvisi başkası yaptı. Sanki o kodları babam yazıyorda Tony batmandan kötü. Tony batmanden her anlamda daha iyidir. Yani ilim bilim konusunda. Geri kalan konuda yani iş dövüş-taktik vs geldiğinde batman daha iyidir.

Batmani çok çok büyütüyorsunuz.

• Ya bir düşün hele, Adamantiyumlu-Vibranyumlu-Urulu bir zırhı olacak Tonynin. Odinin kutsamasını alıcak. Zırh üstünde, zırha güç veren asgard kristali ve 10 tane ark reaktörü olacak. Sence Batman bu zırha bir şey yapabilir mi? Çizik bile zor atar. Hackleyebilir mi? Tony isterse hayır.

• Zırhı böyle tasarlarsa işi zor tabi.
  • Tony Batman den kesinlikle daha iyi değil her alanda, Tony'nin daha iyi olduğu alanlar robotik, hidrolik, madencilik, metalurji, fizik, bilgisayar mühendisliği dallarıdır.

Batman2i çok büyütmüyorum, iki karakteri de biliyorum, Batman'i DC de ki en zeki varlıklardan biri.

Darkseid elbette Tony den daha zeki bir varlıktır, DC de "new god" dır, galaksi çapında bir tehdittir ve planları galaktik boyutlarda olabilir, planlama zekası ve yeteneği ile meşhurdur, zeka konusunda Thanos varidir.
  • quote:

Tony Batman den kesinlikle daha iyi değil her alanda, Tony'nin daha iyi olduğu alanlar robotik, hidrolik, madencilik, metalurji, fizik, bilgisayar mühendisliği dallarıdır.

Batman2i çok büyütmüyorum, iki karakteri de biliyorum, Batman'i DC de ki en zeki varlıklardan biri.

Darkseid elbette Tony den daha zeki bir varlıktır, DC de "new god" dır, galaksi çapında bir tehdittir ve planları galaktik boyutlarda olabilir, planlama zekası ve yeteneği ile meşhurdur, zeka konusunda Thanos varidir.

Ben Batman zeki değil demiyorum. Ama Tonyde evrendeki en zeki varlıklardan biri. Sanki Batman çok zekiymişte, Tony salakmış gibi yazıyorsun. O en zekilerdense bu da en zekilerden.

Eee iyi new avengers-avengers serilerini oku. Orada da Tonynin neler yapabildiğini görürsün.

Valla Darkseidi çok bilmem. Ama şu var Batman-Darkseid falan plan yapıyorda Tony Stark yapmıyor mu sanıyorsunuz? Açın okuyun dediğim seriyi, hani o taktik zeka Cap var ya Tonye diyor ki sen her şeyi planlardın, her ihtimali düşünürdün? Reed diyor ki ben tonyden daha zekiyim ama benim beynim tek sorun tek çözüme odaklanabiliyor. Tony ise birden çok sorun ve çözüm üretebiliyor. Bir yandan güneş silahı yapıyor, bir yandan tehlike gezegenini dünyayı korumak için kullanıyor, bir yandan yapıcılardan kazandıkları gemiyi kendileri için kullanılacak duruma getiriyor. Superior olduktan sonra sınırlarını kaldırıp daha radikal düşünüyor. Adam yani her şeye bodozlama dalmıyor ki.

• quote:

Öyle aynen...

Ben okumuştum açıklamaları.

O aralar X-MEn furyası vardı, Jim Lee'si osu busu, aşırı popülerdi X-Men o vs çıktığında, onun da etkisi var Wolverine ve Storm galibiyetlerinde. :D

Olabilir

• quote:

Zırhı böyle tasarlarsa işi zor tabi.

Eee bende onu diyorum. Yani Hellbat takım arkadaşlarının katkılarıyla yapılmış bir zırh. Tonyde Thordan yardım alabilir öyleyse

• quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Ya bir düşün hele, Adamantiyumlu-Vibranyumlu-Urulu bir zırhı olacak Tonynin. Odinin kutsamasını alıcak. Zırh üstünde, zırha güç veren asgard kristali ve 10 tane ark reaktörü olacak. Sence Batman bu zırha bir şey yapabilir mi? Çizik bile zor atar. Hackleyebilir mi? Tony isterse hayır.

Biri yapilmis digeri yapilmamis bir zirh Aradaki fark bu

Fakat Hellbat in prime earth te olmasi asil evrenden bagimsiz oldugundan direk olarak dikkate almaya gerek yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.