Şimdi Ara

Batman: Gotham Knight (2008) Anime

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu çizgifilm anime sanatı ile yapılmıştır.
    İlk dakikalarda dedim bu ne berbat çizimler böyle, meğersem onlar hayal ürünü imiş, bilerek berbat çizilmiş, çizimleri süper, yalnız 1 kere izlemiştim hiç birşey anlamadım, bi eski zamana gidiyor bi gelecekten bahsediyor, birisi anladıysa yazsın, tekrar bi ara izleyeceğim ama ne zaman. Ayrıca şap diye durup dururken bitiyor, ohaa yani, adam gibi yapın, ilk batman animesi ama konu gitmemiş, farklı zamanları gösteriyor ama ne için, anlattığı bişi yok, sarmıyor ki birşey anladığın yok, doğru düzgün anlattığı birşeyde yok.. Filmin yanında konu olarak çok sönük kalıyor.

http://www.imdb.com/title/tt1117563/
     Batman: Gotham Knight (2008) Anime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 18 Mart 2010; 2:11:06 >

• Hiç kimse izlemedi mi bunu?
  • Ben ilk çıktığında izlemiştim, konuyu tam hatırlamıyorum ama 3 farklı çizerden 3 farklı hikaye anlatılıyordu yada bunu dizi haline getirsek 3 farklı batman bölümüydü. birinci bölümdeki batmanin çizimleri berbattı net hatırlamıyorum üçüncü de olabilir hatta aksiyon sahnelerinde batman acayip şekillere giriyordu ilk böllümde batman şişmandı resmen. Hemen hemen tüm bölümler çok kasvetliydi ama yanılmıyorsam ikinci bölüm şu çetelerle uğraştıkları siyah kadın dedektifin olduğu bölüm iyiydi. Genel olarak berbattı, anime olarak daha iyi bir çizim ve aksiyon meydana getirilebilirdi. Mesela Strait jacket ayarında ve aksiyonunda bir film olabilirdi.
  • Dün izledim. Dc'nin Superman & Batman çizgi filmleri daha iyi bence. Batman under the red hood'u da indirdim, halen izleyemedim gitti. Bunlardan bi hayır gelmez de ben yine Justice League'in tamamını indiriym, hiç değilse çok kahraman var onda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 (Horror Game) Korku oyunları
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.