Şimdi Ara

!!! Batman Arkham City Save Sorunu !!! (İÇERİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
40.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün aksamdan beri arastırıyorum ama save sorununu çözemedim. Crack işlemlerini yaptım. Karsıma gelen Batman Launcher'dan PLAY deyip oyuna giriyorum. Oyunun menüsünde bulunan LİVE'e basınca hiçbir sey çıkmıyor karsıma. Oranın çıkması lazım. Oradan hesap alınca sorun çözülüyormus ama ben de açılmıyo live.

Batman save sorununu nasıl çözdünüz ? Yardımcı olandan Allah razı olsun.

• Dostum şurayı bir incele derim.

Tıkla
  • Pardon ARKHAM CITY degil ARKHAM ASYLUM olacak. Ps3'de degil bilgisayarda oynuyorum yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Pardon ARKHAM CITY degil ARKHAM ASYLUM olacak. Ps3'de degil bilgisayarda oynuyorum yani

Tamam anladım pc'de olduğunu sen dediğim yöntemi denedin mİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Pardon ARKHAM CITY degil ARKHAM ASYLUM olacak. Ps3'de degil bilgisayarda oynuyorum yani

Yükledim onu. Yine açılmıyor. Ya buna çözüm bulmak lazım ya da gözü karartıp oyunu tek seferde bitirmek lazım. Max 20 saattir oyunu bitirme süresi, belki daha az.
  • quote:

quote:

quote:

Yükledim onu. Yine açılmıyor. Ya buna çözüm bulmak lazım ya da gözü karartıp oyunu tek seferde bitirmek lazım. Max 20 saattir oyunu bitirme süresi, belki daha az.

Birde şunu deneyin ; Denetim Masassındaki Program ekle kaldırdan Games For Windows Live'ı kaldırın, sonra belgelerimde games for windows live diye bir klasör olacak (Tam yerini hatırlamıyorum ancak belgelerimde olması lazım) bu klasörüde kaldırın ve Games For Windows Live'ı sıfırdan kurun tekrar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birde şunu deneyin ; Denetim Masassındaki Program ekle kaldırdan Games For Windows Live'ı kaldırın, sonra belgelerimde games for windows live diye bir klasör olacak (Tam yerini hatırlamıyorum ancak belgelerimde olması lazım) bu klasörüde kaldırın ve Games For Windows Live'ı sıfırdan kurun tekrar.

Oyun içinde açılıyor artık yaptım. Bu sefer de Create Account dedigim zaman 25 karakterli şifre istiyor benden. Korsan oyunu nasıl tanıtcaz buna anlamadım orayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun içinde açılıyor artık yaptım. Bu sefer de Create Account dedigim zaman 25 karakterli şifre istiyor benden. Korsan oyunu nasıl tanıtcaz buna anlamadım orayı

Yanlış yerden üyelik almaya çalışıyorsun sanırım.Sadece üyelik adı istiyordu diye hatırlıyorum.
    OFFLİNE account seçeneğinden üyelik açman lazım.

Resimdeki seçenek ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom7 -- 25 Ocak 2012; 15:53:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış yerden üyelik almaya çalışıyorsun sanırım.Sadece üyelik adı istiyordu diye hatırlıyorum.
    OFFLİNE account seçeneğinden üyelik açman lazım.

Resimdeki seçenek ;

Tamam oldu şimdi ne kadar tesekkür etsem az sana ya Battlefield 3 ve MW3'den de anlar mısın ?

• Söyle bakalım belki yardımcı olabilirim
  • quote:

Söyle bakalım belki yardımcı olabilirim

Battlefield 3 ;

Ekran kartının driver'ini güncelledim (ATI Radeon 11.7 yaptım) ama hala oyun açılmıyo. Battlefield yazısı geliyo takılıyo orda.

MW3 ;

Çözünürlük kötü. 1600.1200 yaptım sırasıyla hepsini denedim ama çözünürlük hala rezalet. Oyun içinden Options/Video kısmından ayarladım.
  • quote:

quote:

Söyle bakalım belki yardımcı olabilirim

Battlefield 3 ;

Ekran kartının driver'ini güncelledim (ATI Radeon 11.7 yaptım) ama hala oyun açılmıyo. Battlefield yazısı geliyo takılıyo orda.

MW3 ;

Çözünürlük kötü. 1600.1200 yaptım sırasıyla hepsini denedim ama çözünürlük hala rezalet. Oyun içinden Options/Video kısmından ayarladım.

Bunlara yardımcı olamayacağım bilgim yok, belki bilen biri çıkar.
  • Phantom7 belki benim sorunumu da çözersin :/ o dediğin yerden offline hesap açıp girdim oyuna oynayım save de yaptı. Sonrasında oyunu kapattım bir daha açtığımda o save olan yerden başlamak için giriş yaptığım da tam açılacağı zaman hata veriyor :/ hata başlığı '' ASSERTION FAILED '' eğer çözüm önerirsen çok makbule geçer ya :)
  • Abi ben bi türlü yapamıyorum ya yardımcı olun nolur hiç çıkmıyo yüklüyorum olmuyo dediğiniz gibi yaptım tekrar yükledim olmadı yardım edin please

• Bende Win8 pro yuklu (oyun orijinal bu arada) butun oyunlarimda games for Windows live aciliyor birtek bunda acilmiyor, dolayisiyla save edemiyorum. cildiracagim lütfen biri cozum yazsin
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Bende Win8 pro yuklu (oyun orijinal bu arada) butun oyunlarimda games for Windows live aciliyor birtek bunda acilmiyor, dolayisiyla save edemiyorum. cildiracagim lütfen biri cozum yazsin

olayı çözdüm ama karışık biraz anlatmaya çalışayım
    1- bu siteden game of windows live indiriyorsunhttp://www.xbox.com/en-US/LIVE/PC/DownloadClient (eski game of windows live sil yüklü ise)
    2- inen setup dosyasına sağ tıklayıp uyumluluktan windows 7 göre ayarlayıp kayıt ediyorsun ve kuruyorsun
    3-C:\Windows\SysWOW64 giriyorsun orda xlive yazıyorsun arama kısmına ve aşadaki gibi bir görüntü olması lazım o resimdeki gibi taradğım yerleri tarıyorsun ve kopyala diyorsun

4- sonra oyunu yüklü olduğu klasöre gidiyorsun ben E ye yüklemiştim orda E:\Batman Arkham City\Binaries\Win32 ye geliyorsun ve kopyaladığın dosyaları yapıştırıyorsun
    sonra oyuna giriyorsun ama yönetici olarak çalıştır demeyi unutma ve bunları yaparken internetin kapalı olsun oyuna girdiğinde game of windows live açılıcak home tuşuna basıp bir hesap oluşturuyorsun creat nem diye bişi var ordan sonra oyunda artık saveli olarak oynamaya başlaya bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: golddareth

quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Bende Win8 pro yuklu (oyun orijinal bu arada) butun oyunlarimda games for Windows live aciliyor birtek bunda acilmiyor, dolayisiyla save edemiyorum. cildiracagim lütfen biri cozum yazsin

olayı çözdüm ama karışık biraz anlatmaya çalışayım
    1- bu siteden game of windows live indiriyorsunhttp://www.xbox.com/en-US/LIVE/PC/DownloadClient (eski game of windows live sil yüklü ise)
    2- inen setup dosyasına sağ tıklayıp uyumluluktan windows 7 göre ayarlayıp kayıt ediyorsun ve kuruyorsun
    3-C:\Windows\SysWOW64 giriyorsun orda xlive yazıyorsun arama kısmına ve aşadaki gibi bir görüntü olması lazım o resimdeki gibi taradğım yerleri tarıyorsun ve kopyala diyorsun

4- sonra oyunu yüklü olduğu klasöre gidiyorsun ben E ye yüklemiştim orda E:\Batman Arkham City\Binaries\Win32 ye geliyorsun ve kopyaladığın dosyaları yapıştırıyorsun
    sonra oyuna giriyorsun ama yönetici olarak çalıştır demeyi unutma ve bunları yaparken internetin kapalı olsun oyuna girdiğinde game of windows live açılıcak home tuşuna basıp bir hesap oluşturuyorsun creat nem diye bişi var ordan sonra oyunda artık saveli olarak oynamaya başlaya bilirsin

daha önce çözmüştüm ama yine de ilgilenip cevap yazdığın için çok teşekkür ederim, başka arkadaşlar var ise onlar faydalanacaktır.

• Kardeşim şu anda bende aynı sorundan muzdaribim. Söylediklerini yaptım ama olmadı. Win8 Pro kullanıyorum bende. Yardımcı olurmusun ?
  • Yav arkadaş bütün pazarımı bu oyuna harcadım, akşama kadar ara ara durdurup gene bilg. başına oturup devam ettim sorun yoktu. Joker batman i bağlayıp aşağıya atınca ekran karardı çıktım, meğer oyun hiç save olmamış çok soğudum oyundan, bu ne arkadaş ya!!! Gitti bütün emek...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.