Şimdi Ara

Batman Arkham City GOTY Save Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu torrent ten indirdim kurdum . Çalıştı fakat Games for Live ekranı gelmiyor(Home bastığım halde) oyüzden de save yapmıyor . Ne yaptıysam çözemedim .Batman Arkham City de sorun yoktu o ekran geliyordu kayıt yapıyordu ama bunda ne yaptıysam olmadı .Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 21 Ekim 2012; 20:41:17 >

• Orjinal al yeter !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxxOnurxxX123

Orjinal al yeter !!!

Valla o dediğin bir öğrenci için çok zor...
  • Save sorunun çözmek için kayıt olma ekranında offline Windows live profili oluşturman gerekiyor bunun için

http://www.youtube.com/watch?v=ulVRWweWbp0 tıklayarak videoyu izleyebilirsin. Eğer Games for windows live açılmıyorsa (ayni sende yoksa) şu adımları izle

(ALINTI YAPTIM ALIYCAĞINI DÜŞÜNEREK TEK TEK ÇEVİRMİYORUM TÜRKÇEYE)

Fix (after countless tries) for getting the GFWL home button to work in-game:

*Uninstall old copy of GFWL
    *Uninstall copy of BAC-GOTY
    *Install GFWL web-installer (670k)
    *Install BAC-GOTY
    *Copy crack from SKIDROW folder (making sure buddha.dll isn't caught by your A/V)
    *Copy FIX (BmLauncher.exe) from Batman.Arkham.City.Game.Of.The.Year.PROPER.CRACKFIX-FiGHTCLUB
    *Start game with BmLauncher.exe
    *Press the HOME key at the tile screen (where it says 'CLICK TO START')
    *Create local profile (create new profile -> blue text at the bottom of license agreement -> create local profile -> done)
    *Close GFWL
    *Kick some ass.

You're welcome internet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batman Arkham City Catwoman Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.