Bildirim
Batman Arkham Asylum Kurulmuyor :S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nereden satın aldiysaniz oraya bir danısın isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman yapacak bir sey yok hocam. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet önerisi olan yok mu başka :( -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Crystal Castles
işte resim bu, install game seçeneğine tıklanmıyor.
Setup veya play game seçeneğine tıklayınca "specified file was not" diye bi hata veriyor. nasıl kurabilirim beyler gözünüzü seveyim yardım edin
Yazılımsal bir sorundan kaynaklanıyor...Oyunu daha önce kurdu iseniz Hdd den ve kayıt defterinden tamamen kaldırın.Freamwork sürümleri güncelleyin(bu çok önemli bundan kaynaklanıyorda olabilir.)Diğer driverlar da sitelerinden en son sürümleri güncellensin sorun kalmayacağını garanti edebilirim.Driver konusunda yardımcı olurum isterseniz yazın marka ve modelinizş..
kolay gelsin...
-
quote:
Orijinalden alıntı: @!SyCH0!@
quote:
Orijinalden alıntı: Crystal Castles
işte resim bu, install game seçeneğine tıklanmıyor.
Setup veya play game seçeneğine tıklayınca "specified file was not" diye bi hata veriyor. nasıl kurabilirim beyler gözünüzü seveyim yardım edin
Yazılımsal bir sorundan kaynaklanıyor...Oyunu daha önce kurdu iseniz Hdd den ve kayıt defterinden tamamen kaldırın.Freamwork sürümleri güncelleyin(bu çok önemli bundan kaynaklanıyorda olabilir.)Diğer driverlar da sitelerinden en son sürümleri güncellensin sorun kalmayacağını garanti edebilirim.Driver konusunda yardımcı olurum isterseniz yazın marka ve modelinizş..
kolay gelsin...
Dostum dediğin gibi oyunu daha önceden kurmaya çalışmıştım ama kuramamıştım. fakat bu dediğini daha önce başka bi yerde okumuştum. oyunla ilgili herşeyi silip tekrar kurdum yine aynı.
şimdi framework son sürüm kurup denedim yine aynı hata. şimdi napıcam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X