Şimdi Ara

Batman Arkham Asylum Kurulmuyor :S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

işte resim bu, install game seçeneğine tıklanmıyor.

Setup veya play game seçeneğine tıklayınca "specified file was not" diye bi hata veriyor. nasıl kurabilirim beyler gözünüzü seveyim yardım edin

• Nereden satın aldiysaniz oraya bir danısın isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman yapacak bir sey yok hocam. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet önerisi olan yok mu başka :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

Setup veya play game seçeneğine tıklayınca "specified file was not" diye bi hata veriyor. nasıl kurabilirim beyler gözünüzü seveyim yardım edin

Yazılımsal bir sorundan kaynaklanıyor...Oyunu daha önce kurdu iseniz Hdd den ve kayıt defterinden tamamen kaldırın.Freamwork sürümleri güncelleyin(bu çok önemli bundan kaynaklanıyorda olabilir.)Diğer driverlar da sitelerinden en son sürümleri güncellensin sorun kalmayacağını garanti edebilirim.Driver konusunda yardımcı olurum isterseniz yazın marka ve modelinizş..
    kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: @!SyCH0!@

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

Yazılımsal bir sorundan kaynaklanıyor...Oyunu daha önce kurdu iseniz Hdd den ve kayıt defterinden tamamen kaldırın.Freamwork sürümleri güncelleyin(bu çok önemli bundan kaynaklanıyorda olabilir.)Diğer driverlar da sitelerinden en son sürümleri güncellensin sorun kalmayacağını garanti edebilirim.Driver konusunda yardımcı olurum isterseniz yazın marka ve modelinizş..
    kolay gelsin...

Dostum dediğin gibi oyunu daha önceden kurmaya çalışmıştım ama kuramamıştım. fakat bu dediğini daha önce başka bi yerde okumuştum. oyunla ilgili herşeyi silip tekrar kurdum yine aynı.
    şimdi framework son sürüm kurup denedim yine aynı hata. şimdi napıcam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batman Arkham City Catwoman Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.