Şimdi Ara

Batman Arkham Asylium GOTY Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda bu oyuna sahip arkadaşlar varsa nası temin ettiklerini ve beğenip beğenmediklerini söyleyebilr mi?

• Batman: Arkham Asylum geçen yıl çıkmış en iyi oyunlardan biridir, tek kelimeyle harikadır. Bir Batman hayranı olarak büyük bir zevkle bitirmiştim oyunu. Oyun Batman evrenini, karakterlerini, Arkham Asylum çizgi roman serisindeki havayı çok iyi yansıtıyor.Bitirdikten sonra hemen elden çıkarmak zorunda kalmıştım ama açıkçası tekrar alıp oynamayı düşünmüyor değilim. Yazın uygun fiyata bulursam GOTY sürümünü alabilirim, GOTY sürümünde ek olarak 3D özelliği vardı sanırım. Nerden temin edileceği konusunda ise eğer Shopto'da satılıyorsa oradan alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 7 Nisan 2010; 19:01:00 >
  • Ben Spiderman hayranı olmama rağmen ayıla bayıla oynayıp "bitiremedim henüz "

ama az kaldı. neden bitirmedim derseniz, 3D oynuyorum şu an oyunu ve baştan başladım tekrar.

harika oyun gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ben Spiderman hayranı olmama rağmen ayıla bayıla oynayıp "bitiremedim henüz "

ama az kaldı. neden bitirmedim derseniz, 3D oynuyorum şu an oyunu ve baştan başladım tekrar.

harika oyun gerçekten.

dostum 3-d ile normal goruntu arasinda cok farkvarmi normal sekilde oynadim ama gerkecten bambaska bir oyun oynuyor gibi oluyosan o kiytirik gozlugu takinca goty edition alcam cevabin icin simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keos61 -- 7 Nisan 2010; 19:37:52 >
  • Şöyle diyim, konsolda bitirdiğim sürüyle oyunu tekrar indirip oynatacak derecede güzel geldi bana. Özellikle Dead Space ve bunun gibi survival horror oyunlar harika oluyor. Yaratıklar üstüne üstüne geliyor resmen. Batman'de çok güzel oluyor.

Bu arada oyunu PC'de oynadığımı söyleyeyim, ve güçlü sistem istediğini de söyleyeyim. PS3'te var mı 3D bilmiyorum. Veya Batman destekliyor mu bilmem. Ama PC'de hemen her oyun 3D oynanabiliyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Nisan 2010; 21:38:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Şöyle diyim, konsolda bitirdiğim sürüyle oyunu tekrar indirip oynatacak derecede güzel geldi bana. Özellikle Dead Space ve bunun gibi survival horror oyunlar harika oluyor. Yaratıklar üstüne üstüne geliyor resmen. Batman'de çok güzel oluyor.

Bu arada oyunu PC'de oynadığımı söyleyeyim, ve güçlü sistem istediğini de söyleyeyim. PS3'te var mı 3D bilmiyorum. Veya Batman destekliyor mu bilmem. Ama PC'de hemen her oyun 3D oynanabiliyor artık.

Batman GOTY edition 3d gözlükle geldiğine göre 3d desteği var büyük ihtimal

• Hiç alan yok mu bu oyunun goty sini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • goty'nın bi farkı yokki sadece tekrar oyun basılınca ve fiyatıda düşünce goty edition demişler
  • goty nin bir farkı var. oyun için çıkmış tüm dlcler de içinde. ayrıca 3d
  • 3 d si nasıl başarılı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulture.

goty'nın bi farkı yokki sadece tekrar oyun basılınca ve fiyatıda düşünce goty edition demişler

sağır duymaz,uydurur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

quote:

Orijinalden alıntı: Vulture.

goty'nın bi farkı yokki sadece tekrar oyun basılınca ve fiyatıda düşünce goty edition demişler

sağır duymaz,uydurur

GOTY'nin farkı 3D ve DLC'lerin içinde gelmesi. Yukarda bir arkadaş ta yazmış zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 8 Nisan 2010; 21:45:22 >

• 3dsi renk kaymalı 3d olduğundan bir 3d sinema tadında değil... ama bence gayet başarılı... ev ortamı için çok güzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

3dsi renk kaymalı 3d olduğundan bir 3d sinema tadında değil... ama bence gayet başarılı... ev ortamı için çok güzel :)

Renk kaymalı dediğin red&clayn filan oluyor dimi kırmızı mavi filan... Ama benim şöyle bir şikayetim var.

PC de 3d programıyla MW2 yi filan 3D oynamıştım kırmızı mavi gözlükle. Ama gel gör ki oynarken çoğu renk algılanmıyor. Renkler sönüyor adeta. Eğer Batman'dede böyleyse hiç benim için GOTY alıp tekrar oynamaya değmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.