merhaba arkadaşlar ben bateri derslerine başladım da internet ten falan hangi notada neye vurucağımızı gösteren bi site var mı bildiğiniz??
yani kısaca nota okumaya yardımcı
Tab öğrendiyseniz Guitar Pro programından yararlanabilirsiniz
yok ben tabları nasıl öğrenceğimi soruyorum mesela hangi tab da kick ya da hangi tab da trampete vurcaz gibi
guitar pro da yazıyor onlar , sesleriyle birlikte.Hangi seçenek ile açıldığını bilmiyorum ama Tablardan sol alttan bateriye bi bakayım diye tıklıyorum geliveriyor , bazende gelmiyor.36 bass davul oluyor mesela
Guitar pro'da;
35 veya 36 Bass davul (35 daha tok bir ses verir) 38 veya 40 trampet (40 daha tok bir ses verir) 42 kapalı 46 açık 44 ise pedal hi-hat 50,48,47,45,43,41 Tomlar (sayı küçüldükçe tom kalınlaşır) 49 crash 1, 57 crash 2 52 China zil 53 ve 59 Ride zil 55 Splash 31 ise baget sesi
Bunları taba yazdığın zaman üstte notasyonda gösterir kendi zaten, oradan anlayabilirsin evrensel halini.
çok saolun bunlar baya bi işime yarar
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Guitar pro'da;
35 veya 36 Bass davul (35 daha tok bir ses verir) 38 veya 40 trampet (40 daha tok bir ses verir) 42 kapalı 46 açık 44 ise pedal hi-hat 50,48,47,45,43,41 Tomlar (sayı küçüldükçe tom kalınlaşır) 49 crash 1, 57 crash 2 52 China zil 53 ve 59 Ride zil 55 Splash 31 ise baget sesi
Bunları taba yazdığın zaman üstte notasyonda gösterir kendi zaten, oradan anlayabilirsin evrensel halini.
merhaba herkese, ben de bateri çalıyorum , parçalara yeni başladım ama hiçbir yerde nota bulamıyorum. özellikle duman çalmak istiyorum. riza etsem nota paylaşabilir misiniz ya da çalabileceğim en kolay şekli paylaşırsanız sevinirim
Azıcık nota değeri öğrensenildiğinde kulaktan çalınabilir basit parçalar , hatta belki orta düzeyde kompleks parçalar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme