Şimdi Ara

Batarya yangını Güney Kore’nin dijital hafızasını sildi: 858 TB’lık kayıp! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    şu şekilde okudum;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 10 Ekim 2025; 20:9:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizimde e devlet yanmasın en iyisi kara düzen yazmak yada çıktı alıp her evrak saklamak yedek falan hak getire gittimi gider dijital arşiv in hatası yok telef olur direk

• 20TB'lık kasetler var, oraya yedek alabilirlerdi, büyük ihmal. Sıkıştırma ile 45TB'a kadar veri sığabiliyor, böyle bir imkanı nasıl kullanmazlar....Uzaktan robotize çift kaset yedek en sağlamı.

adımı soyadımı, baba adımı bilen ve tüm bilgilerimi okuyup "ben komiserim" diyen dolandırıcı ile karşılaştım. cevap olarak nasıl şeyler söyledigimi yazamıyorum elbette fakat komik bir konusma icerigi ortaya cıktı.

polis olsa, komiser olsa, zaten telefon etmez kapıya gelir ama önden bilgi okuyarak inandırıcı olmaya calısıyorlar.

bende tanımadığım numaralar bloklu ama diğer telefondan aradı. yani bu bilgileri kullanarak milleti dolandırmaya calısıyorlar. bilgilerin ne kadar yayıldıgını sen düsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Ekim 2025; 7:44:33 >

• ülkenin farklı bölgelerinde 3 yedekleme merkezinde verilerin yedeklenmesi öneriliyor şimdi bizim gibi küçük orta ölçekli firmalara bile. bunlar tek bir yerde yedek tutacak kadar aptal veya özgüvenli ve yine aptal olamazlar değil mi ? olmuşlar mı? Batarya yangını Güney Kore’nin dijital hafızasını sildi: 858 TB’lık kayıp! 

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Bence burada kasıt var yoksa bu kadar aptal olunamaz diye düşünüyorum.

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • mav1li kullanıcısına yanıt

kahkaha attım hocam ofis de Batarya yangını Güney Kore’nin dijital hafızasını sildi: 858 TB’lık kayıp! 

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.