Şimdi Ara

Batarya kontrol uygulaması Greenify artık root gerektirmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben uzun süredir kullanıyorum rootlu olarak çok memnunum, cihaz acayip hızlanıyor. uygulamaları uyuttuğunuz için ram belleklekte yer açılıyor ve batarya rahatlıyor. son güncelleme sonrası root izni istemedi. hala müthiş, deneyin gözlerinizle görün.

• addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonum LG G2, kurduktan beri farkettgim eger bir programi uykuya alacaksa once durmaya zorla yapmamiz gerekiyor eger yapmazsak bekleniyor olarak gosteriyor ve uykuya almiyor, oyle yapincada durmaya zorla yaptiktan sonra uyuyan bir programi tekrar actigimizda cok gec aciliyor, sonra bu tekrar actigimiz uygulamayı tekrar uykuya almasi icin yine durmaya zorla yapmamiz gerekiyor yapmazsak yine bekletilen uygulamalar arasina atıyor ve uyutmuyor bence kendi kendine uyutamadigi icin hic bir anlamı yok uygulamanın malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rootsuz cihazların hepsinde aynı etkiyi göstermiyor. Durmaya zorla diye uyarı verebiliyor. Rootlu cihazlarda bu sorun olmuyor. Ama asıl sorun GCM destekleyen uygulamalar bile bununla uyutulunca ya bildirim gelmiyor ya da çok geç geliyor

Asaletin Bize Yeter
  • Güzel gibi ama bildirim alamıyorum uygulamaya girmezsem WhatsApp için bunu söyleyebilirim birde pek kullanamadım kullandıklarımı uyuttum uyutamadıklarım sistem dosyaları pek verimli ayar yapamadım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.