Oda temizliği yaparken çıktı bunlar batan geminin malları …
İlanlardan önce ufak bir hatırlatma yapmak da fayda var sanırım ; önce para sonra kargo yaparım ufak tefek alımlarda bu böyle neden derseniz kimsenin 5-10 lirasında gözüm yok hesabıma geçtiği andan sonra musait olduğum ilk dakika da yurt içi kargoya veririm.50 lira üstü alımlarda ise imzamda da geçerli olduğu gibi kapıda ödemeli veya elden satış yaparım.Alıcağınız eşyalar size satılmadan önce kendi tarafımdan test edilecek sonra kargoya verilecektir o yüzden herhangi bir sorun çıkma olasılığı çok düşük bir ihtimal olucaktır.Neyse fazla gevezelik yapmaya gerek yok ihtiyacım olan malzemeler sırası ile aşağıda;
1)İmei için kullanılacak telefonlar;
İkisinin modelini dahi unuttum diğeri ise N70.Cihazlar çalışmıyor imei olarak değerlendirilebilir.Not olarak N70 Ekranı sağlam onunla beraber fiyat 35 TL eğer istenirse ekranı çıkartıp yollarım o zaman fiyat 25TL
Satmaya kıyamadığım tek şey desem yeridir.Tek sorunu kasaya takılan çubuğu bozuk oda masaüstü pc’de benim kasayı itmem sonucu oldu.Parçayı bulabilecek varsa kaçırmasın sıfır gibi.Fiyat 20TL
Zamanında yüklü bir fiyata aldığım kingston marka 8GB flash diskleri artık ihtiyacım olmadığı için satıyorum.İkisini alana 1GB flash disk hediye.Fiyat 20TL
Merhaba arkadaşlar elimde çok eskiden kalma iki adet 3310 mevcuttur.Biri çalışıyor diğeri çalışmıyor.İster al kullan ister imeisini al ister koleksiyon yap.Çalışanı 30TL Çalışmayanı 10TL