Şimdi Ara

Başvuruda öğrenim durumu yanlışlığı yaptım (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
10.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sınava başvuruda bulundum, geçen sene bir üniversiteye yerleşmiştim ve kayıt yapmıştım fakat ailevi sorunlardan dolayı üniversiteye hiç gidemedim ve kaydım duruyormu silindimi bilmiyorum başvuru formundada "4 - BİR ORTAÖĞRETİM KURUMUNU BİTİRDİKTEN SONRA BİR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINA YERLEŞTİRİLMEDİM" seçeneğini seçtim acaba ne yapmam gerekiyor bu bana bi sorun yaratır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peeeeh -- 5 Ocak 2013; 0:39:02 >

• bende senınle aynı durumdaydım yarın dilekçe göndereceğim umarım bir sorun olmaz
  • Başvuru yaptıktan sonra öğrenim durumu değişen adaylar ÖSYM'ye dilekçeyle başvurmalı. ÖSYM hesabına 5 lira yatırdıktan sonra örnek dilekçeyi doldurunuz.
    Daha detaylı bilgi için 2013 ÖSYS Kılavuzunun ilgili kısmını inceleyiniz. Detayları ve örnek dilekçeyi orada bulacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CehdHab

Başvuru yaptıktan sonra öğrenim durumu değişen adaylar ÖSYM'ye dilekçeyle başvurmalı. ÖSYM hesabına 5 lira yatırdıktan sonra örnek dilekçeyi doldurunuz.
    Daha detaylı bilgi için 2013 ÖSYS Kılavuzunun ilgili kısmını inceleyiniz. Detayları ve örnek dilekçeyi orada bulacaksınız.
    5 lira sınav sonucunun yenınden ıncelenmesi için değil mi öğrenim bilgisi için para yatırılmıyor diye biliyorum kılavuzdada göremedim öyle bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: CehdHab

Başvuru yaptıktan sonra öğrenim durumu değişen adaylar ÖSYM'ye dilekçeyle başvurmalı. ÖSYM hesabına 5 lira yatırdıktan sonra örnek dilekçeyi doldurunuz.
    dilekçe gönderdiğimiz de kesin olarak düzeltirler değil mi daha sonra karşıma sorun olarak çıkmaz inşallah umarım ihmal etmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: silo1453

dilekçe gönderdiğimiz de kesin olarak düzeltirler değil mi daha sonra karşıma sorun olarak çıkmaz inşallah umarım ihmal etmezler

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winstonn__ -- 20 Şubat 2015; 15:41:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winstonn__

...

Alıntıları Göster
    diğer seçenekleri kabul etmesi lazımdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yerlesmissin ve kayit yaptirmisin ama basvuruda yerlesmedigini belirtmissin.
    Enteresan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalurjistOguz

Yerlesmissin ve kayit yaptirmisin ama basvuruda yerlesmedigini belirtmissin.
    Enteresan...
    Arkadaşlar bu durum için dilekçe göndermem gerekiyormuş acaba ösym'ye dilekçe nasıl gönderebilirim örnek dilekçeye ulaştım fakat nasıl, nereye gönderileceğine ulaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peeeeh

Arkadaşlar bu durum için dilekçe göndermem gerekiyormuş acaba ösym'ye dilekçe nasıl gönderebilirim örnek dilekçeye ulaştım fakat nasıl, nereye gönderileceğine ulaşamadım.

Alıntıları Göster
    yerleşmişsin kabul etmemişiniz diyorsnzda diğer seçenekte onaylanmıyor en sonunda onu denedim oldu tekrar değiştrelemiyorda..bi sorun olur mu
  • quote:

yerleşmişsin kabul etmemişiniz diyorsnzda diğer seçenekte onaylanmıyor en sonunda onu denedim oldu tekrar değiştrelemiyorda..bi sorun olur mu

Alıntıları Göster
    Ek tercihlerde açıköğretim kontenjansız bölüm tercih ettim.Başvuru yaparken herhangi bir yükseköğretime yerleştirilmedim i seçiyorum değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Ek tercihlerde açıköğretim kontenjansız bölüm tercih ettim.Başvuru yaparken herhangi bir yükseköğretime yerleştirilmedim i seçiyorum değil mi?

Alıntıları Göster
    kılavuzda dilekçe örneği var onu dolduruyosun ve onaylı diploma örneği ile birlikte ÖSYM ankara-bilkente ptt ile gönderiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Alıntıları Göster
    Ösym arayıp görüştüm öğrenim bilgilerinde yapılan yanlışlıklar düzeltilmelidir ve bunun için dilekçe göndermek gerekliymiş. Öğrenim bilgilerini değiştirmek için dilekçe örneği :http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57015/h/dilekceornek2.pdf

Not : Dilekçeyle birlikte diplomanın onaylı fotokopiside gönderilmeli.

Gönderilecek adres bilgileri :http://www.osym.gov.tr/belge/1-2709/ulasim-ve-haberlesme.html

• quote:

Ösym arayıp görüştüm öğrenim bilgilerinde yapılan yanlışlıklar düzeltilmelidir ve bunun için dilekçe göndermek gerekliymiş. Öğrenim bilgilerini değiştirmek için dilekçe örneği :http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57015/h/dilekceornek2.pdf

Gönderilecek adres bilgileri :http://www.osym.gov.tr/belge/1-2709/ulasim-ve-haberlesme.html

ankaraya ulaşamadım kendi şehrimdeki ösym yi aradım yanlışlık yapıldıysa sahtekarlıga girer filan diyor..dilekçe yollanacakmış tam olarak ne gönderilecek?

• quote:

quote:

ankaraya ulaşamadım kendi şehrimdeki ösym yi aradım yanlışlık yapıldıysa sahtekarlıga girer filan diyor..dilekçe yollanacakmış tam olarak ne gönderilecek?

Alıntıları Göster
    Kardeş, ciddi bi konu elini çabuk tut. Ais'e gir ve evrak referans no al,Aday bilgilerim' e gir. O kağıdın çıktısını al.Sonra durumunu anlatan dilekçe yaz,dilekçe referans nu'yu yaz.Aday bilgilerim'den aldığın kadığıdı'da ek şeklinde zımbala.Ankara ösym'ye postala .Yalnız kendin bizzat ankarayamı gidersin , hızlı postaylamı yollarsın bi şekilde hallet. Bir de dilekçe işletim ücreti vs. gibi bankaya para yatırıp makbuzunu da koyman lazımdı galiba. üstte arkadaşın verdiği link en sağlam kaynak yinede. O kılavuzu incele.Yalnız hızlı olman lazım. 5 günlük bir süre Ükaldı.1 günü de yoğunluktan çıkarsak kaldı 4 gün. korkutmak gibi olmasın sonra başvuru kabul edilmez 1 yıl kayıp falan uğraşırsın bir sürü.Eğer yakınsan ankaraya günübirlik mesafedeysen bizzat kendin ver veya Acil posta benzeri hzılı postalardan yolla. kolay gelsin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çernobil38 -- 10 Ocak 2013; 16:54:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çernobil38

Kardeş, ciddi bi konu elini çabuk tut. Ais'e gir ve evrak referans no al,Aday bilgilerim' e gir. O kağıdın çıktısını al.Sonra durumunu anlatan dilekçe yaz,dilekçe referans nu'yu yaz.Aday bilgilerim'den aldığın kadığıdı'da ek şeklinde zımbala.Ankara ösym'ye postala .Yalnız kendin bizzat ankarayamı gidersin , hızlı postaylamı yollarsın bi şekilde hallet. Bir de dilekçe işletim ücreti vs. gibi bankaya para yatırıp makbuzunu da koyman lazımdı galiba. üstte arkadaşın verdiği link en sağlam kaynak yinede. O kılavuzu incele.Yalnız hızlı olman lazım. 5 günlük bir süre Ükaldı.1 günü de yoğunluktan çıkarsak kaldı 4 gün. korkutmak gibi olmasın sonra başvuru kabul edilmez 1 yıl kayıp falan uğraşırsın bir sürü.Eğer yakınsan ankaraya günübirlik mesafedeysen bizzat kendin ver veya Acil posta benzeri hzılı postalardan yolla. kolay gelsin ...

Alıntıları Göster
    Kardeş. EVRAK REFERANS NO önemli.Aday işlemleri sisteminde gir. Orda evrak referans no al diye bi buton var. Ordan al numarayı ve dilekçenin altına yaz. Yoksa dilekçen işleme konulmayabilir ..

• quote:

Orijinalden alıntı: çernobil38

Kardeş. EVRAK REFERANS NO önemli.Aday işlemleri sisteminde gir. Orda evrak referans no al diye bi buton var. Ordan al numarayı ve dilekçenin altına yaz. Yoksa dilekçen işleme konulmayabilir ..

Alıntıları Göster
    usta dilekçe parası filan nedir?
  • Sorun olmaz atlatırsın umarım. bu arada bir sey sorayım. Konu Dışı: Arkadaşlar belki saçma soru ama semt kısmını boş bıraksak ne olur? semtle ilgili hiç işim olmadı şimdiye kadar. internetten bakınca da başka sitelerden 3 yer buldum. birine buralar mi diye sorunca da burası değildir diyorlar. Ne yapayım?

• Anneeeeeeee cok korkunç bı durum valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Amsterdamli

Anneeeeeeee cok korkunç bı durum valla
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 11 Ocak 2013; 1:10:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.