güvenli bulduğun kapalı/güvenlikli bir otoparka bırakma imkanın varsa oraya bırakmanda fayda var. eğer kapalı otopark imkanı yoksa, sokağa bırakacaksan tenha olmayan ve iyi aydınlatıldığını bildiğin bir yere bırak.
otomobilinin içinde hırsızlara hedef olabilecek değerli eşya ya da değerli olduğu sanılabilecek herhangi bir şey bırakma.
kilit / alarm caydırıcılık için iyi fikir olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17
güvenli bulduğun kapalı/güvenlikli bir otoparka bırakma imkanın varsa oraya bırakmanda fayda var. eğer kapalı otopark imkanı yoksa, sokağa bırakacaksan tenha olmayan ve iyi aydınlatıldığını bildiğin bir yere bırak.
otomobilinin içinde hırsızlara hedef olabilecek değerli eşya ya da değerli olduğu sanılabilecek herhangi bir şey bırakma.
kilit / alarm caydırıcılık için iyi fikir olabilir.
Teşekkürler dikkate alacağım inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benim bagajda bir tane duruyor gerekirse sopa niyetine direksyon ayarı kontak açıkken çalışmiyor diye biliyorum genelede kullanmıyorum direksyona tırtık yapıyor.
Yaklaşık on sene once uno vardı bende. Direksiyonla frene geçirip takıyordum. Arabanın basına bir is gelmedi hiç. Caydırıcı diye dusunuyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme