BEYLER BENİM SORUNUM ŞU : TELEFON ÇOK ISINIYOR..BATARİA 5 DAKİKA BİLE GİTMİYORDU...YENİ BİR BATARİA ALDIM BENDE BUDA 30 DAKİKA GİTMİYOR..ŞARJ OLURKEN BATARİA ÇOK ISINIYOR..SİZCE BU TELEFONUN SORUNU NEDİR ???
quote:
Orjinalden alıntı: ANGRY1985
BEYLER BENİM SORUNUM ŞU : TELEFON ÇOK ISINIYOR..BATARİA 5 DAKİKA BİLE GİTMİYORDU...YENİ BİR BATARİA ALDIM BENDE BUDA 30 DAKİKA GİTMİYOR..ŞARJ OLURKEN BATARİA ÇOK ISINIYOR..SİZCE BU TELEFONUN SORUNU NEDİR ???
bence flashlamadan önce servise yolla.çünkü sorunun flashlama ile halledilemeyebilir.hem flash attığında da garanti dışında kalır
arkadaşlar bende motorola k1 aldım....k1 başlığını bulamadığım için buraya yazıyorum kusura bakmayın...ben telefona mig 33 msn programı attım...tel çalıştırdı ama ben de mig 33 ayarları yok...bana yardımcı olursanız sevinirim...işimdiden teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: olkancan
quote:
bence flashlamadan önce servise yolla.çünkü sorunun flashlama ile halledilemeyebilir.hem flash attığında da garanti dışında kalır
iyide telefonun garantisi yok ki !
arkadaşlar şöyle birşey çıktı ekranda acil yardım edicek biri yok mu Boot Loader 0A.52. SW versiyon: R344......
OK to Program USB Transfer Mode
acil yardım
beyler yazilimi attim telefon coktu ! isteyen warsa satabilirimmmmm ! cokmus halde almak isteyen warsa boot ekrani aciliyor ! isteyen warsa pm den ulassin ! ?
quote:
beyler yazilimi attim telefon coktu ! isteyen warsa satabilirimmmmm ! cokmus halde almak isteyen warsa boot ekrani aciliyor ! isteyen warsa pm den ulassin ! ?
BOOT EKRANI ÇIKIYOSA KABLOYU TAK TEKRAR FLASH ATMAYI DENE HEMEN NİYE SATIYON BEN 20-25 KERE YAZILIM ATTIM EVDE BAŞIMA DAHA BİR İŞ GELMEDİ
yazilimdan degil halledilirde telefon gorunumu aldatici cikti acikcasi ! en gicik tarafi n70 ve ust modellerinin cektigi resimleri acmamasi cok berbat bir olay !
quote:
yokmu isteyen !! !!
yeni flash yok sanırsam.
r479_g_08.b4.85 r bu versiyon lazım bana nereden bulabilirim acil yardım please !!!!!!!!!!!!!!
yukarıda adreste buldum....ve bir çok flash da var...galiba :S
ARKADAŞLAR BEN FLASH ATMADAN TEMA DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM YENİ TEMA NASIL YÜKLENİYOR...
quote:
Orjinalden alıntı: hasanozbey
ARKADAŞLAR BEN FLASH ATMADAN TEMA DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM YENİ TEMA NASIL YÜKLENİYOR...
bilgisayarına skiman programını yükle usb kablosuyla telini bağla pc ye sonra istrğin temayı yükle yapamazsan detaylı şekilde yardımcı olabilirim
arkadaşlar ilk sayfada belirtilen monster packin üstüne herhangi bir pack çıktımı yoksa v3i me monster packi yüklim mi? cevap verirseniz sevinirim bilen arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: atroce
arkadaşlar ilk sayfada belirtilen monster packin üstüne herhangi bir pack çıktımı yoksa v3i me monster packi yüklim mi? cevap verirseniz sevinirim bilen arkadaşlar
çıktı en son monster packin çıkacaktı ama planlamacı abi kayıplara karıştı zaten bütün monster packin özellikleri aynı sadece skinler farklı skini kendinde yükleyebilirsin bence her hargin bir monsteri yükle
quote:
Orjinalden alıntı: gestopa
quote:
Orjinalden alıntı: atroce
çıktı en son monster packin çıkacaktı ama planlamacı abi kayıplara karıştı zaten bütün monster packin özellikleri aynı sadece skinler farklı skini kendinde yükleyebilirsin bence her hargin bir monsteri yükle
teşekkürler
arkadaşlar ben v3i backup adlı dosyayı indiremiyorum süresi dolmus sanırım.yenisini upload edermisiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: planlamacı
İsteyen arkadaşlar için yakın bir zamanda kullandığım versiyonun modifiye edilmiş haliyle tekrar yedeğini vereceğim..
Bu yedekte yaptığım değişiklikler:
1. Aynı numaradan gelen çağrıların, çağrı listesinde alt alta sıralanması ve aynı numaradan gelen her bir çağrının detay bilgilerine bakabilme özelliği. 2. 60 aranan/arayan listesi 3. Zil tipi ayarı sessiz stilde detay (alarm ve hatırlatma) belirleyebilme.. 4. Ay ve haftaların gösteriminde pazar ile başlayan ajanda artık pazartesi ile başlıyor. 5. Boş sms gönderebiliyorsunuz. 6. Ayarlar-başlangıç ayarında pil tasarrufu seçeneği 7. mp4 formatında 64 mb. video çekimi 8. Video çekim ayarlarında video kalitesi (iyi, daha iyi, en iyi olmak üzere 3 kademe) seçeneği 9. Mesaj menüsü-mesaj kurulumu-yazılı mesaj ayarında gprs kullan seçeneği 10. Kapak kapalı iken mesaj geldiğinde iç ekran ve motorola logo ışığının sürekli açık kalması sorunu çözüldü.. 11. Telefon numaralarını yazarken rakamları gruplandıran tire(-) işaretini kaldırdım.. 12. Opera Mini 3.0 Türkçe 13. Toplam 9 adet skin..
slm bu versiyonun linki nedir??
arkadaşlar buradan indirebilirsiniz link sağlamdır ve fazla uğraşmayın son hali budur bundaileri gitmez ve skinleri ve diğer dil paketlerini sonradan değiştirebilirsin illaki hepten flash atmanıza gerek yok.....http://rapidshare.com/files/75329616/THE_FINAL_BACKUP_by_planlamaci_en_yenisi.rar