Şimdi Ara

Baştan Sona Araç Boyama Nasıl Yapılmalı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kendin boyamak iyi olmasa bile mutlu edecektir ama boya imkanlar dahilinde zor bir iş. Boyama yerine kaplama yapmayı düşünsen nasıl olur? Malzeme alıp sadece isi tabancasıyla karosere oturtup maket bıçağıyla kesmek Bana daha kolay geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JRache kullanıcısına yanıt

aga eline sprey alıp sen boyasan bile yine çatlak çıkmaz. ayrıca 100 bin ne lan kafayı mı yedi bunlar ? 5bine 50 litre kompresör alır boyarsın anasını satim. ben spreyle tamponu boyadım belli bile olmuyor,hemde lokal boya yaptım.

• JRache kullanıcısına yanıt
    Boya fırını da kiraya veren yerler var diye duymuştum. Bir araştırın. İşin yarısından fazlası arabayı hazırlamak zaten. Boş duran yerleri kiraya veriyorlarmış böyle.

K.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence arabanın zımpara, maskeleme, parça sökme işlemlerini kendiniz yapıp, arabayı boyaya hazırlayın. boya işçiliğin ustaya yaptırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Assault -- 14 Kasım 2023; 18:5:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kompresör olmadan olmaz takipteyim

• Sonucu gerçekten çok merak ediyorum. Umarım ortaya çok güzel bir sonuç çıkar. Yalnız şunu belirtmek istiyorum, her ucuza iş yapan kötü iş yapar düşüncesi yanlış. Ben Hollanda’dan Türkiye’ye kazalı ( Hollanda’ya göre pert Türkiye’ye göre hasarsız) araba getirip, yaptırıp tekrar Hollanda’da satıyorum. Bu otomobilin kaputu için 30.000 TL talep edende oldu, lokal boyanmaz diyende günün sonunda bir usta 7.000 TL lokal bir şekilde boyadı. Tamponun ayaklarında kırık varmış onları tamir ettirmiş, güzelce kafa ayarını yapıp teslim etti. Arabayı benden kuzenim satın aldı. Neredeyse bir yıldır kullanıyor ne söylediği gibi boyası çatladı ne de renk farkı oluştu.

Baştan Sona Araç Boyama Nasıl Yapılmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 16 Kasım 2023; 11:31:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam tam sizlik bir video buldum. Bende spreyle boyamaya karşıydım ama bu videodan sonra fikrim değişmek üzere.

Efsane Ustamyoutube
    SPREY BOYAYLA KOMPLE ARABA BOYAMA | NASIL BOYA YAPILIR
    https://www.youtube.com/watch?si=d0tAx5M01eridU66&v=Q40Y9o6ELFU&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bütçeye göre mükemmel oldu bence helal olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.