Şimdi Ara

BASSLARI BAŞARILI KULE TİPİ HOPARLÖR VE AMFİ TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben size bir soru sormuştum yukarıda hala meraktayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: osmankaya0537

monitor 11 ikon 7 den iyimi sizce iyiyse ne kadar iyi temel farklar nedir benim için önemli olan aktif subwoofere ihtiyaç kalmadan 40m2 salonu derin basslarla doldurması ve tizlerin kulağı yormayan yumuşak ve yüksek çözünürlüklü olması birde heco victa 702 1700 tl ikon 7 5000 tl monitor 11 de 3000 tl (2.el) ben memurum ve bu işlere ayırmak için çok gelirim yok maaşım 2650 tl yani aradaki fiyat farkını verirsem ne kadar bir ses farkı olacak yardımcı olursanız çok sevinirim

?

• muhtemelen ikon 6 tavsiye edeceklerdir ama okuduğum incelemelerde heco 702 ile ikon 6 nın arasında çok fark olmadığı yazıyor heco 1650 tl dali 4000 tl arada iki katından fazla fiyat farkı var aslında heco al geç diyorum kendime ama bir yandanda kararsızım

quote:

monitor 11 ikon 7 den iyimi sizce iyiyse ne kadar iyi temel farklar nedir benim için önemli olan aktif subwoofere ihtiyaç kalmadan 40m2 salonu derin basslarla doldurması ve tizlerin kulağı yormayan yumuşak ve yüksek çözünürlüklü olması birde heco victa 702 1700 tl ikon 7 5000 tl monitor 11 de 3000 tl (2.el) ben memurum ve bu işlere ayırmak için çok gelirim yok maaşım 2650 tl yani aradaki fiyat farkını verirsem ne kadar bir ses farkı olacak yardımcı olursanız çok sevinirim

?

Monitor 11 bass performansı ikondan çok önde

Mid ve tiz Ler de ikon kadar baskın degil çok daha dengeli

3000 tl ye ikinci el paradigm s7 serisi monitor 11 buldu iseniz kaçırmayın alın

Oparaya bedava bence

Ama burda konu ses olunca bir çok insan birimin beğendiğini diğeri beğenmiyor lütfen deneyerek test ederek alın

Bizim yorumlarımız bizim kulak zevkimizi baglar

İkon 7 de ikon 6 da monitor 11 de kullandım

Monitor 11 daha iyi bence

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    çok tşk eray bey monitor 11 v6 var o fiyata v6 ile v7 nin ne farkı var

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.