Şimdi Ara

bass'ta seçim JBL'mi kicker'mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
51.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda Türkiye db. ( desibel ) rekorunun JBL basları ile kırıldığını hatırlatırım. 2 senedir hala geçilmedi. JBL JBL JBL
  • tek seçenek kicker
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

2 x Kicker 46cm ve arabanın arkasına bi yazı:
    Her türlü bina-yapı-işyeri itina ile yıkılır...

JBL onun yanında woofer değil...

muhahahaaahahahah :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    -------------------------------------

Paran war saa kicker s18x [s2 dual 2 ohm lusu ] sundan 2 dana koyarsın sonra ne jbl kalır ne Rf. ne de digerleri shağsen 1 tane almayı dusunuyom fkat aldıkdan sonra nasil calıstıracagımıda dusunuyorum .... :)
    kdv dahil 1,936 ytL
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkun

Arkadaşlar şu anda Türkiye db. ( desibel ) rekorunun JBL basları ile kırıldığını hatırlatırım. 2 senedir hala geçilmedi. JBL JBL JBL

Çünkü insanlar 10 dane s18x i yanyana dizecek parayı her gün bululamıyorlar :)
    bulan insanlar da böğle seylerlen ugraşmıyorlar. ..

Birde kicker Tc ye yeni geliyor JbL e göre kıyaslarsak artı saglam firma yok okcu gibi [gerci cok saglam değil ama] vs vs ... ama bilen biliyor 18 hz. de 5k wrms weren bashka bi woofer yok...
    Tuning dergilerine tsk. etmek gerek ...
  • quote:

Arkadaşlar şu anda Türkiye db. ( desibel ) rekorunun JBL basları ile kırıldığını hatırlatırım. 2 senedir hala geçilmedi. JBL JBL JBL

ne zaman kirildi?? Turkiye rekoru bir cift 25 cm lik earthquake le gecen sene kirildi ve hala da ustune cikilmadi..
  • tabii ki de kicker
  • www.murtas.com.tr sayfasında sonuçlara bakabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lakerman

quote:

ne zaman kirildi?? Turkiye rekoru bir cift 25 cm lik earthquake le gecen sene kirildi ve hala da ustune cikilmadi..

--------------
    muhahahahhahahahahaha :DDDDDDDD
    -------------------------
    size bi kach resim yollaya biliyorum sewgili arabam.com yoneticileri eski haberleri napıyorlarsaaa onn yuzunden resimler eksik.....
    dergiyi bulup tarayıp ekliyecem buralara görsünler bunca amfi. bi s18x icin .........

• Ekipmanın benzeri yok!
    Yügel’in Mercedes C180’ninde ilk olarak Pioneer 7600 CD çalar kullanılmış. Ancak bu sistemin çıkışının 2 Watt oluşu Yügel’i daha güçlü bir model aramaya itmiş. Türkiye’de satılmadığı için yurtdışından özel olarak 6 Watt çıkışa sahip olan Pioneer DEH-P77MP model ürün getirtilmiş. Normal CD dışında MP3 ve Mini Disk çalabilen sistem otomobile monte edilmiş. Yügel bundan sonraki işlemler için AudioZone şirketinin yolunun tutmuş. Burada otomobilin müzik sistemi baştan aşağıya yeniden yaratılmış. Bagaja ilk önce dışarı doğru yönlendirilen Kicker X Serisi 46 cm’lik bas hoparlör yerleştirilmiş. Bu hoparlör minimum 5000 Watt RMS ile 10000 Watt RMS arası ses gücüne sahip.
    Daha sonra amfilere yer açmak için bu hoparlör ters çevrilerek otomobilin içine bakar hale getirilmiş. Bu bas hoparlörünü desteklemek amacıyla Audison VRX1500 amfilerden 4 adet kullanılmış. Modifiye edilebilme özelliğine sahip olan amfilerin gücü 8800 Watt’a yükseltilmiş. Uzun kullanım sonrasında ısı nedeniyle ses kalitesinin düşmemesi için tüm amfilere fan eklenmiş. Yügel şu anda amfiler için yeni parçalar beklediklerini ve bu parçalardan sonra gücün 9600 Watt’a yükseleceğini vurguluyor.
    Bas hoparlörden sonra ön kapılara iki çift Focal Utopia serisi mid tiz hoparlör eklenmiş. Arka şapkalık bölümüne de aynı model mid tiz takımlarından iki çift konumlandırılmış. Mid-tiz takımlarını beslemek için Audison VRX4300 model amfi kullanılmış.
    Operasyon tamamlandıktan sonra testler başlamış. Ses düzeyindeki kesilmeler fark edilince bagaja iki adet özel tip akü yerleştirilmiş. Aküden çıkan elektriği süzüp sabit tutarak amfilere iletmesi için ASS marka iki adet kapasitör kullanılmış. Tüm sistemi koruması içinse Grand Zero marka 200 amperlik sigortalar tercih edilmiş.

Dış görünüm yaban
    Yügel otomobili için iddialı dış tasarım çalışmaları yapmamış. Birkaç küçük çaplı yenilik göze çarpıyor. Otomobilin orijinal lastikleri ve jantları sökülmüş. Yerine Matrag marka 215/45 R17 marka lastik ve Toro marka 17 inçlik jant uygulaması yapılmış. Otomobilin ses sisteminin gücünü sergilemek için kullanılan çıkartmalar kaportanın çeşitli yerlerinde bulunuyor. Egzozun güzel görünmesi için parlak görünümlü metal uç takılmış. Yügel’in iddialı tek tasarım öğesi DTM tarzı spoyler. Yügel şu anda Fransa’da düzenlenecek yarışma için başka bir araç daha hazırlıyor.
    ----------
    Maliyet listesi
    Toro 17 inç alaşım jant 1 milyar 360 milyon
    215/45 R17 Matrag lastik 560 milyon
    DTM spoyler 250 milyon
    Egzoz ucu 10 milyon
    Pioneer DEH-P77MP 1 milyar 200 milyon
    Focal Utopia 2x4 adet mid-tiz takımı 2600 Euro
    Kicker X serisi 46 cm bas 2 milyar 200 milyon
    4 adet Audison VRX1500 bas amfisi 4600 Euro
    Audison VRX4300 amfi 950 Euro
    2 adet ASS Kapasitör 300 Euro
    2 adet Grand Zero 200Amper sigorta 300 Euro
    2 adet müzik aküsü 900 milyon
    -----------------------

Alıntıdır...

• quote:

Orjinalden alıntı: Zatara

quote:

Orjinalden alıntı: Lakerman

quote:

--------------
    muhahahahhahahahahaha :DDDDDDDD
    -------------------------
    size bi kach resim yollaya biliyorum sewgili arabam.com yoneticileri eski haberleri napıyorlarsaaa onn yuzunden resimler eksik.....
    dergiyi bulup tarayıp ekliyecem buralara görsünler bunca amfi. bi s18x icin .........

VATANDAS NE alaka yaaa??Biz burda 2 woofer la kirilan rekordan bahsediyoruz sen sacma sapan konusuyosun..Pioneer in transporter inda da 60 civari woofer var..Bundan bahsediyo muyuz??+Turkiye diyoruz..Bu kadar sacmalayabilir bir adam yaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lakerman -- 23 Temmuz 2005, 21:12:42 >

• Ben sana TC. yapılmış hatta simdiye kadar en iyi setti gosterdim sen bna 60 wooferın ıcınde oldugu transporter dıyorsun.. Bunların hepsinin bi kategorisi oldugunu bilmiyorsun galiba
    +o arabada 1 tane s18x war sen tutup bunu 60 wooferlı bilmem neylen karsılastırıyorsun ....
    Bağara bağara TC diyozz ....
    *ama kimin umrundaa ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zatara

Ben sana TC. yapılmış hatta simdiye kadar en iyi setti gosterdim sen bna 60 wooferın ıcınde oldugu transporter dıyorsun.. Bunların hepsinin bi kategorisi oldugunu bilmiyorsun galiba
    +o arabada 1 tane s18x war sen tutup bunu 60 wooferlı bilmem neylen karsılastırıyorsun ....
    Bağara bağara TC diyozz ....
    *ama kimin umrundaa ..

ya sen varya harbiden delirtcen beni..TC de de 2 tane s18x bagli arac var..Tek deil.Bana bilmeden konusup ukalalik yapma..Kicker arayip sana haber veriyo heralde suna sunu taktik diye..
    Kayseri de bulunan bir arkadasimizin aracinda 1 cift s18x var..Kac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lakerman -- 24 Temmuz 2005, 16:36:37 >
  • SELAM ARKADAŞLAR SİZLERDEN YARDIM ALABİLİRSEM ÇOK SEVİNİRİM

BENİM OPEL ASTRA SEDAN ARABAM VAR BEN ALPIN 2000W ANFİ VE LOPSS MARKA MID TIZ ALDIM VE 2 ADET 1000 JBL BAS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM TESİSAT KONUSUNDA BİLGİM YOK ANFİ 2 BASI KALDIRIRMI YADA KICKER MARKA BAS GÖRDÜM DAHA UCUZ BİR FİYATA JBL 170 YTL(30 CM) KICKER 135 YTL YE(30 CM) ACABA KICKER ALSAM NASIL OLUR YADA JBL ALSAM BU ANFİYLE GÜZEL SES ALABİLİRMİYİM ZATEN PROFESYÖNEL BİRŞEY YAPAMAM MADDİYATTAN EN FALZA 2 TANE BAS ALABİLİRİM YADA ÖNERİNİZ VAR MI ANFİM YETERLİ Mİ?

MESAJLARINIZI BEKLİYORUM

TŞK
  • ARKADAŞLAR YANIT ALAMADIM

SELAM ARKADAŞLAR SİZLERDEN YARDIM ALABİLİRSEM ÇOK SEVİNİRİM

BENİM OPEL ASTRA SEDAN ARABAM VAR BEN ALPIN 2000W ANFİ VE LOPSS MARKA MID TIZ ALDIM VE 2 ADET 1000 JBL BAS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM TESİSAT KONUSUNDA BİLGİM YOK ANFİ 2 BASI KALDIRIRMI YADA KICKER MARKA BAS GÖRDÜM DAHA UCUZ BİR FİYATA JBL 170 YTL(30 CM) KICKER 135 YTL YE(30 CM) ACABA KICKER ALSAM NASIL OLUR YADA JBL ALSAM BU ANFİYLE GÜZEL SES ALABİLİRMİYİM ZATEN PROFESYÖNEL BİRŞEY YAPAMAM MADDİYATTAN EN FALZA 2 TANE BAS ALABİLİRİM YADA ÖNERİNİZ VAR MI ANFİM YETERLİ Mİ?

MESAJLARINIZI BEKLİYORUM

TŞK
  • ben hiç anlamıyom bu tesisat işinden ya arabanın ses çıkışını nerden öğrenebilirim
  • profosyonel insanlar profosyonel sistem kurar ve jbl adını bile anmaz tabikide kicker
  • HEPSİ PARA TUZAĞI BUNLARIN.

Muzik sistemine o kadar para yatirana kadar depoya yakıt koyar ülkenin her tarafını karış karış gezerim.

Bazılarının takıntısı müziği mahalleye dinletmek, bazılarınınsa aşağı mahallelere de dinletmek, oysa müzik ruhun gıdası, mahalleyi beslemenin ne gereği var dimi
  • + derdin ciğerlerinin hoplaması falansa kum torbasıyla vurdur, ondan kuvvetli hoplatamazsın... nefes almak dert oluyosa kendini as o zaman illa basla mı boğulmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: konqueror

HEPSİ PARA TUZAĞI BUNLARIN.

Muzik sistemine o kadar para yatirana kadar depoya yakıt koyar ülkenin her tarafını karış karış gezerim.

Bazılarının takıntısı müziği mahalleye dinletmek, bazılarınınsa aşağı mahallelere de dinletmek, oysa müzik ruhun gıdası, mahalleyi beslemenin ne gereği var dimi

arkadasım müzik sistemi zevk işi zaten o na o kadar para baglayan adamında benzin koycak parası vardır merak etme zaten müzik sisteminden anlıo olsaydın su an zevk için olanlar daha fazla arac dısına ses vermio verenlerde var ama kahretsin zevkli insanların ayrıcalıgı

• 46 cm woofer dışarıya ses vermiyo :) 3 sokak oteden duyuluyo dükkanımın önünden geçenlere küfrediyorum. vitrinler dökülecek nerdeyse yaw
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.