Şimdi Ara

Bass - Amfi Alındı kablo seti tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar bugün kicker es12d4 orjinal portlu kutusuyla birlikte sıfır subwoofer aldım buna uygun amfi önerebilirmisiniz sadece bass ı besleyeceğim için mono olması daha uygun olur sanırım 2. el yada 0 farketmez tavsiyelerinizi bekliyorum yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler ürünün resmini ve özelliklerini de ekliyorum

Bass - Amfi Alındı kablo seti tavsiyesi

Size [in, cm]: 12, 30
    Impendance [Ohms]: 4 DVC
    Power Watts [peak/RMS]: 420/150
    Frequency Response [Hz]: 25-500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PunisheeR_ -- 27 Mayıs 2012; 12:34:39 >

• jbl 301,1 yeter ona

• rms hakkında tam bi bilgiye sahip olmadığım için sizlere sunuyorum yoksa en uygun olanı alıcam zaten uçuk bi rms yok bass ın
  • arkadaşlar subwoofer ve amfi tamamdır fakat kablo seti almam gerek acaba önerebilceğiniz ürün varmıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 kanallı amfi tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi marka anfi aldın ?
  • sierra inno 100.2 sadece bassımı besliceğim için yeterli
  • yok mu yardımcı olcak
  • hocam durum nasıl jamesonda ısını gorur de stınger cadence gibi ürünler daha kalıte
  • Arkadaşım bütçen kısıtlı anladığım kadarıyla zaten aldığın ürünlere kalkıpta 500tl lik kablo seti önermek yanlış olur 8awg kablo kitini al montajını yap fiyat açısından verdiğin ürün ideal senin için.
  • bütçeden çok aşırı bişey yapmaya gerek duymuyorum sağolun bu arada. 2kanal 8awg kit alıp montajı yaparım sonucu tekrar yazarım
  • arkadaşlar herşey alındı sistemi bağladım fakat emin olmak için tekrar sizlere sunuyorum konuyu bass çift bobin 4ohm amfinin özellikleri ise 4ohm 50watt 2ohm 75watt 4ohm köprü ise 300watt ben bass ı amfiye köprüleyip bağladım bu bağlantı şekli doğru mudur en verimli bu şekilde mi kullanabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.