Şimdi Ara

Başlangıç için Saksafon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
24.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • madem konu hortlamış devam edelim bari arkadaşlar yaş 43 bu aralar çok boş vaktim var saksafon merakımda olan bir müzik aleti ve müzik bilgim sıfır acaba bu yaştan sonra uğraşsam çalabilirmiyim birde 2. el bir saksafon alıcam sahibinden malum siteden neyine dikkat etmem lazım fikir veren olursa sevinirim
  • konuyu 1 sene sonra ben de hortlatayım. 35 yaşındayım, taa lisede ablamın koleksiyonunda yer alan yer alan bir Kenny G. albümünü gece-gündüz dinledikten sonra hayran olmuştum bu enstürmana, düşün lise 1. sınıf nasıl özendim. tek maddi destekçim olan ablamdan kurs ve enstrüman için destek istediğimde, ise çeşitli imkanızlıklar çıktı malum. küçük bir ilçede saksafon kursu ne gezer, hem de o alete o parayı verecek kmse... neyse anlayacağınız boş gelip boş gittik. sonraki seneler üniversite ile birlikte çalışma hayatı ve şimdi yalnızca çalışma hayatı. hep özendim, sesini bir yerde duyduğumda bile utandım, ukde işte. şimdi her şey müsait. hem maddi durumum nispeten iyi hem de zamanım bol.ancak apartman hayatında buna katlanacak komşum var mı emin değilim. inanın haydi git al gel diyorum bazen kendime.ben çalamazsam çocuğum çalar diyorum belki de hanımı bu şekilde ikna etmeyi umuyorum. bilemedim.




  • bachus B kullanıcısına yanıt
    baba çal ukte kalmasın içinde. hortlattım konuyu ama belki almamışsındır, hala içinde uktedir diye hortlattım. ben de birkaç senedir istiyorum almayı, kısmetse gidip almayı düşünüyorum sınav dönemimi atlattıktan sonra. yarınlara bıraktık sevgileri, hayalleri hep. adım atma vakti artık.

    edit: şimdi baktım da nisan 2015 sizin önemli bir karar aldığınız bir aymış. belki de siz bu adımı da çoktan atmışsınızdır bile. attıysanız da deneyimlerinizi dinlemek ya da en azından o süreçte kendinizi ne kadar geliştirebildiğinizi bilmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taro11 -- 18 Ocak 2016; 15:41:19 >
  • taro11 T kullanıcısına yanıt
    Selamlar.
    İlginize teşekkür ederim. Nisan ayı gayet büyük değişikliklerin olduğu dönemdi benim için. Ha saksfon hala ukte o ayrı. Harhangi bir eyleme gecmedim henüz. Hani öyle müzisyen bir ortam olsa duramam ben de. Ama çevrem her geçen gün daha da tuhaasiyor. Ama elbette bu da bahane değil. Hala istiyorum. Ve biliyorum ki her zaman da isteyeceğim.
    Eğer ki bendem once eyleme geçersen de haberim olsun üstad. Deneyimlerini paylaş. Aslında bir studyo bulup çalışmak lazim da. Ne bileyim uatad ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi hortlatma da benden gelsin. İstanbulda uygun fiyatli saksafon nerden alabilirim? Kursa gitmeden ogrenebilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: klaros

    Saksafon öğrenmek istiyorum[(Espri yapmayın!)].
    Başlangıç için hangi model önerirsiniz?Birde alacağım saksafon bi en az 5 yıl falan idare etmesi gerekiyor!
    Max bütcem 2000lira.
    Şimdiden teşekkür ederim.





  • Saksafon hakkında merak ettikleriniz için sitemize girip bilgi alabilirsinizhttp://espassanat.com/saksafon-hakkinda-merak-edilenler/
  • Herkese merhaba! Başlık gerçekten çok yararlı bir başlık olmuş. forum.donanimhaber.com'un bizlere sağladığı bu hizmet için teşekkür ediyorum. Ayrıca başlığı açan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Beni bilgilendirdiğiniz için sizlere bir yazı bırakıyorum. Ben saksafon çalarken sesler doğru çıkmıyor du ve çevremde kimseye soramıyordum acaba hata nerede diye. Neyse ki bir site ve yazı buldum. Eğer saksafon çalarken hata yaptığınızı düşünüyorsanız bu yazıyı öneririm. İyi forumlar!

    Saksafon Çalmayı Öğrenirken Yapılan Hatalar ve Çözümleri




  • O fiyat aralığında almayı düşündüğün saksafon ancak düzenli bir şekilde bakımlarını yaparsan seni 5 sene kadar idare eder ki 2. senenin sonunda tonu seni yeterince tatmin etmeyecektir.
    Saksafon seçimi konusunda şu yazıya bakabilirsin. Saksafon tarihçesinin yanı sıra saksafon türleri hakkında da detaylı bilgi veriyor.
    saksafonun tarihçesi


    Ayrıca saksafon kursu İzmir bağlantısına tıklayarak sitemize ulaşabilir ve sağ altta bulunan konuşma panelinden aklında bulunan soruları bizlere sorabilirsin :)




  • Geleneksel hort akımımıza ben de devam ediyorum madem.Antaly içerisinde başlangıç için gelecekte daha iyisini çalana kadar satın alacağım tavsiye ettiğiniz yerler var mıdır?Alto saksafon modellerinden olacak büyük ihtimalle ama bilgim çok zayıf.
  • bu konu hortlatılır ney almıştım az biraz çalabildim ama beni en etkileyen ses her zaman saksafon oldu param olsa da ben alsam
  • SquidBoy kullanıcısına yanıt
    Hocam istanbul avrupa yakasındayım saksafona başlamak istiyorum yardımcı olabilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

    Saksafonumu 3 özel ders sonrası yoğunluktan devam edemediğim için satıyorum. Gerçekten çok temiz, düşünen arkadaşlar aşağıdaki bağlantıdan görebilir.

    Satılık Alto Saksafon
  • Ben de hortlatayım bari. Benim bu güne kadar bir aktivitem olmadı yan gelip yattım bu zamana kadar fakat 2 yıl öncesinden beri ben de öğrenmek istiyorum bunu. Özellikle de tenor. Bulunduğum şehirde sadece 2 kişi çalabiliyor biri ders vermiyor diğeri de emekli bir astsubay askeri bandodaymış ve kurs veriyormuş du bakalım şu korona olayları bitsin de kısmetse gidip bir konuşacağım. Fakat hiç karşılayabileceğimi sanmıyorum çok pahalılar ya 6-7 milyar ne be kardeşim. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Buraya yazarım ne yaptığımı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende başlamak istiyorum apartman dairesinde çok sıkıntı çıkıyor mu bir önlem alıyor musunuz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.