Süper bir tercih olur yada E-maxx'da alabilirsiniz ama bu daha iyi hem modlu hem uygun süper
merhaba elinizdeki paralara 1/16 e revo vxl alabilirsiniz üste paranız da artar yaa biraz daha biriktirim 1/10 alabılirsiniz 1/16 32 cm 1/10 yaklaşık 60 cm uzunluktadır ikiside 4 çeker ve fırçasız motor desteklidir 1/16 alır 2 s lipo ile oldukça iyi sonuçlar elde edersiniz biraz ustalaşınca 3 s lipo ya geçer 70 km hızları görebilirsiniz tavsiyem 2 el almanız sah.binden de birçok 2 el var tavsiyem onlara bakmanız yardımcı da olabilirim 1/16 e revo çok kullandım şimdi 1/10 a alışmaya çalışıyorum kırımsız sürüşler
Bunlar hakkında emin olduktan sonra alacağım. Tekrar çok teşekkür ederim..
O çok küçük ama yinede senin tercihin Virajlarda çok hızlı girmezsen devrilmez Li-Po fiyatları değişir araştır biraz
bende şu an o aracı kullanıyorum sadece ıphone kumandam yok :) ama beni sanki sıktı bu araç boyutu küçük birde ben normalde slash 4x4 alcaktım sıfır fakat (durumumda vardı) babam kızabilir diye almadım :) 2s ve 3s pilim var ama ben 2s kullanmanı öneririm çünkü 3s de aşırı ısınıyor 3s alcaksan mutlaka fan da al birde bence eren hobiden alacaksan indirimleri bekle derim ,bi ara jato 3.3 660 tl slash 4x4 660 tl emaxx 660 tlye düşmüştü birde erevo normalde ıphone kumandası olmadan 550 tl idi indirimdeyken ıphone gerek yok ( takla atması birazda süspansiytona bağlı ben çok takla attım :)