Şimdi Ara

Başlangıç için fotoğraf makinesi tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime bir hobi edinmek istedim ve bu dalı seçtim. Yalnız bilgisiz ve tecrübesizim zamanla bilgi ve tecrübe sahibi olacağıma eminim yalnız benim bir fotoğraf makinesine ihtiyacım var sanırım istediğim tür d-slr bunların modelleri var sanırım slr like gibi vesaire bunlardan anlamam etmem siz bana hangisini öneririsiniz?

bütçeme gelirsek max 500 lira vermek istiyorum sonuçta yeni başlayacağım eğer hoşuma giderse ileride daha iyilerini alırım sıfır - 2.el fark etmez bana hangilerini önerirsiniz, yardımcı olacağınızı ümit ediyorum

şu var bir uygun olarak ;http://www.hepsiburada.com/liste/fujifilm-finepix-s2960-140mp-30-lcd-18x-optik-dijital-fotograf-makinesi-hd-video-cekim/productDetails.aspx?productId=ftkomfujis2960&categoryId=248

birde bir arkadaş 2.el olarak bunu tavsiye etti ; cannon sx20is

• Pentax K100D Super
    Pentax K200D
    Pentax K10D
    Canon 400D
    Canon 30D
    Nikon D70s

500 lira civarında bu makinaları bulabilirsiniz. K10D ve 30D tavsiye ederim.
  • şimdi önceki arkadaş k10 felan demiş ama 500tly o iş biraz zor ama ben pentax k10d kullanıyorum tavsiye ederim gerçekten iyi makine

fekaaat 500tl ise limit panasonic lumix fz30 , fz50 veya olur tavsiyem

1- fujiye bulaşma
    2- sx20is 'de raw çekim yok .(raw nedir açıklamam burada ama ilerde anlarsın)
    3- sanırım sx20is de zoom ayarı düğme ile fz50 de elle(elle olması en iyisi,netlik değil bak)
    4- fz50 de diyafram ve perde hızı çift teker ile yapılır çok rahattır
    5- megapixel olayına takılma yalan
    6 fz50nin sensörü azda olsa büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumuta -- 25 Ağustos 2012; 15:42:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.