Şimdi Ara

Başlangıç için cbr250? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam şimdi baktım da tipi falan gerçekten hoşuma gitti ama pahali maalesef. Cb250r almam için ekipmandan kısmam gerekir ki onu da yapmam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhabalar hocam. R25 gerçekten cezbetmişti beni ama yedek parça fiyatları ve dediginiz gibi yakıt tüketimi soğuttu. Cbr250r isteme nedenim aslinda şu. Altın elbiseli adamin incelemesini izlediğimde 23 bg olduğunu ama 18ini arka tekerlere aktarabildigini ve en sakin 250 cclik motorlardan olduğunu söylüyordu. Ayni zamanda yedek parça fiyatları da ucuz diyordu. Biliyorum video 4 5 senelik ama bugün de arastirma yaptığımda cidden cbr250 parçaları ucuz. Sonuçta öğrenirken kac kere düşcem allah bilir ;). Içim acımasın diye istiyorum. Abs konusuna gelince de sıkıntı bütçe oluyo. 17-18 bin liralik bir bütçem var. Bu bütçeyle alabildiğim motorlar sadece ön absli. Ama eğer bildiginiz ön arka absli motor varsa belirtirseniz bi bakmak isterim

• Evet fiyatı son zamla beraber baya uçtu Ktm duke 250lere bakabilirsiniz abs içinde onlarında parçası biraz pahalı honda gibi bol ve ucuz parça bulmak zor
  • WizMellin kullanıcısına yanıt
    Aynen hondanin parçaları baya ucuz. Diğer marka motorları motoru iyice öğrenip üniversiteden mezun olunca almayı düşünüyorum. Öğrenciyken onlar bana biraz sıkıntı yaratabilir ;). Sağolun hocam yardimlariniz için

• 2014-15-16 modellere bildiğim kadarıyla hızlı gitsin diye motoruyla oynama yaptılar sonra 2017 de düzelttiler yani 2017 modelinde kafan daha rahat olur diye dedim ve az km li olur en önemlisi de bütçene uyar temiz az km li 17 model var
    Cb250 ile cbr 250 aynı fakat teknolojik olarak fark var cb250 de abs ve vites göstergesi var daha güzel şeyler ama bütçeni arttırman gerekir

• Peki hocam çok teşekkürler ilginiz için

• Rica ederim önemli değil şimdiden hayırlı olsun tekerin düz bassın :)

• Çok sağolun hocam inşallah

• Dominar 400 diyorum. Bir araştırmalısın bence.
  • Hocam ben RS 200 kullanıyorum 24.5 beygir yazıyor teknik verilerinde, cbr 250r da 27 yazıyor internette fakat cidden motor güzel gidiyor seri motor yani mesela benimkine hiç benzemiyor.

Parçaları evet yamaha ya göre falan daha ucuz ama aralarında çok uçurum yoktur. Eğer çok agresif kullanıcı değilseniz r25 te çok yakmaz aslında.

17-18 bin liraya neler var bilmiyorum cb250r falan vardı onlara bakabilirsiniz honda yine naked modeli ama çekici bir tasarımı vardı bana göre. Gerekirse biraz daha ekleyin hocam kendinizi sıkın madem bir kere alacağım diyorsunuz güzel bir şey ve absli alın bir daha kullanın ne kadar kullanmak istiyorsanız.

Bu arada abs nin asıl önemli olan yeri yani kilitlediğin zaman pat diye düşmene sebep olan ön frendir bu yüzden ön abs li olsa bile çok faydasını görürsün (benimki de tek ön abs var fakat çok yerde işini yaptığını gördüm düşmemi engelledi, arka da abs olup olmaması tamam kilitlememesi için önemli olabilir ama zaten kilitlesende seni düşürmez kolay kolay şöyle bir örnek vereyim bisiklet kullanıyorsun bir anda ön frene basarsan ne olur, arka frene basarsan ne olur gibi)

• Hocam 400luk motor pek uygun olmaz ya. Fiyatini geçtim fazla da yakar, yedek parça da pahali olur. Benlik değil yani. Üniversiteyi bitirince onlar artik

• Evet dediginiz şuan mantıklı geldi hocam. Önde abs olması iyi olabilir. Rs200e de bakıyım bi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.