Şimdi Ara

Başlangıç elektro gitar önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 sene önce klasik gitar çalıyordum sonra bıraktım. 4 senedir elime gitar değmedi ama metal dinlemeye her zaman devam ettim. Şimdi tekrardan başlamak istiyorum bütçem geniş, kendimi geliştirirsem ileride profesyonel düşünebilirim. Başlangıçta olmaz tabii ki ama kendimi geliştirip rammstein tarzı çalmak istiyorum. Dediğim gibi bütçem geniş, kendimi geliştirebileceğim bir gitar arıyorum.

• Başlangıç için bütçeni fazla yoklamadan öğrenme amaçlı bir gitar ve amfi almanı öneririm.
    İkinci el alacağını varsayarak konuşuyorum. Schecter Hellraiser C-1 1000 lira civarı, Ibanez rg350dxz 700-800 civarı bulabilirsin.
    Sabit köprülü alırsan daha iyi olur senin için. Ben şahsen şuan sabit köprü maun kasa aktif manyetikli Ibanez Rga42 kullanıyorum.
    Schecter Hellraiser Extreme C-1 almak için satışa koydum.
    Daha ucuz birşeyler istersen Ibanez grgr121, grg170dx, Cort x-6 önerebilirim.
    Amfi olarak Blackstar ID Core 20 işini fazlasıyla görür. Daha sonrası için lambalı-pedallı setupa geçebilirsin.
  • Bütçen geniş ise ve çabuk sıkılan biri değilseniz 1 tane alın ömürlük alın derim hocam. Amerikan ESP'ler son derece işinizi görücektir diye düşünmekteyim..
  • Eğer bütçen geniş ise başlangıç gitarından bir üst seviyede ibanez gitarları öneririm. Klavyesi rahat çalımı rahat. Kendini biraz daha geliştirdiğinde metal müzik için kullanabileceğin ltd ya da esp modellerinde bakarsın. Ben ltd eclipse kullanıyorum ( malum esp si çok daha pahalı ) ancak memnunum ve tatmin edici bir gitar, ömürlük diyebilirim.
    Ancak denemeden alma derim, gitar kursu İzmir sanat merkezi çoğu müzik evi ile anlaşmalı durumda. Onlar vasıtası ile daha uyguna alabilirsin. İstanbulda yaşıyorsan da diayvay sanatı önerebilirim onlarda yardımcı olabilirler bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asglbstnc -- 28 Mayıs 2018; 17:32:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.