Şimdi Ara

Başlangıç elektro Gitar+amfi tavsiyesi..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar senelerdir elektro çalmak istiyorum yazın tahmini temmuz gibi elektro gitar+amfi almayı düşünüyorum. kurstan değil internetten ve kendimce öğreneceğim.. amacım öğrenip kendimce çalmak ve zevk almak. evde-yurtta çalacağım. yurtta çalarken kulaklık takar çalarım..
    çalacağım tarz= thrash-heavy metal, hard rock, rock (metallica-iron maiden-pentagram-rolling stones-pink floyd-guns n roses) tarzı.
    bütçem oplam 550tl civarı daha da üstüne çıkamam yaza kadar zaten anca bu kadar birikir.
    temiz 2. el düşünürüm sonuçta ilk öğreneceğim gitar olacak ve hırpalanacak..

epiphone special 2 düşünmüştüm 2. el sizin tavsiyeleriniz neler olur?

• yukarıda dursun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epiphone o tarza yumuşak kalır. Daha sert karakterli gitarlara bakmanı öneririm. LTD, Cort veya çıtanı yükseltebilirsen SGR gibi markalara bakman senin için daha yararlı olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sgr c-1 modeline bakabilirsin... Sıfırı 500 ikinci elde 300 - 350 falandır... Amfi olarak benim tavsiyem 250 TLye ikinci el roland micro cube amfi olucaktır. ister kulaklık takarsın kimseyi rahatsız etmeden çalarsın, ister normal amfi olarak kullanırsın, ister 6 tane kalem pil takarsın yanına alıp parkta bahçede çalarsın... Boyunun küçük adının micro olduğuna bakmayın canavar gibi amfidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 20 Mart 2014; 4:04:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gayet mantıklı gözüküyor. Micro cube'u biliyorum içinde hazır tonlarıda var galiba çok iyi bir amfi diyorlardı. Toplam benim istediğime yakın bir şeye geliyor. Akşam gitarın tanıtımına bi bakayım.. Peki epiphone'lar hocam metal için uygun değil mi? Çok Uzunca bir süre pedal almayacağımı düşünürsek..

• amfi olarak line 6 IV 15 Watt amfi al biraz zorla 200 TL lik gitar al tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: canercambel

amfi olarak line 6 IV 15 Watt amfi al biraz zorla 200 TL lik gitar al tavsiye ederim

o amfiyide biliyorum hocam ikinci eli ne kadardır birde 200tl'lik gitar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektro gitar tavsiyesi acil
    geçen hafta açıldı
    Başlangıç bateri tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    ELEKTRO BATERİ TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jay turser ve line 6 al sonra gitari degistirirsin

• quote:

jay turser ve line 6 al sonra gitari degistirirsin

aslında bu da mantıklı hocam.. Değerlendirebilirim ama c1 beni yeterli bir süre götürür gibi aslında ikinci elini bulmak sıkıntı sadece..

• ilinizdeki muzik magazalari ve bazi kurslar var oralari arastirin sonucu soylerseniz sevinirim

EDIT:iyi amfi kotu gitar iyi ses iyi gitar kotu amfi kotu ses demedi deme ben de yeni line 6 IV 15 Watt aldim epiphone les paul var cok guzel ama amfin kaliteli olsun ilk bnim kotuydu bayagi dun aldim amfiyi sonrada dunya varmis dedim :-))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BartogPL -- 20 Mart 2014; 17:05:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

ilinizdeki muzik magazalari ve bazi kurslar var oralari arastirin sonucu soylerseniz sevinirim

EDIT:iyi amfi kotu gitar iyi ses iyi gitar kotu amfi kotu ses demedi deme ben de yeni line 6 IV 15 Watt aldim epiphone les paul var cok guzel ama amfin kaliteli olsun ilk bnim kotuydu bayagi dun aldim amfiyi sonrada dunya varmis dedim :-))

Ankaradayım hocam bir bakayım ama yazın alacağım dediğim gibi.. Amacım hem eğlenmek hem öğrenmek..

• gitari sen sec ama amfi kesinlikle kaliteli olsun

• bende hard rock ciyim yani tekrar tekrar soyluyorum amfin iyi oldumu problem yok

• quote:

gitari sen sec ama amfi kesinlikle kaliteli olsun

roland micro cube veya line6 ikinci el almaya çalışıcam. Tahmini 250-300tl arası olur..
    Marshall 15w amfinin ne eksiği var mesela bunlardan örnek olarak?

• hocam ben marshall pek bilmiyom bi ara kursta kullaniyodum sonra kendim calmaya basladim da roland micro.cube de iyi eger amfi ayarini ogrenebilirsen bn 4 farki tonu oldugu icin line aldim clean crunch mtal insane

• quote:

hocam ben marshall pek bilmiyom bi ara kursta kullaniyodum sonra kendim calmaya basladim da roland micro.cube de iyi eger amfi ayarini ogrenebilirsen bn 4 farki tonu oldugu icin line aldim clean crunch mtal insane

bu arada kursa gitmeden öğrenmek isiyorum hocam olanaklı değil mi? Yoksa bu yüzden ilk başta sadece gitarla başlayıp amfiyi sonra mı almalıyım? Hevesimin kaçacağını düşünmüyorum sadece üstüne çok düşemem diye korkuyorum gitarın.. Dersler vizeler finaller..

• ya olur ama bir iki ay gitsen sonra biraksan iyi olur elektro gitar teknikleri cok gam vs vs var biraz ogren sonra kendin yapabilirsin ama senin tercihin bn sadece tavsiye ediyorum

• o zaman klasik gitardan basla benim metalci arkadasim var o klasikten basladi ogrenirken para biriktirdi ayni anda baslamamiza ragmen benden daha deli caliyo :-))

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

yukarıda dursun..

hocam iyi biri sikayet etmedi :-))

• quote:

Orijinalden alıntı: erengucluer

Epiphone o tarza yumuşak kalır. Daha sert karakterli gitarlara bakmanı öneririm. LTD, Cort veya çıtanı yükseltebilirsen SGR gibi markalara bakman senin için daha yararlı olacaktır

olm azcik yardimci ol

NOT:Ayni okulda ayni sinifta hatta ayni siradayiz :-))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.