Şimdi Ara

Basketboldaki en kritik istatistik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Basketboldaki en kritik istatistik

(En Son Oy Tarihi: 29.1.2008)
Giriş
  • bence ribaundlar çünkü şut kaçsa bile ribaundla telafisi gelir...sonra yüzdeler önemli...yüzdeniz iyiyse hiç bir şeye itiyaç duymazsınız

• Bence Top kapma.Neden çünkü ribaundlar Top'a bağlı en olmadık yerede gidebilir en olduk yerede.ve sayı yı bir yol bulup atabilirsiniz.Ama top kapma hızlı hücuma yani bedava sayı demektir ve bir takımda top kapma olayı yüzdesi iyiyse daha çabuk sayı ile kaybedeceği maçı alabilir.
    Sadece Benim Fikrim
  • tabiki sayı. basketbolda her şey sayı için yapılmıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

tabiki sayı. basketbolda her şey sayı için yapılmıyor mu?

şöyle düşün yüzde 10 la 20 sayı atmak mı önemli yoksa yüzde 70le 7 sayı atıp 4 tane de asist yapmak mı...
  • 20 sayı atmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

20 sayı atmak

hadi len ordan o yüzdeyle 100 sayı atsan gene yuhalanırsın...
  • bence basket.eğer basketi bulabilirsen diğerlerine ihtiyaç duymazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • basketbol komple bi spordur
    ne rebound sayıdan ne sayı asissten ne asist bloktan ne de blok top çalmadan önemlidir
    takım olarak bakarsak iyi savunma yapan ve aynı zamanda iyi sayı atan takımlar başarılıdır
    bireysel olarak bakarsak oyunun her yanına katkı yapan oyuncular süper yıldızdır
    hücum savunmada başlar,savunmada hücumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 1 Kasım 2006; 0:18:28 >
  • en onemlı ıstatislıkse bence bloktur pota altını karartırsanız karsı takımı uzaktan sut atmaya zorlarsınız bu da onların hucum gucunu dusurur ve yapılan her blok sızın takımınızı atesler ve fast break sansı dogurur
  • yüzde + top kapma
  • basketbolda her şey sayı için değil mi? en fazla sayı atan en iyi değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

basketbolda her şey sayı için değil mi? en fazla sayı atan en iyi değil mi?

50 tane sallayıp 10 tane soktuğun 3'lüğü kimsenin alkışlayacağını sanmam
  • bencede hepsi önemli ama en önemlis bence yüzdelik kısmı. çünkü ne kadar yüzdeli atarsan takımıda o kadar sayı getirirsin
  • Bence komple oyuncu olmak Örnek: Kidd
    Ama yukardakilerden birini seçmek gerekirse yüzde diyorum ben de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

basketbol komple bi spordur
    ne rebound sayıdan ne sayı asissten ne asist bloktan ne de blok top çalmadan önemlidir
    takım olarak bakarsak iyi savunma yapan ve aynı zamanda iyi sayı atan takımlar başarılıdır
    bireysel olarak bakarsak oyunun her yanına katkı yapan oyuncular süper yıldızdır
    hücum savunmada başlar,savunmada hücumda

işte budur..
  • Ribaund bence..
  • Sanctus çok net olarak açıklamış. Ama illa bi cevap isterim derseniz yüzde diyim. Nedeni; 5.sınıfta basketbol oynamaya başladığım ilk dönemlerde 4 numara oynuyordum fiziğim dolayısıyla. Lise'de okul takımının elendiği kariyerimin son maçında 2 numaraydım. İyi yüzdeyle şut attığım için...
  • Sanctus'un dediği çok doğru ama tek bir seçme hakkımız varsa yüzde derim.
  • Benim için yüzde ama kimse daha doğrusu Amerikalılar asla yüzdeye bakmaz.Biri 50 tane şut deneyip 25-30 sayı atıyorsa o adam herkesçe başarılı sanılıyor ne yazık ki.

Bu yüzden top kapmayı işaretledim.
  • Bence Sayııı ,Ribant yada Yüzde maç kazandırmıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.