Şimdi Ara

basketbol ve besyö

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba öncelikle sorduğum soruyu deneyimli ve bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim.arkadaşlar ben basketbolcu olmayı istiyorum yani ideallerimin içinde var sizce besyö'yemi gitmeliyim yoksa üniversiteye gidip basketbol takımında mı şansımı denemeliyim ? beden eğitimi öğretmenimle konuştum o bana üniversite takımını tavsiye etti besyö'de öğretmenliğe veya antrenörlüğe hazırlıyolar dedi sizin görüşünüz nedir ?

• Besyo değil de spor bilimleri okuyabilirsin. Onun dışında iyiysen, iyi bir üniversitenin ( basketbol anlamında) okul takımına girebilirsin. Besyo tavsiye etmiyorum
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta ben basketbolcu olmak istiyorum hangisine gitmem akıllıca olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbette ki besyo. Besyo yalnızca öğretmenliğe hazırlamaz. Besyonun seni: hem fizik olarak hem de diğer yönlerden prof. bir sporcu olarak yetiştireceğni bildiğim için, katkısının büyük olacağını düşünüyorum. Diğer türlü rastgele bir bölümde kendi derslerin ve spor geleceğin için koşuştururken çok daha fazla yorulacak ve hayaline olan inancın günden güne azalcaktır. Kaldı ki okulun basketbol takımlarına herkesi almıyorlar. Belli başlı kriterler, seçmeler vs. bulunur. Ufak bir hastalıkta hayellerinden vazgeçmek zorunda kalabilirsin. Kararını verdiysen, prof bir basketbolcu ( sporcu) olmak istiyorsan, besyo senin ve senin gibi yetenekli, kendine güvenen arkadaşlar için kurulmuş bir fakültedir. Takıma girebilir, fiziğini ilerletebilir, basketbol sporu dahil daha bir çok sporun kale arkasını öğrenebilir, ve en güzeli çıkacağın müsabakalarda kendini kulüp gözlemcilerine gösterebilirsin.

Her şeyden önce gerçekten ne istediğine karar ver. Basketbol oyuncusu olmak istiyorsan ona göre adımlar at, mesela kalkıpta felsefe okuma.

• eyvallah usta bütün sorularıma cevap oldun :D
  • boyun kac

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.84 kilo 83 usta 75 e düşmem lazım göbek var :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (Çorlu) Tavsiye spor salonu...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.