Şimdi Ara

Basketbol Ayakkabısı Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
10.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • T-Mac 6 al kesinlikle memnun kalırsın çok rahat ve sıçramana elbet bi etkisi oluyor Lebron kullandım 3 ay resmen koşumu bitirdi çok ağır ayakkabıBurda outlette var tmac 5 le 6
  • Air Jordan XX1 PE bu ayakkabı gercekten super
  • resmini koyalım da forum şenlensin T-MAC 6
     Basketbol Ayakkabısı Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregkargi -- 23 Haziran 2009; 12:42:39 >

• 2 sene önceki ayakkabıya 234 lira vereceksin yani?
  • 140,40 tl
  • Tam olarak 234,00 TL yazıyor. Ben mi yanlış okuyorum acep?
  • oo indirim bitmiş ya %40 indirim vardı kaçırdık ama neyse başka site buldumhttp://www.cankutspor.com/ burdan basket ayakkabılarına bak çok uygun burdan bi şey seçip alıcam lebron iv ve shox optimal arasında kaldım
  • reebok answer 9 veya 10 bulursan kaçırma derim. çok iyi ayakkabılar.
  • Ankara'ya gidicem birkaç güne kadar orda outletlerde hyperdunk 170 lira ondan alırım veya zoom dt 129 lira + 149 liralık saat hediyeydi birini alırım
  • Benimde yeni bi ayakkabı almam lazım.

Bunun siyahı idi ilk ayakkabım. Bayağı kullandım. Hala sağlam ama değiştirmem lazım.

Dışarda oynicam genel olarak. Rahat olsun yeter.

Bu nike hyperdunk aslında hoşuma gitti. Fakat rbk answer larda hoşuma gidiyor. Kararsızım.

Kafam rbk a yöneliyor. Acayip sağlam ve güzel.

Siz ne dersiniz?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 15 Temmuz 2009; 3:08:39 >

• arkadaşlar şöle demek gerekirse,eski bir basketbolcu olarak çok fazla ayakkabı giydim...

en fazla giydiğim jordan serileriydi ama çok sert olan ve özgürlüğü kısıtlayan bir modeldir
    jordan uzun ömürlüdür fakan dışarıya giyildiğinde veya hor kullanıldığında hemen alt taban kendini aatar...resmen tost ekmeği dilimi gibi elinizde kalır...esnek değildir...

lebron derseniz arkadaşlardan ağar olduğunu ve jordan gibi sert bi yapıya oturtulduğunu öğrendim...

benim tavsiyem şuana kadar yapılmış olan en iyi basketbol ayakkabısı olarak görülen kobe zoom 4 serisidir...(rahat-esnek-sakız gibi ayakkabı :)...) ayrıca şuana kadarki en hafif ayakkabı...
    ben tr de satılıyormu bilmiyorum araştırmadım sadece bilgisini edinip yurtdışından spariş ettim...şuan kullanmaktayım...
    hali hazırda 2 id modelinide sitesinden kendim dizayn edip sparişini yaptım 4 haftaya gelir sanıyorum...

tavsiye ederim...

KOBE LEBRON yanyana

• ...Valla ben Air Jordan XX2 kullanıyordum ki çok begenerek isteyerek almıştım ama hiç memnun kalmadım ...ve geçen pazar dayanamayıp Kobe zoom 4 aldım ...mükemmellll...yaklaşık 15-20 senedir basketbol oynarım ve hep nıke ürünlerini tercih ederim,bu kez yapılabilecek en hafif ve rahat aykkabıyı giydiğimi söyleyebilirim...(gerçi solo flight larda muhteşemdi)
    Basketbol oynarken her hareketi kolaylıkla yapmak, süratinize gem vurmamak için tavsiye ederim...bu arada indirimden (bence çok uygun bi fiyat olan 152 tl ye/6 taksit) aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BillyJean

...Valla ben Air Jordan XX2 kullanıyordum ki çok begenerek isteyerek almıştım ama hiç memnun kalmadım ...ve geçen pazar dayanamayıp Kobe zoom 4 aldım ...mükemmellll...yaklaşık 15-20 senedir basketbol oynarım ve hep nıke ürünlerini tercih ederim,bu kez yapılabilecek en hafif ve rahat aykkabıyı giydiğimi söyleyebilirim...(gerçi solo flight larda muhteşemdi)
    Basketbol oynarken her hareketi kolaylıkla yapmak, süratinize gem vurmamak için tavsiye ederim...bu arada indirimden (bence çok uygun bi fiyat olan 152 tl ye/6 taksit) aldım

nerden aldın?
  •  Basketbol Ayakkabısı Yardım
  • http://www.barcin.com/reebook-basketbol-ayakkabisi-131940.html-21,0,0,2,0,0,6007,0

Bunu önerir misiniz? Aslında ilk ayakkabım ve çok iyi bir ayakkabı bence.

Bunu mu alıyım yoksa kobe mi ? Genellikle dışarda oynayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 17 Temmuz 2009; 1:38:26 >
  • çagatay 2023 kardeşim, YKM GALERİA dan...avea hatta şifre alınca %10 indirim daha aldım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_t

http://www.barcin.com/reebook-basketbol-ayakkabisi-131940.html-21,0,0,2,0,0,6007,0

Bunu önerir misiniz? Aslında ilk ayakkabım ve çok iyi bir ayakkabı bence.

Bunu mu alıyım yoksa kobe mi ? Genellikle dışarda oynayacağım.

bunla kobe kıyas kabul etmez...biri en iyi marka,en iyi ve hafif esnek ayakkabı,diğer senin linkindeki ise reebook hantal ve güzel olmayan bi model...bence sen kobe yi al bulunsun...reebook falan ben olsam bakmazdım hiç...

• şimdi dünyanın en hafif ayakkabısı kobe zoom 4 mü
  • hayır nike hyperdunk
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.