Şimdi Ara

Basket maçı oynadım.Yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde hiç basketbol oynamadım iddaa da.Zaten oynamasını da bilmiyorum.

Bir tane maç ekledim basketboldan.Bültende maç bulamadığım için.

718 Milan - Pistoia

k 14,5 handikap verdi kuponda

Fakat bültende maçın sağında ya da solunda hiç handikap yazmıyordu dikkatli baktım.Sadece 1,70 oran vardı.
    Benim bildiğim Milan kazanırsa 1,70 oranı veriyor.

Dediğim gibi hiç basketbol oynamadım oynamasını da bilmiyorum.

Mesela bazı basket maçları çift oluyor. Biri handikaplı diğeri handikapsız.
    Handikapsızlar düşük oran oluyor.Eğer handikaplı oynarsan oran çıkıyor.Yani normal oran 1,70.

Şimdi benim kuponda ki 14,5 ne demek?

Aşağıdaki bültende handikap görünüyor ama benim iddaa bayinde bültende böyle bir oran yoktu.

Şimdi benim kupon yattı mı?
     Basket maçı oynadım.Yardım edin.

• Eğer kuponda 1.70 yazıyorsa ve sen Milanoya oynadıysan,geçmiş olsun yattı kupon. 1,30 falan yazıyorsa o zaman tuttu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k 14.5 demek, konuk takım 14.5 sayı önde başlıyor demek. Senin bahsinin kazanması için milanın 15 sayı fark atması lazım.

Örnek

30-15 Milan yenerse kazanırsın

29-15 yenerse kaybedersin

• aynen en az 15 fark atması lazım milano nun kardeşim , bi hocam geçmiş olsun demiş ama ben umutluyum
  • Tamam da bu handikap iddaa bayinde ki bültende yazmıyor.Dikkatli baktım her yerine.Başka maçlarda var mesela handikap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Enerji

Tamam da bu handikap iddaa bayinde ki bültende yazmıyor.Dikkatli baktım her yerine.Başka maçlarda var mesela handikap.

Aynen hocam bugun ben de bayiye gittim handikaplar yazmiyor

• quote:

Tamam da bu handikap iddaa bayinde ki bültende yazmıyor.Dikkatli baktım her yerine.Başka maçlarda var mesela handikap.

handikaplar genelde değiştiği için gazetelerde yazmaz, bayideki adamdan iste o sana uzun bi kağıt çıkarır makineden, güncel handikaplar yazar orada.

Yada bayiye gitmeden internetten bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    90 Dakika maç özeti yardım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

quote:

handikaplar genelde değiştiği için gazetelerde yazmaz, bayideki adamdan iste o sana uzun bi kağıt çıkarır makineden, güncel handikaplar yazar orada.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: Mister Spak

quote:

Orijinalden alynty: Kronik Enerji

Tamam da bu handikap iddaa bayinde ki bültende yazmyyor.Dikkatli baktym her yerine.Ba?ka maçlarda var mesela handikap.

handikaplar genelde de?i?ti?i için gazetelerde yazmaz, bayideki adamdan iste o sana uzun bi ka?yt çykaryr makineden, güncel handikaplar yazar orada.

aynen hocam yanımdaki adamda uzun bi kağıt vardı , olimpiyat sorusu çözer gibi uğraşıyordu kağıtlar kalemler ,soracaktım hacı abi banko var mı diye de dedim adamı bozmayayım şimdi işi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkancr -- 22 Mayıs 2014; 0:51:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkancr

quote:

Orijinalden alynty: Mister Spak

quote:

Orijinalden alynty: Kronik Enerji

Tamam da bu handikap iddaa bayinde ki bültende yazmyyor.Dikkatli baktym her yerine.Ba?ka maçlarda var mesela handikap.

handikaplar genelde de?i?ti?i için gazetelerde yazmaz, bayideki adamdan iste o sana uzun bi ka?yt çykaryr makineden, güncel handikaplar yazar orada.

aynen hocam yanımdaki adamda uzun bi kağıt vardı , olimpiyat sorusu çözer gibi uğraşıyordu kağıtlar kalemler ,soracaktım hacı abi banko var mı diye de dedim adamı bozmayayım şimdi işi var

bayideki kimseden maç isteme, ben 4-5 kere aldım hepsi yatıyo

• Mister Spak M kullanıcısına yanıt
    doğrudur ben hiç almadım , bi kaç kere sesli düşünen dayıları duydum ama güvenmedim hiç oynamadım sonra da pişman oldum nedense tuttu hepsi ama nasıl güveneyim adamın ağzından aynen bunlar çıkıyor : bakalım yüksek oran ne varr.. heh italya tamam ( bakınıyor biraz ) udinese ..(geç bunu anlamında) roma...(bunu da geç anlamında ses tonu ) verona.. heh tamam .. abi adından belli verona işte "ver ona" diyor resmen , tamam bu banko 1 ... ( ben kopmuştum burda ) oranı da 2 idi verona nın o gün ya oynasaydım keşke :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.